Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaka złapałysmy po długim poszukiwaniu,jest dosc zrównowazony,piszczał troche na początku,ale pózniej juz ładnie leżał,podróz zniósł dobrze,jest zaniedbany na portkach i ogon od spodu skołtuniony.nie chciał jest ale to na pewno stres.Juz jest bezpieczny.prosimy o pomoc kogos kto mógłby pomóc w pielęgnacji Maksika.:)

Posted

Psiak jest cuuudowny:)
Przytulaśty, z rewelacyjnym spojrzeniem:)
W samochodzie zwinął się w nogach i spokojnie leżał, w hoteliku spokojniutko wysiadł i swoimi mądrymi oczętami obserwował otoczenie. Z psiakami bomba, przywitał się, obwąchał teren..będzie dobrze:) Dzisiaj spotkałyśmy Pania, które zna psa z widzenia..powiedziała że wczoraj prawie przejechał go samochód:(
Teraz juz bezpieczny..mamy fotki z hoteliku, ale musze ppoczekać na TZ bo z telefonu nie umiem przeżucić:oops:
Dziewczyny...jeszcze raz DZIĘKUJĘ!!!!:loveu:

Jeśli chodzi o futro..cały podszerstek skołtuniony...portki i łapy w kołtunach...duuuużo czesania i wycinania, ale długi włos bez zarzutu...lśniący, piękny:)

Posted

Dziewczyny jesteście nisamowite, bardzo Wam dziękuję za to co zrobiłyście dla tego PSIAKA! Sfinansuje jego pobyt w hoteliku aż do szczęśliwej adopcji ( uważam, że nie powinien iść na tymczas ale od razu do kochającego domu) Pieniądze (na razie 500 zł) przesyłam dziś na konto fundacji, proszę podajcie adres na jaki mam wysłać kosmetyki Dr Lucy.
Pies jest piękny a jego niesamowity charakter w Jego oczach. Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak zaangażowane Osoby. Moriaaa jeszcze raz dziękuję!!!!!!
Serdecznie Was pozdrawiam Lucyna W

Posted

Lucyna W napisał(a):
Dziewczyny jesteście nisamowite, bardzo Wam dziękuję za to co zrobiłyście dla tego PSIAKA! Sfinansuje jego pobyt w hoteliku aż do szczęśliwej adopcji ( uważam, że nie powinien iść na tymczas ale od razu do kochającego domu) Pieniądze (na razie 500 zł) przesyłam dziś na konto fundacji, proszę podajcie adres na jaki mam wysłać kosmetyki Dr Lucy.
Pies jest piękny a jego niesamowity charakter w Jego oczach. Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak zaangażowane Osoby. Moriaaa jeszcze raz dziękuję!!!!!!

Lucynko..to my Ci dziękujemy z całego serducha:loveu::loveu::loveu:
Hihihihi..czyli już na dogo tez jestes ;)
Widzisz jak mu się ryjek na tych zdjęciach śmieje? Już bezpieczny:) DZIĘKUJĘ!!!
A kosmetyki może do mnie, przesyłam Ci adres na prv:)

Posted

Posted

Moriaa,
rozmawialam przed chwilka z Lucynka i wyobrazcie sobie, ze Lucynka Was przeprasza, ze napisala 2 posty. Ja mowilam, zeby sobie nie żartowala,
bo co to dwa powtorzone posty z winy forum, w porownaniu z tym co robi.
Ale kazala mi to napisac, zebyscie sie nie gniewaly.
No to napisalam :loveu: I za to tez kocham Lucynke :iloveyou: Skromnosc to za male slowo dla tak wielkiej i wspanialej osoby....
Normalnie mialam/lysmy szczescie, ze sie pojawila na naszej drodze.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Moriaa,
rozmawialam przed chwilka z Lucynka i wyobrazcie sobie, ze Lucynka Was przeprasza, ze napisala 2 posty. Ja mowilam, zeby sobie nie żartowala,
bo co to dwa powtorzone posty z winy forum, w porownaniu z tym co robi.
Ale kazala mi to napisac, zebyscie sie nie gniewaly.
No to napisalam :loveu: I za to tez kocham Lucynke :iloveyou: Skromnosc to za male slowo dla tak wielkiej i wspanialej osoby....
Normalnie mialam/lysmy szczescie, ze sie pojawila na naszej drodze.

Lucynko kochana..co dwa posty to nie jeden :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak na poważnie...cieszę się że jesteś z nami Lucynko..i tak jak napisała Ula..miałyśmy szczęście Cię poznać...a przede wszystkim te wszystkie collaki, które dzięki Tobie dostały nowe, lepsze życie:)

Posted

Teraz tylko trzymć kciuki, aby szybko znalazł sie super domek,który otworzy Maksiowi nowy, lepszy rozdział w jego życiu.

Dziewczyny, ja jestem na dogo od niedawna i pozostaję pod ogromnym wrażeniem tego co robicie i tempa w jakim działacie:crazyeye: . Chylę czoła!!!

Posted

Dziewczyny, ja jestem na dogo od niedawna i pozostaję pod ogromnym wrażeniem tego co robicie i tempa w jakim działacie:crazyeye: . Chylę czoła!!![/quote]

Przyłączam się do pochyleń:cool2: