Jump to content
Dogomania

Samotny, głodny ONek na ulicach miasta.Bruno juz w swoim domu !!!

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Juz po spotkaniu, telefonach i rozmowach.
Bruno zachował sie jak dzik. Ale Pani nie jest zrazona, bedzie dobrze:lol:
Zawozę Bruna do jego domku w najblizszy poniedziałek i nie wiem, co musiałoby sie wydarzyc, abym go tam nie zostawiła.
To chyba bedzie swietny domek:lol:
Emis umówi Bruna na kastracje w srodku przyszłego tygodnia,Pani sama Bruna tam zawiezie. Obiecała pokryc częsc kosztów, tj 150 zł.
Bruno, Ty łachudro, ale miałes szczęscie !!!:lol:

łachudro ??????? :cool3: strasznie się cieszę :multi:

Posted

[quote name='bela51']Juz po spotkaniu, telefonach i rozmowach.
Bruno zachował sie jak dzik. Ale Pani nie jest zrazona, bedzie dobrze:lol:
Zawozę Bruna do jego domku w najblizszy poniedziałek i nie wiem, co musiałoby sie wydarzyc, abym go tam nie zostawiła.
To chyba bedzie swietny domek:lol:
Emis umówi Bruna na kastracje w srodku przyszłego tygodnia,Pani sama Bruna tam zawiezie. Obiecała pokryc częsc kosztów, tj 150 zł.
Bruno, Ty łachudro, ale miałes szczęscie !!!:lol:

Faktycznie szczęściarz z niego :multi: :multi: :multi:
Tak się cieszę :):):)

[quote name='bela51']Z tego co opowiadała Emis, to rzeczywiscie wykazał minimum kultury, odstawił na smyczy istne rodeo, włocząc obie Panie po wybiegu.:roll: Ale przyszła włascicielka absolutnie sie tym nie zraziła.:lol:

A on to potrafi ;)
Wiem coś o tym :razz:
Cudownie, że Pani jest taaaaka wyrozumiała :)
To dobrze wróży na przyszłość :thumbs:

Posted

Ja tez niezmiernie sie ciesze, bo choc wizyta p/adopcyjna jeszcze sie nie odbyła, to mam wrazenie, ze to bedzie wspaniały dom.
Na pewno nasz Bruno bedzie pławił sie w luksusach, sypiał w willi z podgrzewana podłoga i rozwalał sie na kanapach.
Po poniewierce na ulicach, to niesamowita zmiana, prawda ?:lol:
Mam nadzieje, ze nasz łobuz to doceni:evil_lol:

Posted

Strasznie się cieszę, że chłopakowi tak się poszczęściło!!!:multi::multi:
Mam cały czas przed oczami jak biedny układał się na tej wycieraczce w garażu, należy mu się ta ogrzewana podłoga i kanapy i wszelkie luksusy!!!
Bruno powodzenia!:loveu::loveu: tylko się zachowuj!;)

Posted

bahlsa napisał(a):
Nieźle :)

Widać, że odżył w u Emiś :)

Raczej widać, że za grosz ogłady nie nabrał :P

Niestety pani przyjechała godzinę wcześniej, przez co Bruno nie był jeszcze wybiegany i dosyć mocno nakręcony. Najpierw po wypuszczeniu z kojca pobiegł do Luisa i zaczął buraczyć do niego i zamiast zainteresować się gościem, ciągle do niego pobiegał. Stwierdziłam, że w takim razie pójdziemy na spacer. Przeciągnął mnie w kaloszach po śniegu jak na sankach, a ponieważ choróbsko trzyma i siły mam tyle, co półzdechły ślimak-anokrektyk, to stwierdziłam, że ubiorę mu kantar. To co zaczął wyprawiać... masakra. Brykał, kwiczał, tarzał się, szarpał - no dzik po prostu. On stwierdził, że za wszelką cenę się z tego wypląta i będzie biegał jak chce, ja stwierdziłam, że nie odpuszczę, i ma się opamiętać. Dopiero po jakimś kwadransie trochę odpuścił i byliśmy w stanie pójść dalej. Przekazałam go wtedy pani, bo sama już nie widziałam, gdzie nogi stawiam :P Pani sobie z nim dobrze poradziła. Jest konkretna, nie boi się go i myślę, że docelowo spokojnie sobie z nim poradzi. Potem wróciliśmy na wybieg, porzucałyśmy mu zabawkę, wyprzytulał się i pokazał z trochę lepszej strony. Na szczęście swoimi popisami nie zraził pani.

Posted

Bruno to niezły diablik. Ale wszystko ma swoje plusy. Jak to jedna z ciotek stwierdziła, że jak się pokazał z takiej strony i nie zraził, to potem powinno być już tylko lepiej. Gorzej gdyby było odwrotnie, najpierw potulny anioł, a potem rogata dusza :) Dobrze mu się zapowiada domek :)

Posted

No toś chłopie pokazał ;-)
Plusem tej całej rodeo- szopki jest pokazanie się Bruna, jako zdrowego, silnego i radosnego faceta, co każda kobieta docenić powinna :-)

Razem z małżonem trzymamy kciuki i cały czas staramy się być na bieżąco z aktualnościami Brunowymi.
POWODZENIA

Posted

Bruno pojechał i został. :lol:
Nie bylo innej opcji:lol:
To naprawde uroczy i miły psiak, był grzeczny w podrózy, po przyjeździe zwiedził dokladnie całe mieszkanie ( i chyba był zachwycony, ze bude zamienił na takie wielkie apartamenty )i zadekował sie w kuchni, gdzie Pani na dzien dobry poczęstowała go kotletem schabowym i zaczeła gotowac inne psie smakołyki.
Jestem przekonana, ze bedzie miał bardzo fajny dom.:lol:
Jedyne co wzbudza moje obawy, to ADHD Bruna, ktory na smyczy zachowuje sie jak ostatni dzik. !!!
Oby troche wyhamował swoje emocje i temperament, bo ciagle boje sie, aby nie wyrwal sie gdzies na spacerze i nie zwiał.
Oczywiscie uczulałam Pania, aby na poczatku nie wychodziła z nim poza posesje, ktora jest ogrodzona.
Ale Pani uwaza, ze doskonale sobie z nim poradzi, no a ja bede sie i tak martwic.

Posted

Jeżeli Pani jest stanowacza i konkretna to na pewno sobie z dzikiem poradzi. Zresztą jak Bruno "wpadnie" w codzienny tryb dnia to na pewno przystosuje się :). Owczarki to mądre psiaki. Usuwam wobec tego ogłoszenia. Uwielbiam to robić!

Posted

I to się nazywa HAPPY END :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Kurcze, ciągle widzę Bruno, jak układa się wycieńczony na tej wycieraczce w garażu :shake:
A teraz będzie żył jak królewicz :):):)
Bądź szczęśliwy chłopaku :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Izek, czy będą zdjęcia Brunka? Chciałabym bardzo zobaczyć diablika wykąpanego :) Tak trudno mi uwierzyć w szczęście tego psiaka. I to takiego dzika na dodatek :) W czepku urodzony, i tylko oby nie zwiał. Kto by pomyślał, że ten biedak na wycieraczce wyląduje na salonach :) Trzymam kciuki, oby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Brunka.