Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy wasze psy też rozdrapują paczki od karmy??? No ja nie mogę no...Jak przez 2 miesiące mógł nie ruszac puki sama mu nie dam tak teraz Zeus dobiera się do paczek. Już jest cała w strzępach... Muszę się porozglądac gdzie tanio można kupic puszkę na karme, musi to byc świetne rozwiązanie. Takie praktyczne i elegantsze niż worek. No trzeba pomyślec. Macie takie?

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Czy wasze psy też rozdrapują paczki od karmy??? No ja nie mogę no...Jak przez 2 miesiące mógł nie ruszac puki sama mu nie dam tak teraz Zeus dobiera się do paczek. Już jest cała w strzępach... Muszę się porozglądac gdzie tanio można kupic puszkę na karme, musi to byc świetne rozwiązanie. Takie praktyczne i elegantsze niż worek. No trzeba pomyślec. Macie takie?

Nie, ale też się nad takim zastanawiam;)

Posted

Hejka przebrnełam przez całego fotobloga.
Hmm ja karmie moją gotowanym ale w zapasie mam suchą karmę gdyby ryżu mi nie starczyło, i ją trzymam w szafie gdzie pies dostępu nie ma

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hejka przebrnełam przez całego fotobloga.
Hmm ja karmie moją gotowanym ale w zapasie mam suchą karmę gdyby ryżu mi nie starczyło, i ją trzymam w szafie gdzie pies dostępu nie ma

Ja tez trzymam w szafie ;) i po klopocie :)

Posted

Widze ze ZEUS ma lepsze i gorsze dni ale generalnie idzie do przodu i bardzooooo mnie to cieszyyyy ;-) .jak tak sobie czytam co ten sliniak wyprawia czasami to jestem szczesliwa ze Zuzolka to taki flegmatyczny i posłuszny briard ;-) eheheh ( choc zdarza sie ze cosik jej tam odmiecie ) eheh ...po niezwykle zywiołowej i niezniszczalenej i zwariowanej bokserce eheh Kudłatka to prawdziwe wytchnienie ;-)
Buziaczki kofffaniutka !!!!

Posted

[quote name='zuzolandia']Widze ze ZEUS ma lepsze i gorsze dni ale generalnie idzie do przodu i bardzooooo mnie to cieszyyyy ;-) .jak tak sobie czytam co ten sliniak wyprawia czasami to jestem szczesliwa ze Zuzolka to taki flegmatyczny i posłuszny briard ;-) eheheh ( choc zdarza sie ze cosik jej tam odmiecie ) eheh ...po niezwykle zywiołowej i niezniszczalenej i zwariowanej bokserce eheh Kudłatka to prawdziwe wytchnienie ;-)
Buziaczki kofffaniutka !!!!

:oops: Dziękuję i ja też buziam! Chyba pomyślę o briardzie następnym razem..hehehe

Posted

ja mam wielką puszkę - wiadro, kolorową z bokserkami :razz: , ale dostałam ją jako gratisa do 15-sto kg worka karmy :evil_lol:

Posted

siemanko:multi: :multi:
moja nie rozdrapuje bo ni ejada suchej karmy:eviltong: ale jak jestesmy w zoologu to wkłada do workow głowe jak nie zauwaze:evil_lol:

Posted

Czesc kochane!!!

Dzisiaj już nic nie napiszę bo mam randkę:loveu:

Gorąco buziam!!!
Miłej nocy już tak na przyszłośc! No i niezaniedbujcie imprezy u Zuzolki!:diabloti:

Miłej randki:razz: , miziania dla psiaków:lol: .

Posted

No to i ja przyłączę się do randkowych życzeń... Miłego spotkania!

Przeglądnęłam cały Fotoblog i wszystko OK, nauka Zeusa powoli idzie do przodu, ale... zdjęcia! Tu jest problem, bo podejrzewam, że każdy z nas chciałby oglądą co kilka dni fotki Zeusa, a tu... nic nie ma! Może Twoja aktualna sympatia lub jaka koleżanka/kolega ze szkoły mogłaby porobić troszkę fotek, co? Bardzo, bardzo prosimy...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to i ja przyłączę się do randkowych życzeń... Miłego spotkania!

Przeglądnęłam cały Fotoblog i wszystko OK, nauka Zeusa powoli idzie do przodu, ale... zdjęcia! Tu jest problem, bo podejrzewam, że każdy z nas chciałby oglądą co kilka dni fotki Zeusa, a tu... nic nie ma! Może Twoja aktualna sympatia lub jaka koleżanka/kolega ze szkoły mogłaby porobić troszkę fotek, co? Bardzo, bardzo prosimy...
Pzdr.

:-( :-( :-( Ja serio nie mam możliwości...Sympatia też ni ma cyfrówki ani nikt znajomy. Będę kombinowac.

Randka nawet udana ale bywało lepiej...

Buziaczki dla wszystkich!

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Tutaj to może i euforii nie ma , ale jednak po galeriach biegasz z rozwianymi wiosennym wiatrem włosami...:evil_lol:

Buhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dziś było szkolenie :cool3:
Wszystko było super. Zeus ładnie ze mną współpracował:loveu: Jedyny problem to to, że jak przechwyci piłeczkę to ucieka i ani myśli żeby do mnie przyjśc...Chyba odbiera to tak, że teraz to on rządzi bo on ma piłkę!
Ale będziemy pracowac nad wszystkim.

Ale super!

Beatka zrobiła nam jakieś fotki więc chyba wstawi:lol:

Posted

Dzisiaj Zeus miał drugą lekcję i instruktorka która prowadzi Zeusa, była zaskoczona :evil_lol: . Myślała, ze po tak długiej przerwie, zacznie wszystko od nowa z Zeusem, a tu okazało się że Małgosia nie tylko wykonała zadanie domowe, na piątkę, ale jeszcze nadprogramowo sama sobie podniosła poprzeczke. No ale co sie dziwic, w końcu my czytamy, jaka z Małgosi uparta dziewczyna i oprócz pisania to jeszcze ambitna tak tyra z Zeusem że chłopina nie ma innego wyboru. Zawzieła sie nam dziewczyna i Zeus widzi ze to nie przelewki i że słuchać trzeba ;)
A tu kilka obiecanych zdjęć z dzisiejszych zajeć.

Zeus wpatrzony w Małgosie, albo w piłeczkę ale na jedno wychodzi;)
" class="ipsImage" alt="">

Dana pokazuje jak motywować piłeczką Zeusa

Tu widać ile pracy włożyła Magłosia. Komenda "zostań" Małgosia odchodzi a pies grzecznie czeka.
Brawo Małgosiu, dobra robota :klacz:

Komenda "do mnie" i Zeus grzeczniutko podaża do Małgosi.
I to bez smyczki. Super praca.

Chodzenie przy nodze