zuzolandia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Pozdrowionka;-) widze ze Zeus i Ty normalnie wpadliscie w nałóg eheheh .gratuluje postepów ;-) napisz jak wyniki moczu Zeusa i ile musisz nazbierac na te agility;-) Quote
gosikf & dogs Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 LALUNA napisał(a):Trzeba być członkiem ZKwP, psa nie musisz mieć. Oczywiscie to sie wiąże ze składkami co roku. W tym roku zapłacisz około 60 zł składka + zapisanie do ZK. W kolejnym roku już sama składka czyli jakies 42 zł. I mozesz startowac w oficjalnych. Tylko na Msw nie pojedziesz. Ale są też i M Swiata dla nierasowych w agility. Wiele osób w sporcie zaczynało z psem nierasowym. Ja też ;) Ale gdzie to się płaci, jak, co i w ogóle? Bo ja ciemna jestem w tym temacie:oops: Dopiero zaczynam:roll: Quote
LALUNA Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ale gdzie to się płaci, jak, co i w ogóle? Bo ja ciemna jestem w tym temacie:oops: Dopiero zaczynam:roll: Płacisz w oddziale na Leszczyńśkiego. To tak akrótka uliczka obok przejscia podziemnego na Leszczeńskiego. Ale psokojnie zdażysz przed zawodami. Napierw przyłożyc sie do treningów a jak już bedziesz gotowa do zawodów to zapiszesz sie w jeden dzień;) Quote
gosikf & dogs Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 LALUNA napisał(a):Płacisz w oddziale na Leszczyńśkiego. To tak akrótka uliczka obok przejscia podziemnego na Leszczeńskiego. Ale psokojnie zdażysz przed zawodami. Napierw przyłożyc sie do treningów a jak już bedziesz gotowa do zawodów to zapiszesz sie w jeden dzień;) ______yhym:) Quote
gosikf & dogs Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Idę spac, jutro szkoła. Wstaję o 6:00 :/ Quote
gosikf & dogs Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 A teraz wyczekiwane zdjęcia. Małe, niwyraźne bo z telefonu ale zdjęcia. Były zrobione na czterogodzinnym spacerku w okolicach Odry i parku Zachodniego: http://gosikf.wrzuta.pl/obraz/1bBCSNTMKO/ Quote
Macho Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :multi::multi::multi: nareszcie ! :) jak on wypieknial....:loveu: super jest! :) dziekujemy ;) Quote
gosikf & dogs Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 I jeszcze parę:) Tu zobaczył jakiegoś psiaczka, a potem już się z nim bawił i nie chciał wrócić mimo, że piesek leciał za swoją Pańcią- urwis jeden:diabloti: I Aza po powrocie do domu...:lol: Quote
LALUNA Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Aza jakas taka zasmucona. Chyba tą zdradą Zeusa. ;) Quote
gosikf & dogs Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 evaxon napisał(a)::lying: czy ja widze zdjecia:lying: ychyyyyyyyy:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Fajne zdjateczka fafluniastych !!!! Z ZEUSA to kawał chłopa ;-) heheheeh pozdrawiamy i mizianko przesyłamy dla psiokow;-) Quote
Kitka20 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hej fajniutkie zdjęcia ale czemu takie małe?? :placz: Quote
Kate I Luka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 hejo :) jak miło foteczki obejrzeć... szkoda , że takie malusie, ale i tak miło spojrzeć na te dwa zadowlone pysie :) Quote
gosikf & dogs Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej fajniutkie zdjęcia ale czemu takie małe?? :placz: niestety kiteczko, to z telefonu zdjęcia i są jakie są...Chciałabym miec aparat ale cóż zrobic:cool1: Quote
Macho Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ciotki...co z Wami?;) Gosia zrobila upragnione fotki i jeszcze narzekacie ?;) nikt nie mowil jakich rozmiarow zyczy sobie fotek ;) Gosia- dzieki :) :) Quote
gosikf & dogs Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 A teraz pisklaczek:)Wczoraj stał od rana na środku chodnika i piszczał...W końcu go zabrałam. Zrobiłam papkę z jajka i wpycham mu do gardełka tak jak to robi mama rodzona średnio co godzinę-w nocy też...:cool1: Przedstawiam...chmmm chyba po prostu pisklaka: Quote
Recommended Posts