Hund Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Maja nadal mieszka w boksie z Ferdkiem, oboje dostali po świątecznym przysmaku i szybko zniknęli w zakamarkach bosku aby je schrupać w samotności ;) Quote
_bubu_ Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 miesiące mijają.. Maja coraz starsza.. nadal nikogo chętnego :( Quote
Hund Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Maja nie poszła na spacer :( Ferdek jej współlokator się wybrał :) szalał z radości tak że mnie podrapał. Już nie wiem jak z Mają pracować, miałam nadzieję że przy ferdku bedzie śmielsza a tu nic... Quote
solito Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 chyba potrzebuje więcej czasu... niestety...:-( Dobrze, że chociaż ma kumpla-psa, to nie czuje się samotna... Quote
Hund Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mamy nowy rok i to samo pragnienie co w starym DOBRY DOM DLA PIESKA!! Quote
basia bonnie Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 oby ten rok był lepszy pod względem ilości adopcji... Quote
Agnieszka Co. Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Maja znów ma allegro - a ja nadzieję... Quote
Hund Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A Maja na razie nie chce ruszyć do przodu.... Quote
saba210@op.pl Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ...może w tym roku wyjdzie....do domu!!! Quote
Hund Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Święto będzie :) tak jak po Hience-Zenusiu!!! Ale na jego przykładzie wiemy że marzenia się spełniają :) Quote
Agnieszka Co. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Maji od jakiegoś czasuja robię allegro ja. Niestety ostatnio musiałam zapłacić za 2 miesiące - wyszło kilkadziesiąt zł i mój mąż zaprotestował. Czy ktoś z Was mógłby przejąć ogłaszenie Maji? Powklejam linki, wystarczy skopiować zawartość ( ale mogą być problemy w przeglądarce Internet Explorer, najlepiej w Mozaila Firefox). Maja: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=302579033 Quote
Hund Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Agnieszka Co.']Maji od jakiegoś czasuja robię allegro ja. Niestety ostatnio musiałam zapłacić za 2 miesiące - wyszło kilkadziesiąt zł i mój mąż zaprotestował. Czy ktoś z Was mógłby przejąć ogłaszenie Maji? Powklejam linki, wystarczy skopiować zawartość ( ale mogą być problemy w przeglądarce Internet Explorer, najlepiej w Mozaila Firefox). Maja: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=302579033 czy ktoś może nam pomóc z allegro? Quote
Hund Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Maja zostaŁa bez alegro i bez osoby która miaŁa ją osfajać :( Aneta chyba już zapomniaŁa wogóle o istnieniu pieska :( Quote
Recommended Posts