katya Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Prince już schwytany, jedzie właśnie do hoteliku :multi: Quote
Reno2001 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :calus: Dziewczyny jesteście wielkie:Rose:. Piszcie co i jak!! Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ale fajna scieszona mordka....widac, ze on sie samochodow nie boi :p Dobrze, ze jest juz zlapany i bedzie bezpieczny w hoteliku. Quote
netti1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Psiaka złapałysmy po długim poszukiwaniu,jest dosc zrównowazony,piszczał troche na początku,ale pózniej juz ładnie leżał,podróz zniósł dobrze,jest zaniedbany na portkach i ogon od spodu skołtuniony.nie chciał jest ale to na pewno stres.Juz jest bezpieczny.prosimy o pomoc kogos kto mógłby pomóc w pielęgnacji Maksika.:) Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Znajac kochana Lucynke z forum collie, na pewno podesle kosmetyki do pielegnacji i kapieli psiny. Quote
Moriaaa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Psiak jest cuuudowny:) Przytulaśty, z rewelacyjnym spojrzeniem:) W samochodzie zwinął się w nogach i spokojnie leżał, w hoteliku spokojniutko wysiadł i swoimi mądrymi oczętami obserwował otoczenie. Z psiakami bomba, przywitał się, obwąchał teren..będzie dobrze:) Dzisiaj spotkałyśmy Pania, które zna psa z widzenia..powiedziała że wczoraj prawie przejechał go samochód:( Teraz juz bezpieczny..mamy fotki z hoteliku, ale musze ppoczekać na TZ bo z telefonu nie umiem przeżucić:oops: Dziewczyny...jeszcze raz DZIĘKUJĘ!!!!:loveu: Jeśli chodzi o futro..cały podszerstek skołtuniony...portki i łapy w kołtunach...duuuużo czesania i wycinania, ale długi włos bez zarzutu...lśniący, piękny:) Quote
nata od jadzi Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cieszę się bardzo,że wspólnymi siłami jakoś się udało....Tylko zdecydujcie,on jest książę czy Maks? Kaja,na ile dni hoteliku nam starczy na razie? Quote
netti1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Maksik mowił na niego parkingowy ktory dzielił się z nim kanapkami Quote
nata od jadzi Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cioteczki,czyżbyście się przypadkowo spotkały i planowały przyszłe życie Maksiowi? Quote
katya Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie, nie, jeszcze się nie spotkałyśmy ;) Ale czekamy na prezeski. Quote
Moriaaa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Taki jestem piękny!!! I taką mam "trąbę" ;) Quote
Moriaaa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Ślicznotek się pokazuje...W przyszłym tygodniu załatwiamy kastrację przystojniaka..a kto w piątek jedzie na wielkie czesanie???:P Quote
katya Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A o której w piątek spotkanie z dziećmi? Ja mam zajęcia od 13.45 :placz: Quote
Lucyna W Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dziewczyny jesteście nisamowite, bardzo Wam dziękuję za to co zrobiłyście dla tego PSIAKA! Sfinansuje jego pobyt w hoteliku aż do szczęśliwej adopcji ( uważam, że nie powinien iść na tymczas ale od razu do kochającego domu) Pieniądze (na razie 500 zł) przesyłam dziś na konto fundacji, proszę podajcie adres na jaki mam wysłać kosmetyki Dr Lucy. Pies jest piękny a jego niesamowity charakter w Jego oczach. Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak zaangażowane Osoby. Moriaaa jeszcze raz dziękuję!!!!!! Serdecznie Was pozdrawiam Lucyna W Quote
Moriaaa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Spotkanie z dziećmi o 10 chyba...a po 16 chciałam do hoteliku..jak malucha odstawię. Quote
