gosikf & dogs Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Myślę, że trzeba pamiętac... To im się należy... Za to co przecierpiały... Za to co przeżyły... Albo za ich cierpliwośc... Za to, że nas kochały... Słuchały... Wpatrywały się w nasze oczy... Budziły słodkimi pocałunkami... Nie zawsze pięknie pachniały... Brudziły... Niszczyły za młodu... Obrażały się, ale nigdy na długo... Były z nami na różnych etapach naszego życia... Niekiedy były naszym życiem... Były... Myślę, że trzeba pamiętac... Pamięci Rokiego. Psa, który nie miał łatwego życia, ale był kochany. Żałuję wszystkich jego smutków i żałuję, że nie mogę go teraz dotknąc. Roki jeśli mnie słyszysz... KOCHAM CIĘ!!! Quote
Jotbe Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A kiedy będę już stary, kiedy nie będę mógl cieszyć się dobrym zdrowiem, słuchem i wzrokiem, nie rozpaczaj, nie staraj się mnie zatrzymać. Wydam ostatnie tchnienie i opuszczę Ziemię, wiedząc, że mój los zawsze najbezpieczniej spoczywał w Twoich rękach. Autor nieznany Roki - baw się dobrze z innymi psiakami za TM... Zapalam dla ciebie Quote
Ewka :) Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 "To tylko pies, tak mówisz, tylko pies ... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz ... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa... My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek... Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza..." B. Bożymowska Quote
gosikf & dogs Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Chociaż od śmierci Rokusia minęło trochę czasu nadal przychodzą takie dni kiedy nie sposób powstrzymac łzy... Nigdy nie mogłam zrozumiec, że kiedyś go zabraknie. Że będę umiała życ bez niego! To było dla mnie niewyobrażalne. Nie wierzyłam... Do dnia 29 grudnia 2005 roku. Za Rokim tęsknię razem z jego towarzyszką Misią. Teraz mam 3 psy i chcę pomagac właśnie tym, za którymi nikt by nie tęsknił gdyby nie kawałek miejsca w moim sercu. Quote
szajbus Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rokusiu, wiem, ze jesteś szczęśliwy na tych zielonych łąkach. Quote
troglodytes Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rokusiu biegaj za TM z moimi psiakami. Twoja Pańcia o Tobie pamięta, merdnij do Niej nieraz ogonkiem................... Quote
Iri Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wlasnie tego dotyku brak.... rozrywa serce na strzepy..... Quote
gosikf & dogs Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 troglodytes napisał(a):Rokusiu biegaj za TM z moimi psiakami. Twoja Pańcia o Tobie pamięta, merdnij do Niej nieraz ogonkiem................... Ale on nie miał ogonka:). Jak sobie przypomnę jego machanie cała pupcią:lol: Quote
Kati Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Rocky już szcześliwy, nic go nie boli i chociaż też za wami tęskni nie chciałby, zebyście sie smucili. Quote
Agga Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Łezka sama mi popłyneła. Kochana mordeczka. Patrzę na to zdjęcia i te oczka tyle mówią. Quote
gosikf & dogs Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Rocky, pamiętam i tęsknię...Chciałabym Cię dotknąc. Jak źle jest powoli zapominac jaki dzwięk miał twój oddech, jak prychałeś, głos twojego szczekania...I w końcu brak dotyku. Już nie pamiętam jakie było twoje futerko...Przepraszam... Quote
gosikf & dogs Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Dla Ciebie kochanie! Pewnie bawisz się ciągle z innymi bokserkami, szczególnie z panienkami:lol: Lubiłeś bokserze harce, w końcu bokser z ciebie nie! Rocky kocham Cię, i mam nadzieję, że dogomania ma w sobie tyle energii wszystkich psiarzy, że może pośredniczyc w naszych kontaktach, że psy za TM słyszą nasze słowa, które tu piszemy...Szkoda tylko, że nie możesz się udzielic na forum...:-( Tęsknię... Quote
Agga Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Te spojrzenie potrafi każdego rozczulić:-( Quote
Recommended Posts