_bubu_ Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 w niedziele było oswajanie w boksie. Po pewnym czasie ciekawość wzieła góre nad strachem i Maja sama podeszła mnie obwąchać, nawet pozwoliła się pogłaskać :) Co prwda trwało to tylko chwilke ale bardzo sie cieszę z takich maleńkich sukcesów :) Quote
saba210@op.pl Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ...uszka do góry Majeczko!:multi: Będzie Dobrze!!! Quote
solito Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Malutkimi kroczkami, ale do celu...!!!:multi: Quote
_bubu_ Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 czy ktoś mógłby przejąć wystawianie allegro Maji? nasze fundusze na ten cel się skończyły :( prosimy o wsparcie! wystarczy przekopiować stare allegro: http://www.allegro.pl/item254605215_maja_mloda_wystraszona_sunia_czeka_na_domek_.html Quote
Hund Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Z Maja już lepiej :) podeszła do mnie kiedy byłam w jej boksie , boi się ręki ale już podchodzi ;) połozyłam na podłodze 2 pary szelek i zaczęłam ubierać jej kolegę Ferdka w jedne z nich, Maja podeszła powąchała drugie szelki wzięła do pyska i zaniosła je sobie przed budę ;) tam je położyła delikatnie i patrzyła na mnie co dalej ;) Quote
Hund Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dalej stchórzyła i schowała się w budzie :) i tylko patrzyła nie poszła na spacer . Nie chcemy jej na siłę wynosić bo wtedy umiera ze strachu :( myślę że poczekamy aż będzie normalnie podchodzić i się zatrzymywac przy nas ;) Quote
Hund Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Dzięki Ferdkowi maja jest znacznie odważniejsza. wczoraj ferdek wypadł na wybiegł i prosto przybiegł do mnie żeby się przywitać maja za nim. trochę ją przystopowało jak Ferdek wskoczył mi w ramiona ale sama podeszła i patrzyła jak go głaszczę poczym udało mi się jej dotknąć niby to mimo chodem przy głaskaniu Ferdka odskoczyła ale później ponownie przyszła. Idziemy do przodu. Mamy całą zimę na oswajanie. Quote
Agnieszka Co. Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Maja pokazuje się w wznowionej aukcji na allegro Quote
saba210@op.pl Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Majka jeszcze trochę i przyjdzie Odwaga -a potem do swojego domku!!! Quote
Hund Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Gdyby tak udało się nam ja przez zimę oswoić na tyle że normalnie będzie można ubrać jej szelki ...no choćby prawie normalnie tak jak Marianowi na przykład to droga do domku bedzie krótka. Quote
_bubu_ Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Maja dzisiaj dokładnie obwąchała sobie mój aparat ;) , była wyjątkowo odważna :) nawet pobawiła się piłeczką Quote
Hund Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 na Maję dobrze wpŁywa obecność Ferdka :) on się nie boi a ona robi się śmielsza za jego przykŁadem :) może kiedyś tak jak Ferdek wyliże nas po twarzy ....;) Quote
Hund Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Biedna Maja ,na wiosnę musi już być oswojona! Quote
Agnieszka Co. Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Zdjęcie chwytające za serce. Muszę nastepnym razem dołożyć je do jej allegro. Quote
saba210@op.pl Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ...i gdzie ta chatka???:candle: Quote
solito Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hund napisał(a):Dzięki Ferdkowi maja jest znacznie odważniejsza. wczoraj ferdek wypadł na wybiegł i prosto przybiegł do mnie żeby się przywitać maja za nim. trochę ją przystopowało jak Ferdek wskoczył mi w ramiona ale sama podeszła i patrzyła jak go głaszczę poczym udało mi się jej dotknąć niby to mimo chodem przy głaskaniu Ferdka odskoczyła ale później ponownie przyszła. Idziemy do przodu. Mamy całą zimę na oswajanie. No świetnie!:lol: Widzę postępy!!! Oby tak dalej! Z każdym tygodniem będzie lepiej! Trzymam kciuki!!! Quote
Recommended Posts