eileen Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 POMOC dla Kajtusia! Kajtus to ok. 7- letni piesek w typie jamnika.Pies juz dość długo błąkał sie po osiedlowych ulicach gdzie często gryzły go inne psy a z racji tego, że jest niewielkich rozmariów nie miał szans na obronę.Kajtuś utyka na łapki i ma problemy z chodzeniem- prawdopodobnie potrącił go samochód. Na początku psina była nieufna i przestraszona ale z dnia na dzień to mija, podchodzi, merda ogonkiem i domaga sie wstydliwie głaskania:)Fajnie ,pięknie ale zima tuż tuż.. jest coraz zimniej.A nie ma to jak przytulić się do ciepełka człowieka:) A On sam biedny w kojcu udostępnionym przez nadleśnictwo boi się do budy wejśc i woli leżeć na ziemi całkiem samotny:( Dlatego apelujeo pomoc w jego sprawie!! Napewno miło by było gdyby znalazł się jakis dobry i ciepły DT lub DS:) Potrzebna również pomoc finansowa na Veta bo jego łapki nie wygladają za ciekawie..proszę o pomoc dla tego mikruska Quote
lucycabos Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Prosimy o pomoc dla Kajtusia,zbliża sie zima ,piesek nie nadaję się do kojca:( W dodatku jego przednie nożki są takie powyginane w kształt literek c a na tylnie utyka Prosimy o pomoc sami nie damy rady oplacić leczenie i konsultacji ,a moze znajdzie sie jakis domek? Quote
Gabi79 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) [quote name='lucycabos']Prosimy o pomoc dla Kajtusia,zbliża sie zima ,piesek nie nadaję się do kojca:( W dodatku jego przednie nożki są takie powyginane w kształt literek c a na tylnie utyka Prosimy o pomoc sami nie damy rady oplacić leczenie i konsultacji ,a moze znajdzie sie jakis domek? Przydały by się ogłoszenia dla Kajtusia, bo tu na Dogomanni trudno o dom, zbyt wiele jest piesków w potrzebie Np. tu jest bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/235935-Bazar-og%C5%82oszeniowy-cz-4-do-9-12-godz-22-dla-Ibisa-w-hoteliku Edited November 21, 2012 by Gabi79 Quote
danavas Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/236081-R%C4%99czniki-i-Kocyki-%29-%29-do-15-12-2012 Bazarek z którego 50% przeznaczone będzie na Kajtusia:) Quote
edytka850 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Witam, jestem z Fundacji Jamniki Niczyje. Dostałam zgłoszenie tego psa . Poproszę o wiecej informacji. Gdzie piesek przebywa - miasto wojewodztwo, namiary na osobę majaca bezpośredni kontakt z pieskie, która będzie ew. zajmowała sie adopcją. Potrzebne tez więcej zdjęć. kontakt do mnie Edyta 662 85 02 45. mail edytaj0@interia.pl. Wykupie pakiet dla niego, proszę tekst do ogłoszeń ale i więcej zdjęć. Zdjęcia są najważniejsze. Quote
Isadora7 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Jestem na zaproszenie dogowe i fejsowe. Poproszę o dane kontaktowe aby umieścić go w bazie i zrobić profil na stronie Fundacji SOS dla Jamników i podjąć inne działania. jakby było więecej zdjęć też będzie dobrze. Quote
danavas Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 z tego co dziewczyny mówią najgorsze są jego łapki którymi powłóczy....oni tam nie mają weta z rtg więc lipa z diagnozą... trzeba by go przewozić do innego miasta, a psiak bez grosza.... Quote
danavas Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='danavas']http://www.dogomania.pl/forum/threads/236081-R%C4%99czniki-i-Kocyki-%29-%29-do-15-12-2012 Bazarek z którego 50% przeznaczone będzie na Kajtusia:) dziewczyny rozsyłajcie bazar i podnoscie...moze uda się uzbierać choć na miesiąc jakiegoś dt.... Quote
eileen Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Dzisiaj Kajtuś tak niepozornie trącał tą krzywieńką łapką żeby go głaskać..czy znajdzie się tu jego człowiek? Quote
yunona Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 danavas napisał(a):dziewczyny rozsyłajcie bazar i podnoscie...moze uda się uzbierać choć na miesiąc jakiegoś dt.... Umieściłam link do bazarku na reklamach bazarków i na jamnikach z całej Polski :) Quote
anica Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Jestem u Kajtusia :) w wolniejszej chwili zapoznam się z chłopakiem... Quote
danavas Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 yunona napisał(a):Umieściłam link do bazarku na reklamach bazarków i na jamnikach z całej Polski :) superowo:) Quote
danavas Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 dziewczyny ustalcie sobie skarbnika abym miała komu przelać kasę za bazarek.... Quote
Javena Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 yunona napisał(a):Umieściłam link do bazarku na reklamach bazarków i na jamnikach z całej Polski :) Niestety ,ten link nie działa.:razz: Quote
anica Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 danavas napisał(a):z tego co dziewczyny mówią najgorsze są jego łapki którymi powłóczy....oni tam nie mają weta z rtg więc lipa z diagnozą... trzeba by go przewozić do innego miasta, a psiak bez grosza.... qurcze to nie jest dobrze!... tym bardziej trzeba szybko porobić zdjęcia i jakieś informacje?... . maleńki... przytulasek... Quote
danavas Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 codziennie jest u niego eileen i to ona wie co i jak.... kasy nie maja dziewczyny nic, ani na badania ani na tymczas, zawiozłam im worek karmy ale to taka marketowa.... Quote
kasiadasia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Hej. Możecie jeszcze raz zamieścić link do bazarku? bo ten nie chce się zalogować :( Biedna psinka!!! Quote
danavas Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/236081-R%C4%99czniki-i-Kocyki-%29-%29-do-15-12-2012 proszę bardzo:) Quote
Isadora7 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 danavas napisał(a):zapraszamy:) bardzo gorąco Quote
yunona Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Javena napisał(a):Niestety ,ten link nie działa.:razz: Już poprawiłam :) Quote
anica Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 danavas napisał(a):codziennie jest u niego eileen i to ona wie co i jak.... kasy nie maja dziewczyny nic, ani na badania ani na tymczas, zawiozłam im worek karmy ale to taka marketowa.... ... najważniejsze że jest karma :loveu: Quote
jofracy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) Kajtuś jest już pod opieką Fundacji Jamniki Niczyje. Zapraszam na wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/438630892869438/ oraz na jego wątek na naszym forum: http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_agora&task=topic&id=30&Itemid=3 zdjęcia Kajtka z hoteliku Edited December 2, 2012 by jofracy Quote
danavas Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 bombowo:) Jofracy..... gdzie słać kasę jak skończy się bazar????? Quote
Recommended Posts