Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zrobiłam przelew na bazarek ogłoszeniowy, myślę że jutro już u nich będzie, więc tylko proszę paluszkiem pokazać, co chcecie umieścić w ogłoszeniu no i wiecie- mail aktywacyjny itd ;)

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Raczyna']zrobiłam przelew na bazarek ogłoszeniowy, myślę że jutro już u nich będzie, więc tylko proszę paluszkiem pokazać, co chcecie umieścić w ogłoszeniu no i wiecie- mail aktywacyjny itd ;)

Dziękujemy za wsparcie:)
Jak już pisałam wcześniej, z ogłoszeniami trzeba poczekać. Lisa ma aktywny pakiet ogłoszeń jeszcze przez co najmniej tydzień.

Tekst napisała anka:) i ona też się zobowiązała zrobić kolejną partię ogłoszeń, ale skoro pieniążki są wpłacone, to nie można ich przecież zmarnować:). Zatem proponuję skorzystać z hojności Raczyny i wykorzystać do ogłoszeń tekst anki:)

Co Wy na to?

Posted

[quote name='Songo82']Dziękujemy za wsparcie:)
Jak już pisałam wcześniej, z ogłoszeniami trzeba poczekać. Lisa ma aktywny pakiet ogłoszeń jeszcze przez co najmniej tydzień.

Tekst napisała anka:) i ona też się zobowiązała zrobić kolejną partię ogłoszeń, ale skoro pieniążki są wpłacone, to nie można ich przecież zmarnować:). Zatem proponuję skorzystać z hojności Raczyny i wykorzystać do ogłoszeń tekst anki:)

Co Wy na to?

Trzeba niuńkę ogłaszać gdzie się tylko da i żeby tych ogłoszeń było jak najwięcej, nie tylko jeden aktywny pakiet, bo te ogłoszenia spadają na coraz to dalsze strony. Mogą być nawet krótkie teksty, które zawierają podstawowe informacje. Im jej więcej w internecie, tym lepiej się ją wypatrzy :)

Posted

W takim razie postanowione. Nie czekamy. Raczyno, jeśli możesz to skopiuj 3 zdjęcia Lisy z pierwszej strony, do tego tekst anki:), który prześlę Ci na PW i mail aktywacyjny jesis@interia.pl

Jeśli trzeba będzie podać miasto lub region, to wpisz Częstochowa, śląskie.

Jeszcze raz dziękuję:)

Posted

Dziś kończymy bazarek cegiełkowy Lisy:) Może uda się w przyszłym tygodniu zrobić bazarek fantowy. Mamy miesiąc, żeby zebrać kolejne 250 zł na hotelowanie.

Posted

Byłyśmy dzisiaj w odwiedzinach w hoteliku więc Lisunia wyściskana i wycałowana:lol: fotki niestety nie za bardzo bo towarzystwo rozbrykane na całego i nieźle szalało:lol:

Liska z naszym nowym szczeniaczkiem, ale dobrą ciocią to ona nie będzie;) maluchów za bardzo nie lubi; z wszystkimi psiakami i kotami się świetnie dogaduje ale do szczeniaków nie ma cierpliwości:eviltong:

za to z Jaśkiem uwielbia szaleć

i kilka zbliżeń na szybko bo już musiała lecieć sprawdzić co tam Jasiek z piłką wyczynia

Posted

Lisa jest przekochanym psiakiem, śliczna i bezproblemowa, wielka przylepa, w dodatku młodziutka - szok, że te ludziska takie ślepe... trzymam kciuki za ten jeden, jedyny najlepszy dom dla nuni!!

Posted

[FONT="MS Shell Dlg 2"]Ona jest taka boska taka śliczna. Te zdjęcia są super cioteczko dziękujemy za foto. Nunia jak ja Ci życzę domku wspaniałego. Leć już do domku swego.. Masz racje Ciociu anett, gdzie Ci ludzie mają oczy?? Może w sen ziomowy sapadli :cool3:[/FONT]

Posted

Nie wiedziałam, że Lisa jest w tym samym hoteliku co Jasiu :shake:
Najpiękniejsze są te zdjęcia, które oddają koloryt jej sierści, bo to jest coś, co ją wyróżnia, ma piękne umaszczenie:loveu:

Posted

Zakochalam się w niej na zabój :) Liska nie martw się. Masz tyle cioteczek, że na
pewno wszystko się ułoży :) Zbieram się do fantow , muszę ruszyć gigantyczną szafę i robi mi się słabo. Za to na pewno skarby znajdę :)

Posted

Zdjęcia piękne...aż mnie ściska za gardło i łza leci, bo już miesiąc u niej nie byłam:( Szukam fantów i jak coś uzbieramy to zrobimy bazarek jak się patrzy:)

Dzięki dziewczyny za super fort:) Pamiętajcie o mnie, gdy będziecie jechały do hoteliku następnym razem. Chętnie się zabiorę, jeśli to nie problem...

Posted

zaden problem..widzisz szkoda, ze sie nie zgadalysmy

a Liska jest cuudownym psem - JEj do szczescia potrzeba człowieka - jak tylko sie przycupnie podchodzi i siada by Ja miziac jest kochana...ale naszgo Jasia to pogryza - wiec taka świeta nie jest:evil_lol: