Hund Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cętkowana Maja po wybiegu biega zabierz ją na spacer pokarz bŁękit nieba zabierz ją do domu , kochaj już na zawsze, będzie czuwać wiernie dopóki nie zgaśnie..... Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Olu, Ty chyba miałaś dziś wenę, co? ;) Maja w góre! Quote
peate Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 cętkowana Majka poszukuje człowieka do kochania Quote
Hund Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 basia bonnie napisał(a):Olu, Ty chyba miałaś dziś wenę, co? ;) Maja w góre! tak czasami mam ... nic na to nie poradze... Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ale to dobrze jak masz wene :cool3: ciekawe rzeczy powstaja hehe:) Majeczko w gore!! Quote
Hund Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ile ludzi się jeszcze nad nią będzie zastanawiać.....pamiętam naszą pierwszą wizytę przedadopcyjną ...bubu a Ty?? W Czechwicach. Po drodze znalazŁyśmy ptaka po wyapdku...kurde dlaczego my zawsze coś musimy znaleźć. Quote
peate Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 bo Wy takie dobre duszyczki jesteście! :evil_lol: Quote
Hund Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 peate napisał(a):bo Wy takie dobre duszyczki jesteście! :evil_lol: ilekroć gdzieś jechaŁyśmy razem to zawsze...masakra. Maja daŁa sobie ubrać dziś szybko szeleczki ale najpierw zostaŁam obśliniona maksymalnie przez Ferdka . Poszlismy na spacer w krzaki do cienia, Ferdek się tarzaŁ Maja krok w krok za nim na ile smycz jej pozwalaŁa. Najlepsze jednak byŁo po tym. Maja i Ferdek zostali zamknięci w boksie, poszŁam ubierać inne psy do innego bosku. Piczerka z bubu usiŁowaŁy zŁapać do boksu Uszatka który szalaŁ na wybiegu i nagle poczuam że ktoś skacze mi po plecach. To Maja i Ferdek wydostali się z boksu na wybieg. Już już Uszatek pędziŁ w ich stronę ale udaŁo się je zamknąć z powrotem. ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 W sumie cały czas zastanawiam się, jak oni to zrobili... :roll: Niezła para z tego Ferdka i Maji ;) Quote
peate Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 może podopisywać w ogłoszeniach, że Maja jest do adopcji w "dwupaku" z Ferdkiem ;) Quote
Szarik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Taak! Maja, a Fredek Gratis :evil_lol: Ta ucieczka, to napewno praca zespołowa! Spryciule :diabloti: Quote
Recommended Posts