Moriaaa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Lucyna W napisał(a):Dziewczyny jesteście nisamowite, bardzo Wam dziękuję za to co zrobiłyście dla tego PSIAKA! Sfinansuje jego pobyt w hoteliku aż do szczęśliwej adopcji ( uważam, że nie powinien iść na tymczas ale od razu do kochającego domu) Pieniądze (na razie 500 zł) przesyłam dziś na konto fundacji, proszę podajcie adres na jaki mam wysłać kosmetyki Dr Lucy. Pies jest piękny a jego niesamowity charakter w Jego oczach. Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak zaangażowane Osoby. Moriaaa jeszcze raz dziękuję!!!!!! Serdecznie Was pozdrawiam Lucyna W Lucynko..to my Ci dziękujemy z całego serducha:loveu::loveu::loveu: Hihihihi..czyli już na dogo tez jestes ;) Widzisz jak mu się ryjek na tych zdjęciach śmieje? Już bezpieczny:) DZIĘKUJĘ!!! A kosmetyki może do mnie, przesyłam Ci adres na prv:) Quote
Lucyna W Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dziewczyny jesteście nisamowite, bardzo Wam dziękuję za to co zrobiłyście dla tego PSIAKA! Sfinansuje jego pobyt w hoteliku aż do szczęśliwej adopcji ( uważam, że nie powinien iść na tymczas ale od razu do kochającego domu) Pieniądze (na razie 500 zł) przesyłam dziś na konto fundacji, proszę podajcie adres na jaki mam wysłać kosmetyki Dr Lucy. Pies jest piękny a jego niesamowity charakter w Jego oczach. Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak zaangażowane Osoby. Moriaaa jeszcze raz dziękuję!!!!!! Serdecznie Was pozdrawiam Lucyna W Quote
pusia2405 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Piękny książe;), a będzie jeszcze ładniejszy. Oby tylko szybciutko odnalazł swoje szczęście!! Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Moriaa, rozmawialam przed chwilka z Lucynka i wyobrazcie sobie, ze Lucynka Was przeprasza, ze napisala 2 posty. Ja mowilam, zeby sobie nie żartowala, bo co to dwa powtorzone posty z winy forum, w porownaniu z tym co robi. Ale kazala mi to napisac, zebyscie sie nie gniewaly. No to napisalam :loveu: I za to tez kocham Lucynke :iloveyou: Skromnosc to za male slowo dla tak wielkiej i wspanialej osoby.... Normalnie mialam/lysmy szczescie, ze sie pojawila na naszej drodze. Quote
Moriaaa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Ulka18 napisał(a):Moriaa, rozmawialam przed chwilka z Lucynka i wyobrazcie sobie, ze Lucynka Was przeprasza, ze napisala 2 posty. Ja mowilam, zeby sobie nie żartowala, bo co to dwa powtorzone posty z winy forum, w porownaniu z tym co robi. Ale kazala mi to napisac, zebyscie sie nie gniewaly. No to napisalam :loveu: I za to tez kocham Lucynke :iloveyou: Skromnosc to za male slowo dla tak wielkiej i wspanialej osoby.... Normalnie mialam/lysmy szczescie, ze sie pojawila na naszej drodze. Lucynko kochana..co dwa posty to nie jeden :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie...cieszę się że jesteś z nami Lucynko..i tak jak napisała Ula..miałyśmy szczęście Cię poznać...a przede wszystkim te wszystkie collaki, które dzięki Tobie dostały nowe, lepsze życie:) Quote
Reno2001 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Teraz tylko trzymć kciuki, aby szybko znalazł sie super domek,który otworzy Maksiowi nowy, lepszy rozdział w jego życiu. Dziewczyny, ja jestem na dogo od niedawna i pozostaję pod ogromnym wrażeniem tego co robicie i tempa w jakim działacie:crazyeye: . Chylę czoła!!! Quote
pusia2405 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dziewczyny, ja jestem na dogo od niedawna i pozostaję pod ogromnym wrażeniem tego co robicie i tempa w jakim działacie:crazyeye: . Chylę czoła!!![/quote] Przyłączam się do pochyleń:cool2: Quote
Recommended Posts