Jump to content
Dogomania

Samotny, głodny ONek na ulicach miasta.Bruno juz w swoim domu !!!

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DONnka napisał(a):
ZAPRASZAM SERDECZNIE NA BAZAREK [SIZE=3]dla naszego ONeczka,
na którym wybierzemy, mam nadzieję, piękne imię dla chłopaka

UWAGA !!!

Chrzestny lub chrzestna otrzyma od chrześniaka zdjęcie ze specjalną dedykacją

http://www.dogomania.pl/forum/threads/236663-Podaruj-na-Mikołaja-imię-bezdomnemu-ONkowi-do-06-12-2012r-g-22-00?p=20067822#post20067822

Przypominam o trwającym bazarku :razz:
Mamy na razie 4 propozycje imion dla chłopaczka: ORION, ANDRUS, DANDY i DUSZAN :)
Kto ma inne propozycje ???

ZAPRASZAMY GORĄCO !!!

Posted (edited)

Cudów nie ma, szaro buro i ponuro a do tego Andy (jakoś go wołać muszę) ma motorek w d... postaram się zrobić jakieś lepsze zdjęcia i będzie można podmienić wtedy z tymi.
Dziś zdecydowanie tyłek mu odżył i daje popisy. Kłóci się z psami, więc nie mogę na razie puszczać go całkiem luzem, żeby móc go odciągnąć w razie czego. No i rozgadał się. Baro podoba mu się piłka, sam ją sobie podrzuca :)
Kupa się poprawiła, apetyt ma.

Edited by Emiś
Posted (edited)

Emiś napisał(a):
O masz, zapomniałam napisać - wyniki ujemne, galopujące świerzbiki nie zostały odnalezione :)

Właśnie miałam pytać o to samo :razz:
Dzięki za dobre wieści :modla:

Edited by DONnka
Posted

Alez to ładny chłopak ! Bedzie z niego super przystojniak.:lol:
Emis, mogłabys jeszcze wołac go " roboczo" - Lukas, na czesc jego wybawcy. :lol:
Wszak to własnie p. Łukasz go namierzył i postanowił ratowac.

Posted

bela51 napisał(a):
Alez to ładny chłopak ! Bedzie z niego super przystojniak.:lol:
Emis, mogłabys jeszcze wołac go " roboczo" - Lukas, na czesc jego wybawcy. :lol:
Wszak to własnie p. Łukasz go namierzył i postanowił ratowac.

Belu, rozumiem, że będziesz się "bić" na bazarku o imię LUKAS :razz:
Obyś tylko miała z kim :cool3:

Chłopak naprawdę jest piękny :loveu:
Powinien szybko znaleźć dobry dom
No, ale najpierw trzeba go doprowadzić do porządku

Posted

bela51 napisał(a):
Jesli mozesz, to oczywiscie przyjmiemy z wdzięcznoscia.
Chyba, ze przeslesz mi same fotki ? To szybciutko wystawie bazarek, a potem mozesz przysłac tylke te, ktore sie sprzedadza.

Przed chwila skonczyłam rozsyłanie nr konta. Jesli kogos pominełam, to prosze krzyczec.:lol:

Dziś wieczorem potaram się jak dzieciaki pójda spac zrobie zdjęcia i będą cxzekały wyślij mi na PW maila ja tam za duzo sie nie znam nna kombinowaniu w kompie chyba ze dzieci,ale mailem moge foteczki wysłać.Trochę Tobie troche do Giselle i juz cos może się zbierze

Posted

bela51 napisał(a):
Jesli mozesz, to oczywiscie przyjmiemy z wdzięcznoscia.
Chyba, ze przeslesz mi same fotki ? To szybciutko wystawie bazarek, a potem mozesz przysłac tylke te, ktore sie sprzedadza.

Przed chwila skonczyłam rozsyłanie nr konta. Jesli kogos pominełam, to prosze krzyczec.:lol:

ewentualnie wyślij mi swój adres wyślę połowe do Ciebie listem poleconym i jak nie tu to na innym bazarku pójdą część wyrzuciłam i az mi teraz szkoda.

Posted

Kocurek napisał(a):
Przepiekny:)))i bezpieczny...uff...
Dorzucam stalej od stycznia 3 euro(ok 12 zl)...w tym miesiacu nie dam rady.....

Dziekujemy:lol:
elzunia napisał(a):
Dziś wieczorem potaram się jak dzieciaki pójda spac zrobie zdjęcia i będą cxzekały wyślij mi na PW maila ja tam za duzo sie nie znam nna kombinowaniu w kompie chyba ze dzieci,ale mailem moge foteczki wysłać.Trochę Tobie troche do Giselle i juz cos może się zbierze

Zdecyduj jak wolisz. Ja wolalabym zdjecia, bo jesli nie wszystko sie sprzeda, to zostaną Ci na inny bazarek.

Posted

bela51 napisał(a):
Dziekujemy:lol:

Zdecyduj jak wolisz. Ja wolalabym zdjecia, bo jesli nie wszystko sie sprzeda, to zostaną Ci na inny bazarek.

czekam na maila.Wyślę ci wszystkie bo już spakowałam tyle ile zdjęć tyle sztuk jest jak nie na tym na inny wrzucisz ja juz na kilka podzieliłam na PW wysłałam wiadomość czekam na maila i adres.I daj linka na licytacje znaczy bazarek zobacze jakie sie podobaja to takie jeszcze załatwie jak sie uda