Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LALUNA napisał(a):
Trzeba być członkiem ZKwP, psa nie musisz mieć. Oczywiscie to sie wiąże ze składkami co roku. W tym roku zapłacisz około 60 zł składka + zapisanie do ZK. W kolejnym roku już sama składka czyli jakies 42 zł. I mozesz startowac w oficjalnych. Tylko na Msw nie pojedziesz. Ale są też i M Swiata dla nierasowych w agility.
Wiele osób w sporcie zaczynało z psem nierasowym. Ja też ;)

Ale gdzie to się płaci, jak, co i w ogóle? Bo ja ciemna jestem w tym temacie:oops: Dopiero zaczynam:roll:

Posted

Ale gdzie to się płaci, jak, co i w ogóle? Bo ja ciemna jestem w tym temacie:oops: Dopiero zaczynam:roll:

Płacisz w oddziale na Leszczyńśkiego. To tak akrótka uliczka obok przejscia podziemnego na Leszczeńskiego.
Ale psokojnie zdażysz przed zawodami. Napierw przyłożyc sie do treningów a jak już bedziesz gotowa do zawodów to zapiszesz sie w jeden dzień;)

Posted

LALUNA napisał(a):
Płacisz w oddziale na Leszczyńśkiego. To tak akrótka uliczka obok przejscia podziemnego na Leszczeńskiego.
Ale psokojnie zdażysz przed zawodami. Napierw przyłożyc sie do treningów a jak już bedziesz gotowa do zawodów to zapiszesz sie w jeden dzień;)

______yhym:)

Posted

I jeszcze parę:)

Tu zobaczył jakiegoś psiaczka, a potem już się z nim bawił i nie chciał wrócić mimo, że piesek leciał za swoją Pańcią- urwis jeden:diabloti:

I Aza po powrocie do domu...:lol:

Posted

Ciotki...co z Wami?;) Gosia zrobila upragnione fotki i jeszcze narzekacie ?;) nikt nie mowil jakich rozmiarow zyczy sobie fotek ;) Gosia- dzieki :) :)

Posted

A teraz pisklaczek:)Wczoraj stał od rana na środku chodnika i piszczał...W końcu go zabrałam. Zrobiłam papkę z jajka i wpycham mu do gardełka tak jak to robi mama rodzona średnio co godzinę-w nocy też...:cool1:

Przedstawiam...chmmm chyba po prostu pisklaka: