Karasu Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [FONT=georgia][SIZE=5]Lucky[/FONT] [FONT=georgia]czyli,[/FONT] [FONT=georgia]Lucek, Qladka, Mały mężczyzna, Kastracik, Kubuś, Komarek [/FONT] [FONT=Crafty Girls] [FONT=georgia][SIZE=4]C[/FONT][FONT=georgia]zyli obecnie mój najstarszy pies c: Lucka znalazłam pewnego wakacyjnego dnia na parkingu wracając ze stadniny gdzie pomagałam przy koniach. Zawsze marzyłam o psie z ulicy. Początkowo było założenie że znajdę mu dom, nie mógł zostać ze mną w mieszkaniu ze względu na moją starą sunię, która co prawda go wychowała, ale 2 psy w mieszkaniu to już sporo. Ale nie mogłam go oddać! Więc, mieszka teraz u mojego taty na wsi, widuję go co 2gi weekend i biedaczysko jest mi bezwzględnie oddany :3 Luckowi zawdzięczam moją miłość do owczarków australijskich <3 Obecnie z Luckiem ćwiczymy amatorsko agi i fris. [/FONT] [/FONT] Quote
Karasu Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Widzę, że Lucek wam nie spasował, a szkoda :< Proszę, nasz najnowszy filmik ;) [video=youtube;jUygoVN5KdQ]http://www.youtube.com/watch?v=jUygoVN5KdQ[/video] Moze po nim będzie jakiś odzew :D Quote
Baton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Karasu napisał(a): Moze po nim będzie jakiś odzew :D Będzie :diabloti: Świetnie razem pracujecie, a to zdjęcie: http://imageshack.us/a/img513/9787/lucz7.png jest boskie :loveu: A przedstawisz nam drugiego pieska? :cool3: Quote
Nanashi Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Australijskie... Cudo. A Lucek ma przepiękne oczy. Quote
Joann Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 oj tak Lucek ma piękny mądre oczy, a owczarek fajny;] Quote
Karasu Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Dziekujemy :D Drugie cudo to oczywiście że aussik, ale jakoś wolę poświęcić ten temat Luckowi xD Może kiedyś założę młodej galeryjkę, albo ją dołączę do tego wątku ;) Tak na rozgrzewkę: Quote
Recommended Posts