Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anett']był jakiś odzew z ogłoszeń?:roll:

Aga doszedł plakat?[/QUOTE]

Hej. Po kolejnych 130 ogłoszeniach zero zainteresowania:(

Plakat doszedł. Bardzo fajny:) Poproszę, żeby go wywieszono w kilku miejscach w Lublińcu.

Posted

Dzięki:)

Wstawiłam Liskę tutaj
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236874-Poszukiwana-dziewynka-kt%C3%B3ra-wyro%C5%9Bnie-na-psa-wielko%C5%9Bci-Onka?p=20098340#post20098340[/url]

Posted

Jeśli w ciągu tygodnia nie zabierzemy Lisy z awaryjnego DT do hoteliku, będzie musiała trafić do schroniska, gdzie właściwie nie ma dla niej miejsca. Lisa jest kochana. Ogromnie potrzebuje człowieka. Jest mądra, wdzięczna i przepiękna.

Zbieramy na płatny hotelik dla Lisy. Koszt miesięczny to ok. 300 zł.

[B]Póki co mamy 0 zł i 0 zainteresowania.[/B]

Liczymy na Twoje wsparcie.

Posted

Witam się u Lisy. Biedna suńka mam nadzieję że uda jej się jakoś pomóc . . .
Pomogę porozsyłać wątek. Teraz ciężko z jakimikolwiek deklaracjami, choćby jednorazowymi. Nie dość że to czas przed Świętami to jeszcze bezdomniaków nie ubywa, wręcz przeciwnie.

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Witam się u Lisy. Biedna suńka mam nadzieję że uda jej się jakoś pomóc . . .
Pomogę porozsyłać wątek. Teraz ciężko z jakimikolwiek deklaracjami, choćby jednorazowymi. Nie dość że to czas przed Świętami to jeszcze bezdomniaków nie ubywa, wręcz przeciwnie.[/QUOTE]

Masz rację:) lisa będzie wdzięczna za pomoc w rozsyłaniu:)

Posted

halo, haloooo
Lisa tyle już przeszła:-( znowu traci bezpieczną przystań:shake: jest bezproblemowa, przekochana, łagodna, akceptuje wszystkich i wszystko, cieszy się z każdego kontaktu z człowiekiem...

Posted

dziewczyny, z chęcią prześle dla Lisy jakiś grosz w styczniu, mogę też pomóc w organizacji bazarku ogłoszeniowego (ostatnio mocno się wprawiłam w robieniu ogłoszeń), ale to też niestety dopiero po świętach, bo za pare dni wyjeżdżam i z dostępem do netu bedzie bardzo ciężko:(
Dobrze, że nie oddałyście tej ślicznej suni do schroniska!
na jakich stronach panienka ma ogłoszenia??radze przed świętami baardzo dużo ją ogłaszać, może nawet wyróżnić, i koniecznie uaktualniać ogłoszenia co parę dni!
jak na moje oko, nadaje się ona na psa stróżującego, mogłaby na pewno mieszkać w budzie na czyjejś posesji (to nie oznacza, że musi być na łańcuchu czy w kojcu:))

Posted

Lisa stara się przyzwyczaić do nowych warunków.Ogromnie tęskni i od wczoraj nie je. Leży biedna na fotelu, na którym siedziałam, gdy ją przywiozłam do hoteliku:(

Posted

[quote name='Songo82']Lisa stara się przyzwyczaić do nowych warunków.Ogromnie tęskni i od wczoraj nie je. Leży biedna na fotelu, na którym siedziałam, gdy ją przywiozłam do hoteliku:([/QUOTE]

Biduleczka :(