anka :) Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [FONT="MS Shell Dlg 2"]Witam cioteczki Sunia nie zasługuję na budę, a koronę za piękny wygląd. Trzymamy kciuki :multi: Hooopsam[/FONT] Quote
anka :) Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Panna Marple napisał(a):Nie damy pięknoty do budy! Dokładnie Niunia śmigaj do domku i do łóżeczka hopsaj :evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 hihihihi:) tak od razu do lozka????;) Quote
Secia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Hej dziewczyny i chłopaki zapraszam na przejażdżkę tym razem po mieście [video=youtube;nLE1Ydnd6Xg]https://www.youtube.com/watch?v=nLE1Ydnd6Xg[/video] Lizka na pokoje/na kanapę/przed telewizor!!!!!!! :-) Quote
anka :) Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 piescofajnyjest napisał(a):hihihihi:) tak od razu do lozka????;) :lol: hehe no dobra na posłanie :mad:hehe. A my cioteczki za podwładne jej hehe:cool3: ;) Quote
anka :) Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [FONT="MS Shell Dlg 2"]filmik bardzo fajny już widzę tam naszą niunię: tak będzie jechała pewnie niedługo do nowego domku :cool3:[/FONT] Quote
obiezyswiat75 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Nadejdzie ten dzień, kiedy Liska pojedzie do wymarzonego domu. Takiego "juz na zawsze"... Quote
Songo82 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Wczoraj późnym wieczorem miałam kolejny telefon....i też buda :( Tym razem jakaś Pani chciała Lisę do pilnowania obejścia... Quote
obiezyswiat75 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Najważniejsze, że telefon dzwoni. W końcu zadzwoni ta właściwa osoba - nie trac wiary :) Quote
haliza Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Nigdy nie zrozumiem na co komuś pies w kojcu :shake: - musi się znaleźć normalny dom :loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Mogę Ci powiedzieć po co naszym sąsiadom pies w kojcu- otóż, zeby widać było ze pilnuje a jednocześnie, zeby nie gniótł im trawy, nie brudzil ścian w domu i żeby "nie kręcił się pod nogami"...... Quote
Songo82 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Panna Marple napisał(a):Żeby na miskę zasłużył:angryy: dokładnie... Quote
Hope2 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Taka Księżniczkę do kojca? do budy? Czy ludzie oczy nie mają? Jej należy się kanapa:loveu: Quote
anka :) Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Songo82 napisał(a):dokładnie... Oczywiście :shake::mad: Quote
paula_t Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Hope2 napisał(a):Taka Księżniczkę do kojca? do budy? Czy ludzie oczy nie mają? Jej należy się kanapa:loveu: Z ust mi to wyjęłaś :) Songo, tak to jest niestety. Telefon dzwoni i w końcu znajdzie się wśród tych połączeń jedno, które doprowadzi Lisę do nowego domku. Ja, jak ogłaszałam 12-letniego Mariana, to też dzwoniły oszołomy, które chciały go do budy:angryy: Quote
anka :) Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Proszę o wszystkie dane Suni porobię ogłoszenia jej. :loveu: wszystkie dane suni są mi szybko potrzebne Quote
paula_t Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 anka :) napisał(a):Proszę o wszystkie dane Suni porobię ogłoszenia jej. :loveu: wszystkie dane suni są mi szybko potrzebne Anka, nie skojarzyłam kompletnie o którą sunię chodzi, ale teraz już wiem, że o Lisę. O wszelakie dane, zdjęcia itp. trzeba prosić Songo, bo ja tu jestem tylko gościem ;) Quote
anka :) Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Hehehe dziękuje :) już do niej klikam he Quote
Recommended Posts