Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

POMOC dla Kajtusia!
Kajtus to ok. 7- letni piesek w typie jamnika.Pies juz dość długo błąkał sie po osiedlowych ulicach gdzie
często gryzły go inne psy a z racji tego, że jest niewielkich rozmariów nie miał szans na obronę.Kajtuś
utyka na łapki i ma problemy z chodzeniem- prawdopodobnie potrącił go samochód. Na początku psina była nieufna
i przestraszona ale z dnia na dzień to mija, podchodzi, merda ogonkiem i domaga sie wstydliwie głaskania:)Fajnie ,pięknie
ale zima tuż tuż.. jest coraz zimniej.A nie ma to jak przytulić się do ciepełka człowieka:) A On sam biedny w kojcu
udostępnionym przez nadleśnictwo boi się do
budy wejśc i woli leżeć na ziemi całkiem samotny:( Dlatego apelujeo pomoc w jego sprawie!! Napewno miło by było gdyby
znalazł się jakis dobry i ciepły DT lub DS:) Potrzebna również pomoc finansowa na Veta bo jego łapki nie wygladają za
ciekawie..proszę o pomoc dla tego mikruska

Posted

Prosimy o pomoc dla Kajtusia,zbliża sie zima ,piesek nie nadaję się do kojca:( W dodatku jego przednie nożki są takie powyginane w kształt literek c a na tylnie utyka
Prosimy o pomoc sami nie damy rady oplacić leczenie i konsultacji ,a moze znajdzie sie jakis domek?

Posted (edited)

[quote name='lucycabos']Prosimy o pomoc dla Kajtusia,zbliża sie zima ,piesek nie nadaję się do kojca:( W dodatku jego przednie nożki są takie powyginane w kształt literek c a na tylnie utyka
Prosimy o pomoc sami nie damy rady oplacić leczenie i konsultacji ,a moze znajdzie sie jakis domek?

Przydały by się ogłoszenia dla Kajtusia, bo tu na Dogomanni trudno o dom, zbyt wiele jest piesków w potrzebie

Np. tu jest bazarek ogłoszeniowy:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/235935-Bazar-og%C5%82oszeniowy-cz-4-do-9-12-godz-22-dla-Ibisa-w-hoteliku

Edited by Gabi79
Posted

Witam, jestem z Fundacji Jamniki Niczyje. Dostałam zgłoszenie tego psa . Poproszę o wiecej informacji. Gdzie piesek przebywa - miasto wojewodztwo, namiary na osobę majaca bezpośredni kontakt z pieskie, która będzie ew. zajmowała sie adopcją. Potrzebne tez więcej zdjęć.
kontakt do mnie Edyta 662 85 02 45.
mail edytaj0@interia.pl.
Wykupie pakiet dla niego, proszę tekst do ogłoszeń ale i więcej zdjęć.
Zdjęcia są najważniejsze.

Posted

Jestem na zaproszenie dogowe i fejsowe. Poproszę o dane kontaktowe aby umieścić go w bazie i zrobić profil na stronie Fundacji SOS dla Jamników i podjąć inne działania. jakby było więecej zdjęć też będzie dobrze.

Posted

z tego co dziewczyny mówią najgorsze są jego łapki którymi powłóczy....oni tam nie mają weta z rtg więc lipa z diagnozą... trzeba by go przewozić do innego miasta, a psiak bez grosza....

Posted

danavas napisał(a):
dziewczyny rozsyłajcie bazar i podnoscie...moze uda się uzbierać choć na miesiąc jakiegoś dt....

Umieściłam link do bazarku na reklamach bazarków i na jamnikach z całej Polski :)

Posted

danavas napisał(a):
z tego co dziewczyny mówią najgorsze są jego łapki którymi powłóczy....oni tam nie mają weta z rtg więc lipa z diagnozą... trzeba by go przewozić do innego miasta, a psiak bez grosza....

qurcze to nie jest dobrze!...
tym bardziej trzeba szybko porobić zdjęcia i jakieś informacje?... .
maleńki... przytulasek...

Posted

codziennie jest u niego eileen i to ona wie co i jak....

kasy nie maja dziewczyny nic, ani na badania ani na tymczas,
zawiozłam im worek karmy ale to taka marketowa....

Posted

danavas napisał(a):
codziennie jest u niego eileen i to ona wie co i jak....

kasy nie maja dziewczyny nic, ani na badania ani na tymczas,
zawiozłam im worek karmy ale to taka marketowa....

... najważniejsze że jest karma :loveu: