kamil19201 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) Więc, zacznę od tego, że Denis jest idealnym psiakiem. Musiał wcześniej mieszkać w jakimś dobrym domu... albo nie za dobrym skoro trafił do schroniska....:shake: Ma mnóstwo energii, ale to można zobaczyć dopiero na wybiegu - psiak w ogóle nie ciągnie na smyczy. :lol: Inne psy ignoruje - jak Logo :eviltong: Za to uwielbia zabawki... jak się w jakąś wgryzie nie chce puścić:diabloti:, uwielbia się przeciągać... ale biegać za nimi też! :p Jest psim ideałem! :] tutaj jego opis: Denis to około 4 letni pies, średniej wielkości(50cm w kłębie, 17kg). Jest energiczny, lecz zarówno bardzo grzeczny. Nie ciągnie na smyczy, a gdy zobaczy jedzenie nie skacze na osobę, która je trzyma tylko grzecznie siada i czeka aż dostanie przysmak. Jest również bardzo cierpliwy – pozwala się czesać, można mu dotykać łap czy też zaglądać do pyska. Psiak jest przyjaźnie nastawiony w stosunku do innych czworonogów i ludzi. Uwielbia ganiać za zabawkami. Denis może mieszkać w każdym domu, raczej nie nadaje się do pilnowania. Kontakt: 660376112 lub email kam.cza093@wp.pl a tutaj zdjęcia: Edited February 7, 2013 by kamil19201 Quote
ania91sc Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Witaj uroczy Denisie :) Ewidentnie masz coś z goldena :D Quote
maciaszek Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Denis powędrował na katowicki wątek, na stronę fundacyjną, ma też nową kartę na stronie schroniska :). Quote
soboz4 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Kamil, wczoraj 2 godziny przeszywałam płaszczyk dla Denisa, zrobiłam nowe ściągacze, listwy, wszystko stebnowałam, przyszyłam nowe rzepy, dziś wyprałam, wygląda jak nowy, ale w praniu mnie oświeciło, że to płaszczyk szyty tylko dla suczki, niestety Denis nie miałby jak w nim siusiać... Przykro mi! Niestety Denis nadal więc jest bez ubranka, a sunia wielkości Denisa może dostać fajny płaszczyk, bo wygląda całkiem nieźle teraz Quote
kamil19201 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 nooo dzięki Bożena, :D może kostium dla niego nie będzie potrzebny bo już wczoraj był o niego telefon :) Quote
saphira18 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 kamil19201 napisał(a):nooo dzięki Bożena, :D może kostium dla niego nie będzie potrzebny bo już wczoraj był o niego telefon :) wow już:cool1: 3mam kciuki! Quote
soboz4 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 super, taki piękniś wiadomo było, że szybko pomknie do domu! Quote
pralinka94 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 kamil19201 napisał(a):nooo dzięki Bożena, :D może kostium dla niego nie będzie potrzebny bo już wczoraj był o niego telefon :) super, trzymamy kciuki! Quote
kamil19201 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 dzisiaj pani nie przyjechała, ale nie określiła konkretnie kiedy przyjedzie, a z rozmowy wynikało że sobota jej bardziej pasuje więc miejmy nadzieję, że w sobotę się pojawi :] Quote
kamil19201 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Pani dzisiaj niestety nie przyjechała :shake: ale co z pozytywów.... na spacerku Denis jak zwykle się świetnie sprawuje;d doskonale wykonuje komendę "siad", którą już wcześniej potrafił :multi: a na spacerku jak zwykle spokojny ;) Na wybiegu nie udało mi się dziś go puścić, ale za to poćwiczyliśmy dzisiaj agility ii... bardzo pojętny z niego uczeń! :lol: niestety zdjęć z agility nie ma, ale tutaj kilka ze spacerku: jak się wgryzie to nigdy nie chce puścić.... :diabloti: I przeciąganie patyka z Shirą :p Quote
kamil19201 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 więc tak, Denis poszedł do domu. Zaadoptowała ją młoda kobieta, która właśnie się wyprowadziła od rodziców (chyba mieszka z mężem). Denis będzie mieszkał w małym mieszkaniu, ale Pani bardzo lubi dłuugie spacery a stwierdziła że samotne spacery są nudne i Denis ma być jej kompanem do spacerów :) Quote
soboz4 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 super, a ja mu płaszczyk uszyłam, i to z dziurką dla chłopaka... Quote
Recommended Posts