Songo82 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Ja się dorzucę w razie czego Bardzo dziękuję za chęci, ale pieniążki już są. Pozostały tylko formalności. 50% kwoty zapłaci Fundacja Kastor, a drugą połowę Ostatnia Szansa. Czekam tylko na informacje o cenie sterylizacji, dokładnej dacie i adresie lecznicy. Wtedy uzupełnię dokumenty i prześlę do fundacji. Quote
anka :) Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nasza Niunia bedzie po sterylce :evil_lol:. Witam cioteczki :cool3: Quote
Funky Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jestem i będę porzucać! Więc Hoooooop!!! Quote
AgusiaP Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dziękuję za zaproszenie, ale ja już jestem na wątku Lisy ;) Mało piszę, ale czytam po cichutku :) Quote
Awit Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 A ja nie byłam, teraz będę zaglądała bo dostałam wątek. Ona jest taka ładna:-) Quote
anka :) Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dziekujemy nowym Cioteczkom :multi: Jak nasza niunia się czuje :loveu: co porabia ciekawego :cool3: Hop- Hop! Quote
Funky Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Zaglądam przed snem do pięknej dziewczynki <3<3<3 Quote
anka :) Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Funky napisał(a):Zaglądam przed snem do pięknej dziewczynki <3<3<3 Ja też :cool3: dobranoc kochana Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 a Lisa bardzo grzecznie spi, bo to jest grzeczna dziewczynka:) Quote
Songo82 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 anka :) napisał(a):Dziekujemy nowym Cioteczkom :multi: Jak nasza niunia się czuje :loveu: co porabia ciekawego :cool3: Hop- Hop! Lisa jeszcze nie wie, co ją niebawem czeka:) Sterylka wisi w powietrzu. Lisa ma też nowych kolegów, Kubusia i Dyzia, ale najbardziej lubi się bawić z Olkiem, który jest łudząco podobny do niej:) Podczas ostatnich odwiedzin przez kilka pierwszych chwil myślałam, że Olek to Lisa:) Kilka dni temu do sfory dołączyła kilkumiesięczna sunia w typie owczarka. Przerzucono ją przez ogrodzenie Pani Ewy. Dodam, że malutka jest niewidoma, ale ponieważ wodzi gałkami ocznymi i genialnie sobie radzi, to właściciele suni zorientowali się dopiero po kilku miesiącach, że mała nie widzi. I wtedy bach przez ogrodzenie. Lisa się nie nudzi, ale wiadomo, że Pani Ewa ma tylko jedno serce. Choć kocha te wszystkie psiaki przeogromnie, to czekam żeby Lisa dostała takie serce na wyłączność:) Quote
Raczyna Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Songo82 napisał(a): Kilka dni temu do sfory dołączyła kilkumiesięczna sunia w typie owczarka. Przerzucono ją przez ogrodzenie Pani Ewy. Dodam, że malutka jest niewidoma, ale ponieważ wodzi gałkami ocznymi i genialnie sobie radzi, to właściciele suni zorientowali się dopiero po kilku miesiącach, że mała nie widzi. I wtedy bach przez ogrodzenie. napisz proszę więcej o Ślepotce w jakim mieście się znajduje? możesz na priv jakby co miała konsultację psiego okulisty? Quote
Songo82 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Nikt ciekawy nie dzwonil? Zero zainteresowania:( Quote
Songo82 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Raczyna napisał(a):napisz proszę więcej o Ślepotce w jakim mieście się znajduje? możesz na priv jakby co miała konsultację psiego okulisty? Napisała na priv. Quote
Raczyna Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Songo82 napisał(a):Napisała na priv. dzięki, będziemy w kontakcie Quote
Panna Marple Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ludziska, Lisa czeka-to wspaniały psiak Quote
anka :) Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Będę taka nie grzeczna dla Lisy i powiem Lisa siooo :mad:!! do nowego domku :loveu:, O jejku moze jakies fotki psiaków:cool3: Quote
Recommended Posts