szuwar Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Sąsiedzi znaleźli dziś młodziutką sunię bardzo w typie teriera walijskiego. Przetrzymają ją pewnie z dzień lub dwa, ale potem pojedzie raczej do schroniska. Sunia nie ma tatuażu ani czipa. Jak dla mnie ma z pół roku. Właściciel pilnie poszukiwany, szkoda stresować dzieciaka pobytem w schronie... Zdjęcie kiepskie, bo to straszny żywioł: Quote
martasekret Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 widziałam ogłoszenie....ciekawa jestem, czy ktoś się po nią zgłosi.... jeśli trafi do schronu, to długo nie posiedzi. Pewnie już na kwarantannie będzie zarezerwowana. trzymam kciuki za odnalezienie właściciela! Quote
szuwar Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Właściciele się znaleźli. Tym razem dziewczynce się udało. Quote
martasekret Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 tak myślałam, że będzie happy end ;) cieszę się Quote
Recommended Posts