Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przelałam...skromnie, bo skromnie...ale zawsze to coś...
na razie nie mogę inaczej pomóc, bo mam 'na głowie i utrzymaniu' sunię- znajdkę ...

zastanawiam się, czy robicie jakieś ogłoszenia dla Lisy?? na zdjęciach wygląda na tak piękną i kochaną psinę, że nie sposób uwierzyć, że nikt jej jeszcze nie wypatrzył...trzeba bardzo dużo ogłoszeń i kciuki mocno zaciskać:D

Posted

kiyoshi napisał(a):
przelałam...skromnie, bo skromnie...ale zawsze to coś...
na razie nie mogę inaczej pomóc, bo mam 'na głowie i utrzymaniu' sunię- znajdkę ...

zastanawiam się, czy robicie jakieś ogłoszenia dla Lisy?? na zdjęciach wygląda na tak piękną i kochaną psinę, że nie sposób uwierzyć, że nikt jej jeszcze nie wypatrzył...trzeba bardzo dużo ogłoszeń i kciuki mocno zaciskać:D

Ogromnie Ci dziękujemy:) Wpłynęło 25 zł:)

Mamy 255 zł:)

Co do ogłoszeń, to Lisa miała już kilka pokaźnych pakietów robionych. Choć może przydałyby się już nowe. Znacie kogoś, kto za parę groszy zrobi ogłoszenia?

Posted

Wpłynęła wpłata od Pana Aleksandra P. z Lublińca na kwotę 50 zł:)

I kolejna dobra wiadomość: dostaliśmy rabat u Pani Ewy i będziemy płacili za Lisę 250 zł miesięcznie. Zatem 65 zł przekazujemy na konto przyszłej sterylizacji lub na zapłatę za kolejny miesiąc:)

Bardzo dziękujemy.

Posted

Rozmawiałam z Panią Ewą. Sterylizację Lisy trzeba przyspieszyć ze względu na pozostałe psy w hoteliku. W piorunującym tempie trzeba zebrać jakieś 300-350 zł. Może uda się rozłożyć płatność na dwie raty.Obecnie na koncie Lisy jest 65 zł.

W weekend pomyślę o jakimś bazarku. Chociaż przyznam, że brak mi fantów.

Posted

Songo82 napisał(a):
Dzięki za informację. Zaraz zajmę się tematem.

i zajęłam się.

Możemy się starać o 50% dofinansowania. Pani Ewa spróbuje znaleźć weterynarza, który poczeka trochę na pieniążki za operację. Może się uda.

Posted

Songo82 napisał(a):
i zajęłam się.

Możemy się starać o 50% dofinansowania. Pani Ewa spróbuje znaleźć weterynarza, który poczeka trochę na pieniążki za operację. Może się uda.

Proszę się skontaktować z wet. uzgodnić termin i koszt sterylizacji. Fundacja KASTOR pokryje drugą połowę ceny zabiegu.

W odpowiedzi na e-mail z prośbą o dofinansowanie sterylizacji, prześlę metryczkę do wypełnienia i odesłania. Będzie to podstawa do otrzymania dofinansowania zabiegu

Posted

Wciąż ustalamy warunki sterylizacji. Pani Ewa ma teraz spory problem z inną sunią i troszkę się wszystko przeciągnie.

Tymczasem prosimy pamiętać o Lisie. Zaczynamy zbierać pieniążki na kolejny miesiąc hotelikowania. Koszt: 250 zł.

Posted

[quote name='arabiansaneta']Śliczna, puszysta. Czy ona jest tam gdzie Jasio?[/QUOTE]

Dokładnie tam:) Lisa Jasia nie umie dogonić, bo chłopak za szybko biega :)