Jump to content
Dogomania

Samotny, głodny ONek na ulicach miasta.Bruno juz w swoim domu !!!

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wiem, że onek już z Belką :) Jedzie do Emiś :) Przepraszam Izek, że pierwsza się wkomponowałam na dogo z tą wiadomością, ale strasznie się cieszę! Hip, hip, hurra!
Super ciesze sie strasznie.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wiem, że onek już z Belką :) Jedzie do Emiś :) Przepraszam Izek, że pierwsza się wkomponowałam na dogo z tą wiadomością, ale strasznie się cieszę! Hip, hip, hurra!

O rany !!!!!!!!!!!!:bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: strasznie się cieszę :multi::multi::multi:

Posted

super wieści - bardzo się cieszę :multi::multi::multi:

a teraz wszystkie ciocie i wujków zapraszam na bazar, zbieramy na karmę dla oneczka, przecież musi coś jeść w hoteliku, nie może być już nigdy więcej głodny :cool3:

Posted (edited)

Bela, żyjesz ??? Ja już odtajałam :razz:
Trochę się zmartwiłam, że jeszcze nie zawitałaś na wątek z dobrymi wieściami :roll:

Byłam dziś z bela51 w schronie i jak już wiecie od Cantadorry - UDAŁO SIĘ :multi: :multi: :multi:
Na wszelki wypadek pojechałyśmy przed czasem i w efekcie zamiast przed 15.00 wydali nam psiaka już przed 14.00.
Bardzo się z tego ucieszyłyśmy, ale potem przyszło nam długo czekać na Emiś, której JPS zwariował i nie mogła trafić.
Emiś, dziękujemy, że po tylu trudach dojechałaś i... nie zawróciłaś :-D

Chłopak jest naprawdę cudny :loveu:
Wprawdzie mocno zaniedbany, ale po nadal pięknej samczej głowie widać, że jak się go wyleczy i odkarmi to będzie kawał pięknego owczara :):):)
Resztę napisze bela51 :)
Ma też kilka fotek :razz:

A my musimy zewrzeć szyki i zacząć zbierać kasę, bo obawiam się, ze leczenie chłopaka może chwilę potrwać :roll:
Sierść i skóra w złym stanie, jakieś zgrubienie na grzbiecie w okolicach kręgosłupa i chyba stan zapalny siusiaka ...
Emiś ma jeszcze dziś pokazać chłopaka wetowi

Edited by DONnka
Posted

DONnka napisał(a):
Bela, żyjesz ??? Ja już odtajałam :razz:
Trochę się zmartwiłam, że jeszcze nie zawitałaś na wątek z dobrymi wieściami :roll:

Byłam dziś z bela51 w schronie i jak już wiecie od Cantadorry - UDAŁO SIĘ :multi: :multi: :multi:
Na wszelki wypadek pojechałyśmy przed czasem i w efekcie zamiast przed 15.00 wydali nam psiaka już przed 14.00.
Bardzo się z tego ucieszyłyśmy, ale potem przyszło nam długo czekać na Emiś, której JPS zwariował i nie mogła trafić.
Emiś, dziękujemy, że po tylu trudach dojechałaś i... nie zawróciłaś :-D

Chłopak jest naprawdę cudny :loveu:
Wprawdzie mocno zaniedbany, ale po nadal pięknej samczej głowie widać, że jak się go wyleczy i odkarmi to będzie kawał pięknego owczara :):):)
Resztę napisze bela51 :)
Ma też kilka fotek :razz:

A my musimy zewrzeć szyki i zacząć zbierać kasę, bo obawiam się, ze leczenie chłopaka może chwilę potrwać :roll:
Sierść i skóra w złym stanie, jakieś zgrubienie na grzbiecie w okolicach kręgosłupa i chyba stan zapalny siusiaka ...
Emiś ma jeszcze dziś pokazać chłopaka wetowi

wystarczy kilka tygodni i bedzie wyglądał pieknie dowodem na to jest moja Frajda 3 tygodnie u nas i wyglada o niebo lepiej, najwazniejsze ze chlopak jest juz bezpieczny u Emiś lepiej trafic nie mógł :) na pewno dorzucę się

Posted

Jestem dopiero teraz, ale padłam po powrocie do domu.
Jest taki piekny, ze swoją szlechetna, dumna glowa i sliczna postawa. Niestety bardzo wychudzony i z koszmarnymi zmianami pod skóra w okolicach kręgoslupa. Nie wiemy czy to jakies guzy, czy zgrubienia po pogryzieniach, Koniecznie musi zobaczyc go weterynarz.
Oczywiscie , jak zawsze wybrałysmy sie bez porzadnego aparatu, zaraz wstawie marne zdjecia z komórki.

Posted

Chłopak był tak podekscytowany, że nie mógł wytrzymać w jednym miejscu ;)
Ciężko było zrobić mu porządne zdjęcie :roll:
Mimo wychudzenia jest bardzo silny, trudno mi było go utrzymać
Wyglądało to mniej więcej tak, jakby sobie biegał z "czymś" uczepionym na drugim końcu smyczy :-D