anka :) Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Tekst gotowy. Tekst z lekkim opowiadaniem hee może ludzie się chodź troszkę wzruszą i głupie telefony typu poszukje psa do budy się skończą :). Tekst jest długi, ale to nic ogłaszać będę wszędzie :) Czekam za danymi do ogłoszen. Quote
anka :) Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Tekst: Mam na imię Lisa i opowiem wam troszkę o sobie i moim smutnym pism życiu. Mam 3 lata i co widziałam dotąd to łańcuch i obojętność ludzi, którzy przechodzili obok mnie wszyscy tak obojętnie. Okropne uczucie za każdym razem podnosiłam swój pyszczek umorusany w błocie z myślą, może ktoś mnie pokochał, lecz nie zaznałam takiego szczęścia jeszcze nigdy.Pamiętam swoje szczeniackie życie, kiedy byłam małym szczeniaczkiem byłam zadbana czysta i co najważniejsze miałam kogo kochać. Moje pieskie życie spadło całkowicie na dno wylądowałam na zimnym mokrym piasku. Przykuta do łańcucha.Trwało to tak długo, że za łzami w psich oczkach przyzwyczaiłam się do tego ciężkiego łańcucha , lecz chodź mój pan tak mnie potraktował czekałam na kogoś kto zauważy mój mały nosek z myślą czy dostanę trochę chleba.Zadawałam sobie pytanie Czy jestem ładnym psem? Myślę że jestem już teraz śliczna, a me serducho jest duże wypełnione miłością do człowieka tylko kogo mam pokochać?. Pewnego wieczoru, kiedy zasypiałam i przymykałam psie oczy z myślą czy dotrwam jutra? zauważyłam człowieka nie spodziewając się znalazłam się w samochodzie?!. Trafiłam do domu ze szczęścia chcę jeszcze bardziej być z człowiekiem i go kochać przypomniałam sobie co to znaczy być psem wiernym swemu panu i kochać go, chodź przebywam w domu tymczasowym czekam na swojego pana do końca życia, gdyż nie ma za dużo miejsca w moim domu tymczasowym. Teraz już tylko mogę wspominać jak kiedyś było okropnie teraz mój zastępczy właściciel może wam odpowiedzieć na pytania. Jaki jest jej charakter? Mądra, oddana i radosna sunia. Kocha ludzi i kilkudniowy spacer dla niej to przyjemność z własnym właścicielem. Pragnie właściciela, aby mogła go kochać i nadrobić stracony ,,łańcuchowy'' czas. Ze zwierzętami żyję jak z braćmi niestety nie ma wiele czasu na znalezienie domu, jeśli nie znajdę wyloduję w schronisku. Zapraszamy na Lisy wątek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/235942-Lisa-nie-ma-już-czasu-Pomóżmy-jej-!!!-Potrzebne-deklarcje_POMOCY! Quote
anka :) Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Kamila Proc napisał(a):no i bardzo ladnie Dziękuje czekam tylko za danymi i wszystko leci do internetu i tak szybko jak ogłoszenia mykna do internetu tak szybko nasza niunia poleci do domku i na kanape :) Quote
piescofajnyjest Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 wieczorne odwiedziny kanapowej Lisy:loveu: Quote
anka :) Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 piescofajnyjest napisał(a):wieczorne odwiedziny kanapowej Lisy:loveu: Wymiziac wybuziakowac prosze ode mnie:loveu: Quote
Songo82 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 anka :) napisał(a):Tekst gotowy. Tekst z lekkim opowiadaniem hee może ludzie się chodź troszkę wzruszą i głupie telefony typu poszukje psa do budy się skończą :). Tekst jest długi, ale to nic ogłaszać będę wszędzie :) Czekam za danymi do ogłoszen. Bardzo dziękuję za zaangażowanie w sprawę Lisy:) Mam nadzieję, że to wszystko, co dla niej robimy, kiedyś przyniesie rezultat:) Szczegóły napisałam na PW. :) Quote
ajw Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Trzymam kciuki za cudowny domek:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
anka :) Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jak wieczorkiem kochana nasza sa telefony jakieś? trzymam kciuki że tak:loveu: Quote
Hope2 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='anka :)']Jak wieczorkiem kochana nasza sa telefony jakieś? trzymam kciuki że tak:loveu: A ja ogłoszeń robić nie umiem:-( Ale chyba musisz poprawić tekst...na kilkudniowy spacer [SIZE=2]to nawet ja sie nie piszę-z żadnym z moich futer;) Quote
anka :) Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Hope2']A ja ogłoszeń robić nie umiem:-( Ale chyba musisz poprawić tekst...na kilkudniowy spacer [SIZE=2]to nawet ja sie nie piszę-z żadnym z moich futer;) hehe :mad:. Ja tam z moim latałabym dniami i nocami. Ok poprawię teksik :cool3:[u mnie na komputerze już] Quote
obiezyswiat75 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Czy Lisa zostala wysterylizowana? Może jest to gdzieś napisane, a ja przeoczyłam? Quote
Songo82 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Czy Lisa zostala wysterylizowana? Może jest to gdzieś napisane, a ja przeoczyłam? Pani Ewa miała trochę roboty przy pozostałych psiakach i dopiero w poniedziałek ustali termin sterylizacji. Jak poznam szczegóły to od razu biorę się za załatwianie dofinansowania:) Quote
anka :) Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 O Liske czeka sterylka widze biudus he :loveu: Quote
anka :) Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Do góry księżniczko! Wyżej, wyżej Quote
paula_t Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Songo82 napisał(a):Pani Ewa miała trochę roboty przy pozostałych psiakach i dopiero w poniedziałek ustali termin sterylizacji. Jak poznam szczegóły to od razu biorę się za załatwianie dofinansowania:) Trzeba skorzystać z pomocy Skarpety sterylkowej, tak to się chyba nazywa ;) Quote
piescofajnyjest Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 zagladam do naszej krolewny nocnie:) Quote
obiezyswiat75 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ale do skarpety sterylkowej każdy może psa zgłosić? Quote
Recommended Posts