wolf122 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Trochę poźno ale .......baaaaaaaaaaaardzo się cieszę Bela :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Mam nadzieję że chłopak dobrze się spisuje ;) Quote
bela51 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Dzwonie co jakis czas. Pani obiecuje zdjecia, ale na tym sie konczy. Zabiegana jest, bo planują rozbudowe domu. Musze wybrac sie tam i na pewno to zrobie, ale ciagle cos staje na przeszkodzie. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 bela51 napisał(a):Z tą kastracja Bruna, rzeczywiscie jest niejaki problem... Nie to, ze Pani absolutnie jest przeciwna, sądze tylko, nie chce psa narazac na sam zabieg. Wybiore sie tam w przyszłym miesiacu i postaram sie ja zmiękczyc. Przy okazji załatwie wizyte poadopcyjna. Włascicielka nie chce tez dofinansowania do kastracji. Twierdzi, ze Bruno jest Jej psem, wiec sama bedzie płacic za jego potrzeby.:lol: Belu, czy ta wizyta poadopcyjna u Brunka się już odbyła ? Quote
bela51 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 dana napisał(a):Belu, czy ta wizyta poadopcyjna u Brunka się już odbyła ? No niestety, ciagle sie nie odbyła, tak jak pisałam powyzej. Ale nieodwołalnie pojade w tym miesiacu ,a nawet zwerbowałam juz Martike do towarzystwa. Zaczynam sie denerwowac, bo obiecane zdjecia ciągle nie przysłane. Ale ja pewnie jestem przewrazliwiona. Quote
Afra3 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Czy ktoś był już u Bruna? Trochę się martwię, a matka chrzestna pewnie też;) Quote
bela51 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 W koncu wybrałam sie w towarzystwie Martiki w odwiedziny do Bruna. Jest słiczny, zadbany i bardzo radosny. Mieszka w domu, ale sesja zrobiona była w sloneczku, na sniegu.:lol: Nie wiem czy nas poznał, ale w kazdym razie nie zywił do nas wrogich uczuc.:lol: Quote
Martika&Aischa Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Potwierdzam !!!!!!:lol: Byłyśmy dziś z Belcią w domku cudnego Brunona ;) chłopak przepiękny :) zadbany :) lśniąca sierściucha :) kita lata jak opętana :) wulkan energii i miłości :loveu: Przekochany...szczęśliwy ...pełen radości i życia psiak :) Możemy spać spokojnie ;) Quote
Cantadorra Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Oj widać, widać ta błyszczące sierść :) Piękny chłopczyk :) Quote
DONnka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ufff, jak to dobrze :multi: :multi: :multi: Brunowi chyba trochę się przytyło :razz: Zmężniał i wypiękniał :) SUPERRRRRRRR !!!!! Belu, a dalej taki ciągnik z niego na spacerach ? Quote
wolf122 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Kamień z serca Bela nieprawdaż???:loveu: Fajnie,że ok u Twojego,Waszego Pupila :multi: Quote
egradska Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dziewczynki, czy u Emiś jest miejsce, wie ktoś? Dopytywałam o miejscówkę dla Mony, sunia za 2 dni traci dt i nie wiadomo, co z nią będzie. Od rudypm dowiedziałam się przy tej okazji, ze pilnie potrzebne też miejsce dla onka wygryzającego ogon, ma wyrok w jakimś schronie. No a Kama z Szydłowca ma sunię onkę 4/5 lat, też do pilnego zabrania:shake: Quote
Kocurek Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 a moze LILUtosi ma miejsce -to jest pod Wroclawiem...? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Piękne zdjęcie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/873451f00b1b.jpg Bruno :multi:. Quote
Cantadorra Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 dana napisał(a):Piękne zdjęcie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/873451f00b1b.jpg Bruno :multi:. Piekny Bruno :) Quote
Nadziejka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 :iloveyou::loveu:Bruniaczku cudny:buzi::buzi:zagladam z radoscia i sciskam kciuki:loveu: Quote
Recommended Posts