bahlsa Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ja swoją deklarację wysyłać będę max. do 20-go każdego miesiąca. Quote
DONnka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 DONnka napisał(a):ZAPRASZAM SERDECZNIE NA BAZAREK [SIZE=3]dla naszego ONeczka, na którym wybierzemy, mam nadzieję, piękne imię dla chłopaka UWAGA !!! Chrzestny lub chrzestna otrzyma od chrześniaka zdjęcie ze specjalną dedykacją http://www.dogomania.pl/forum/threads/236663-Podaruj-na-Mikołaja-imię-bezdomnemu-ONkowi-do-06-12-2012r-g-22-00?p=20067822#post20067822 Przypominam o trwającym bazarku :razz: Mamy na razie 4 propozycje imion dla chłopaczka: ORION, ANDRUS, DANDY i DUSZAN :) Kto ma inne propozycje ??? ZAPRASZAMY GORĄCO !!! Quote
Emiś Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) Cudów nie ma, szaro buro i ponuro a do tego Andy (jakoś go wołać muszę) ma motorek w d... postaram się zrobić jakieś lepsze zdjęcia i będzie można podmienić wtedy z tymi. Dziś zdecydowanie tyłek mu odżył i daje popisy. Kłóci się z psami, więc nie mogę na razie puszczać go całkiem luzem, żeby móc go odciągnąć w razie czego. No i rozgadał się. Baro podoba mu się piłka, sam ją sobie podrzuca :) Kupa się poprawiła, apetyt ma. Edited December 2, 2012 by Emiś Quote
DONnka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Emiś, czego Ty chcesz od tych zdjęć ? Moim zdaniem są kapitalne :multi: DZIĘKUJEMY :loveu: Śliczna ta nasza mordka :loveu: Rasowy owczar jak nic :razz: Quote
anett Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Piękny chłopak:loveu: Emiś a kiedy będą wyniki zeskrobin? Quote
Emiś Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 O masz, zapomniałam napisać - wyniki ujemne, galopujące świerzbiki nie zostały odnalezione :) Quote
DONnka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) Emiś napisał(a):O masz, zapomniałam napisać - wyniki ujemne, galopujące świerzbiki nie zostały odnalezione :) Właśnie miałam pytać o to samo :razz: Dzięki za dobre wieści :modla: Edited December 2, 2012 by DONnka Quote
Perełka1 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Emiś, te kubraczki szyjesz sama czy kupujesz? Quote
bela51 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Alez to ładny chłopak ! Bedzie z niego super przystojniak.:lol: Emis, mogłabys jeszcze wołac go " roboczo" - Lukas, na czesc jego wybawcy. :lol: Wszak to własnie p. Łukasz go namierzył i postanowił ratowac. Quote
DONnka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 bela51 napisał(a):Alez to ładny chłopak ! Bedzie z niego super przystojniak.:lol: Emis, mogłabys jeszcze wołac go " roboczo" - Lukas, na czesc jego wybawcy. :lol: Wszak to własnie p. Łukasz go namierzył i postanowił ratowac. Belu, rozumiem, że będziesz się "bić" na bazarku o imię LUKAS :razz: Obyś tylko miała z kim :cool3: Chłopak naprawdę jest piękny :loveu: Powinien szybko znaleźć dobry dom No, ale najpierw trzeba go doprowadzić do porządku Quote
Cantadorra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Chłopak wygląda rezolutnie. Jak nabierze sił, to Emiś będzie miała wesoło :) Quote
Kocurek Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Przepiekny:)))i bezpieczny...uff... Dorzucam stalej od stycznia 3 euro(ok 12 zl)...w tym miesiacu nie dam rady..... Quote
elzunia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 bela51 napisał(a):Jesli mozesz, to oczywiscie przyjmiemy z wdzięcznoscia. Chyba, ze przeslesz mi same fotki ? To szybciutko wystawie bazarek, a potem mozesz przysłac tylke te, ktore sie sprzedadza. Przed chwila skonczyłam rozsyłanie nr konta. Jesli kogos pominełam, to prosze krzyczec.:lol: Dziś wieczorem potaram się jak dzieciaki pójda spac zrobie zdjęcia i będą cxzekały wyślij mi na PW maila ja tam za duzo sie nie znam nna kombinowaniu w kompie chyba ze dzieci,ale mailem moge foteczki wysłać.Trochę Tobie troche do Giselle i juz cos może się zbierze Quote
elzunia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 bela51 napisał(a):Jesli mozesz, to oczywiscie przyjmiemy z wdzięcznoscia. Chyba, ze przeslesz mi same fotki ? To szybciutko wystawie bazarek, a potem mozesz przysłac tylke te, ktore sie sprzedadza. Przed chwila skonczyłam rozsyłanie nr konta. Jesli kogos pominełam, to prosze krzyczec.:lol: ewentualnie wyślij mi swój adres wyślę połowe do Ciebie listem poleconym i jak nie tu to na innym bazarku pójdą część wyrzuciłam i az mi teraz szkoda. Quote
bela51 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Kocurek napisał(a):Przepiekny:)))i bezpieczny...uff... Dorzucam stalej od stycznia 3 euro(ok 12 zl)...w tym miesiacu nie dam rady..... Dziekujemy:lol: elzunia napisał(a):Dziś wieczorem potaram się jak dzieciaki pójda spac zrobie zdjęcia i będą cxzekały wyślij mi na PW maila ja tam za duzo sie nie znam nna kombinowaniu w kompie chyba ze dzieci,ale mailem moge foteczki wysłać.Trochę Tobie troche do Giselle i juz cos może się zbierze Zdecyduj jak wolisz. Ja wolalabym zdjecia, bo jesli nie wszystko sie sprzeda, to zostaną Ci na inny bazarek. Quote
elzunia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 bela51 napisał(a):Dziekujemy:lol: Zdecyduj jak wolisz. Ja wolalabym zdjecia, bo jesli nie wszystko sie sprzeda, to zostaną Ci na inny bazarek. czekam na maila.Wyślę ci wszystkie bo już spakowałam tyle ile zdjęć tyle sztuk jest jak nie na tym na inny wrzucisz ja juz na kilka podzieliłam na PW wysłałam wiadomość czekam na maila i adres.I daj linka na licytacje znaczy bazarek zobacze jakie sie podobaja to takie jeszcze załatwie jak sie uda Quote
MALWA Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Zaglądam do psinki........... jaki z niego piękny pies! Quote
bela51 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Witaj Piekny ! Jeszcze nikt Cie dzisiaj nie odwiedził ? Quote
lika1771 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 bela51 napisał(a):Witaj Piekny ! Jeszcze nikt Cie dzisiaj nie odwiedził ?Zagladam caly czas swietny chlopak. Quote
Recommended Posts