anett Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Lisa bardzo pilnie potrzebuje domu i wsparcia na DT, może ktoś mógłby poratować sunię bazarkiem, karmą?? Quote
BUDRYSEK Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 musimy uzbierac 250 zł na pobyt w dt...POMOCY!!! Quote
Songo82 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Jeśli szybko nie znajdziemy domu dla Lisy, to czarno widzę jej niedaleką przyszłość. :( Quote
Songo82 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Szukamy na szybko innego DT. W tym Lisa już nie może przebywać. Nie może tez trafić do schronu!!! POMOCY!!!!!!! Quote
anett Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 był jakiś odzew z ogłoszeń?:roll: Aga doszedł plakat? Quote
Songo82 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='anett']był jakiś odzew z ogłoszeń?:roll: Aga doszedł plakat?[/QUOTE] Hej. Po kolejnych 130 ogłoszeniach zero zainteresowania:( Plakat doszedł. Bardzo fajny:) Poproszę, żeby go wywieszono w kilku miejscach w Lublińcu. Quote
anett Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Dzięki:) Wstawiłam Liskę tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236874-Poszukiwana-dziewynka-kt%C3%B3ra-wyro%C5%9Bnie-na-psa-wielko%C5%9Bci-Onka?p=20098340#post20098340[/url] Quote
Songo82 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Jeśli w ciągu tygodnia nie zabierzemy Lisy z awaryjnego DT do hoteliku, będzie musiała trafić do schroniska, gdzie właściwie nie ma dla niej miejsca. Lisa jest kochana. Ogromnie potrzebuje człowieka. Jest mądra, wdzięczna i przepiękna. Zbieramy na płatny hotelik dla Lisy. Koszt miesięczny to ok. 300 zł. [B]Póki co mamy 0 zł i 0 zainteresowania.[/B] Liczymy na Twoje wsparcie. Quote
Buńka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Witam się u Lisy. Biedna suńka mam nadzieję że uda jej się jakoś pomóc . . . Pomogę porozsyłać wątek. Teraz ciężko z jakimikolwiek deklaracjami, choćby jednorazowymi. Nie dość że to czas przed Świętami to jeszcze bezdomniaków nie ubywa, wręcz przeciwnie. Quote
Songo82 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='(:Buńka:)']Witam się u Lisy. Biedna suńka mam nadzieję że uda jej się jakoś pomóc . . . Pomogę porozsyłać wątek. Teraz ciężko z jakimikolwiek deklaracjami, choćby jednorazowymi. Nie dość że to czas przed Świętami to jeszcze bezdomniaków nie ubywa, wręcz przeciwnie.[/QUOTE] Masz rację:) lisa będzie wdzięczna za pomoc w rozsyłaniu:) Quote
Songo82 Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 No i stało się:( Lisa w czwartek lub piątek musi definitywnie opuścić DT:( Nic dla niej nie mamy. Nic:( Quote
anett Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 halo, haloooo Lisa tyle już przeszła:-( znowu traci bezpieczną przystań:shake: jest bezproblemowa, przekochana, łagodna, akceptuje wszystkich i wszystko, cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem... Quote
Buńka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Biedna sunieczka:( A ja nawet nie zdążyłam wątku porozsyłać bo mam problemy z netem:( Quote
Songo82 Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Lisa pojechała dziś do hoteliku za Częstochową. Koszt miesięczny to ok 250 zł. Na pierwszy miesiąc dostałyśmy zniżkę i trzeba zapłacić 210 zł:( Quote
kiyoshi Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 dziewczyny, z chęcią prześle dla Lisy jakiś grosz w styczniu, mogę też pomóc w organizacji bazarku ogłoszeniowego (ostatnio mocno się wprawiłam w robieniu ogłoszeń), ale to też niestety dopiero po świętach, bo za pare dni wyjeżdżam i z dostępem do netu bedzie bardzo ciężko:( Dobrze, że nie oddałyście tej ślicznej suni do schroniska! na jakich stronach panienka ma ogłoszenia??radze przed świętami baardzo dużo ją ogłaszać, może nawet wyróżnić, i koniecznie uaktualniać ogłoszenia co parę dni! jak na moje oko, nadaje się ona na psa stróżującego, mogłaby na pewno mieszkać w budzie na czyjejś posesji (to nie oznacza, że musi być na łańcuchu czy w kojcu:)) Quote
Songo82 Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Lisa stara się przyzwyczaić do nowych warunków.Ogromnie tęskni i od wczoraj nie je. Leży biedna na fotelu, na którym siedziałam, gdy ją przywiozłam do hoteliku:( Quote
BUDRYSEK Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Songo82']Lisa stara się przyzwyczaić do nowych warunków.Ogromnie tęskni i od wczoraj nie je. Leży biedna na fotelu, na którym siedziałam, gdy ją przywiozłam do hoteliku:([/QUOTE] Biduleczka :( Quote
Recommended Posts