Afra3 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Kocham takie wiadomości:sweetCyb:. Uściski dla całej rodzinki Bruno. A ty ,,dziku" uspokój się i ciesz się swoim szczęściem:loveu: Quote
ewa1980o Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 nie było mnie tu troszkę wchodzę a tu takie wieści bardzo sie ciesze że tak szybko znalazł dom :) Quote
bela51 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Wiesci cały czas płyną optymistyczne. Rozmawiałam dzisiaj z p.Bozena, ktora nie moze sie Bruna nachwalic. Wszystkim skradł serca, jest grzeczny, posłuszny i bardzo mądry. Potrafi jednak ostro obszczekac obcych, no i nie lubi kotow z sąsiedztwa. Cóz, nikt nie jest doskonały.:evil_lol: Niestety, P.Bozena ciągle chora, bierze zastrzyki, wiec kastracja przesunieta na czas jakis. Emisiu, czekam na rachunek ! Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='bela51']Wiesci cały czas płyną optymistyczne. Rozmawiałam dzisiaj z p.Bozena, ktora nie moze sie Bruna nachwalic. Wszystkim skradł serca, jest grzeczny, posłuszny i bardzo mądry. Potrafi jednak ostro obszczekac obcych, no i nie lubi kotow z sąsiedztwa. Cóz, nikt nie jest doskonały.:evil_lol: Niestety, P.Bozena ciągle chora, bierze zastrzyki, wiec kastracja przesunieta na czas jakis. Emisiu, czekam na rachunek ![/QUOTE] Jak dobrze, że u Brunka wszystko w porządku:loveu: P. Bożenie życzę szybkiego powrotu do zdrowią:lol: Quote
Martika&Aischa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Gabi79']Jak dobrze, że u Brunka wszystko w porządku:loveu: P. Bożenie życzę szybkiego powrotu do zdrowią:lol:[/QUOTE] i ja się przyłącze :) zdrówka życzymy :):):) a dla kochanego Brunona moc całusów w nochal :loveu: Quote
Emiś Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Super, że Chłopak się spisuje :) Belu, rachunek posłałam na Twój mail. Końcowe rozliczenie: hotel 13 x 10zł = 130zł wyżywienie 13 x 4zł = 52zł =182zł Quote
bela51 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Emiś'] Końcowe rozliczenie: hotel 13 x 10zł = 130zł wyżywienie 13 x 4zł = 52zł =182zł[/QUOTE] Dzieki, dzisiaj zrobie przelew. Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jakieś nowe wieści z domku Bruna ??? :razz: Quote
bela51 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Jakieś nowe wieści z domku Bruna ??? :razz: Dzwoniłam w zeszłym tygodniu. U Brunka w zasadzie wszystko ok, ale przyplątało sie jakies zapalenie ucha i Pani jeżdzi z nim do weta. Poza tym wysłuchałam tylko samych pochwał na jego temat.:lol: Mam obiecane zdjecia, ale chyba musze sie przypomniec, bo na razie jeszcze nie dostałam. Quote
DONnka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Oj przydałyby się fotki chłopaka ;) Stęskniłam się za jego widokiem :oops: Quote
Martika&Aischa Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 bela51 napisał(a):Dzwoniłam w zeszłym tygodniu. U Brunka w zasadzie wszystko ok, ale przyplątało sie jakies zapalenie ucha i Pani jeżdzi z nim do weta. Poza tym wysłuchałam tylko samych pochwał na jego temat.:lol: Mam obiecane zdjecia, ale chyba musze sie przypomniec, bo na razie jeszcze nie dostałam. Jak chwalą to tylko się trzeba cieszyć ;) Quote
Cantadorra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ze wstydem muszę przyznać, że zapomniałam o Brunku:oops: Ale też bym chciała zobaczyć foty, także może pani Brunka da radę coś cyknąć :) Quote
agaton85 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Bruno już znalazł swój dom, Zair też go szuka http://www.dogomania.pl/forum/threads/239950-Zair-9-letni-owczarek-wyci%C4%85gni%C4%99ty-ze-schronu-w-hoteliku-potrzebujemy-deklaracji przepraszam za prywatę, ale bardzo mi zależy na znalezieniu tego jedynego domu dla niego. Quote
DONnka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Bela mówi, że wszystko OK, ale kastracja ciągle jest odkładana Pani ma wątpliwości czy naprawdę jest konieczna :roll: Quote
Cantadorra Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 DONnka napisał(a):Bela mówi, że wszystko OK, ale kastracja ciągle jest odkładana Pani ma wątpliwości czy naprawdę jest konieczna :roll: No właśnie, tak to bywa........:roll: Quote
Nadziejka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Bruniaczku zdrowenka :iloveyou::iloveyou:tobie i panci sciskamy kciuki za wszystko:modla: Quote
Mysza2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 błagam o pomoc w znalezieniu DT i obecność na wątku :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20463641 Quote
bela51 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Z tą kastracja Bruna, rzeczywiscie jest niejaki problem... Nie to, ze Pani absolutnie jest przeciwna, sądze tylko, nie chce psa narazac na sam zabieg. Wybiore sie tam w przyszłym miesiacu i postaram sie ja zmiękczyc. Przy okazji załatwie wizyte poadopcyjna. Włascicielka nie chce tez dofinansowania do kastracji. Twierdzi, ze Bruno jest Jej psem, wiec sama bedzie płacic za jego potrzeby.:lol: Zostało wiec na koncie Bruno pare złotych, ktore chciałabym przekazac na potrzeby jakichs onkowych bid. Jedną kandydatke juz mam, to chora, 10-letnia Lora.:-( Czy zgadzacie sie aby przekazac na jej konto polowe spadku Bruna ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/239450-10-letnia-onka-Lora-Chora-tarczyca-siadają-tylne-łapy-Potrzebny-lek-Cartrophen Prosiłabym tez o wskazanie drugiego kandydata. Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Belciu to czekamy na wyniki wizyty :) ależ się chłopak ucieszy jak wpadniesz z odwiedzinami :lol: wyczochraj łobuza od nas :loveu: Quote
Cantadorra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 A może dla tej suni? http://www.dogomania.pl/forum/threads/240066-Młodziutka-onka-Coca-ropomacicze-niewykluczone-parwo-pomocy-!!!!!!! Quote
Dżdżowniś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 110zł jest na koncie dla Lory. Bardzo, bardzo dziękuje w jej imieniu. Dzięki temu wsparciu Lora ma już na 2 zastrzyki. Quote
lika1771 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Pzepraszam,ale proszę Was - zajrzyjcie, bo takiego horroru nie widziałyście dawno.To się w głowie nie mieści :placz:Bardzo potrzebne wsparcie. http://www.dogomania.pl/forum/threads/240180-Ogromny-KRWAWIĄCY-CIĄGNIĘTY-PO-ZIEMI-GUZ-!-NIE-MOŻE-CHODZIĆ-SIEDZIEĆ-RATUNKU!!!#top Quote
bela51 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='Cantadorra']A może dla tej suni? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240066-Młodziutka-onka-Coca-ropomacicze-niewykluczone-parwo-pomocy-[/URL]!!!!!!![/QUOTE] Przelalam na konto Koki - 100 zł. Szkoda, ze nie ma wiecej pieniedzy do rozdysponowania, tyle nieszczesc wokół... Quote
Recommended Posts