kiyoshi Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='ajw']Liska do domu:loveu:[/QUOTE] popieram:) ale jestem niecierpliwa...co to będzie;) Quote
paula_t Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='kiyoshi']popieram:) ale jestem niecierpliwa...co to będzie;)[/QUOTE] Ja już przebieram nogami ze zniecierpliwienia i nerwów Quote
Camara Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Songo82']Może uda się zrobić wizytę przedadopcyjną w weekend:)[/QUOTE] Wizyta miała być w weekend... ale jej nie będzie. No cóż, ja już byłam w tym domu parę miesięcy temu robiąc wizytę pa dla kotki z Jędrzejowa. ... :evil_lol: Dom jest OK :p Szczegóły przekazałam Songo82 Quote
Songo82 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Camara dom zna:) Rozmawiałyśmy długo i właściwie nie usłyszałam negatywnych słów. Pani Ewa z hoteliku jedzie pod koniec przyszłego tygodnia do Krakowa z ślepą sunieczką Klarcią i myślę,że zabiorę się razem z nią i Lisą:) Dołożę się jakoś do paliwa i w drogę.Pokażemy się nowej Pani, zobaczymy domek na własne oczy, a jak będzie wszystko ok to od razu spiszemy umowę. To taki pomysł na szybko. Co myślicie? Quote
kiyoshi Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Songo82']Camara dom zna:) Rozmawiałyśmy długo i właściwie nie usłyszałam negatywnych słów. Pani Ewa z hoteliku jedzie pod koniec przyszłego tygodnia do Krakowa z ślepą sunieczką Klarcią i myślę,że zabiorę się razem z nią i Lisą:) Dołożę się jakoś do paliwa i w drogę.Pokażemy się nowej Pani, zobaczymy domek na własne oczy, a jak będzie wszystko ok to od razu spiszemy umowę. To taki pomysł na szybko. Co myślicie?[/QUOTE] :klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: Quote
paula_t Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Songo82']Camara dom zna:) Rozmawiałyśmy długo i właściwie nie usłyszałam negatywnych słów. Pani Ewa z hoteliku jedzie pod koniec przyszłego tygodnia do Krakowa z ślepą sunieczką Klarcią i myślę,że zabiorę się razem z nią i Lisą:) Dołożę się jakoś do paliwa i w drogę.Pokażemy się nowej Pani, zobaczymy domek na własne oczy, a jak będzie wszystko ok to od razu spiszemy umowę. To taki pomysł na szybko. Co myślicie?[/QUOTE] Super!:multi: Skoro dom był sprawdzany, jest wszystko ok, to wizyta wydaje mi się niepotrzebna No to teraz już tylko nasza pannica musi się pięknie zaprezentować :D Songo, a kontaktowałaś się z Panią zainteresowaną Lisą? Można by Jej tak na zachętę powysyłać co kilka dni jakieś zdjęcia, wieści:roll: Quote
Songo82 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='paula_t']Super!:multi: Skoro dom był sprawdzany, jest wszystko ok, to wizyta wydaje mi się niepotrzebna No to teraz już tylko nasza pannica musi się pięknie zaprezentować :D Songo, a kontaktowałaś się z Panią zainteresowaną Lisą? Można by Jej tak na zachętę powysyłać co kilka dni jakieś zdjęcia, wieści:roll:[/QUOTE] Kontaktowałam się, ona czeka na nasz przyjazd. Jest zdecydowana na Lisę, ale też bardzo racjonalnie podchodzi do sprawy i po prostu chce zobaczyć, że Lisa to Lisa:) Ja tam się nie sprzeciwiam:) Mogę się przejechać do Krakowa. Póki co nie mam za co, bo nawet nie mam na hotel, ale może jakoś to będzie:) Quote
paula_t Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Songo82']Kontaktowałam się, ona czeka na nasz przyjazd. Jest zdecydowana na Lisę, ale też bardzo racjonalnie podchodzi do sprawy i po prostu chce zobaczyć, że Lisa to Lisa:) Ja tam się nie sprzeciwiam:) Mogę się przejechać do Krakowa. Póki co nie mam za co, bo nawet nie mam na hotel, ale może jakoś to będzie:)[/QUOTE] Jeśli Pani jest zdecydowana, to teoretycznie jest to jazda do DS, miejmy nadzieję, że pieniążki na hotelik nie będą już potrzebne, to wtedy co nieco będzie na transport, a może i nowa Pani coś się dołoży:roll: Quote
Songo82 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='paula_t']Jeśli Pani jest zdecydowana, to teoretycznie jest to jazda do DS, miejmy nadzieję, że pieniążki na hotelik nie będą już potrzebne, to wtedy co nieco będzie na transport, a może i nowa Pani coś się dołoży:roll:[/QUOTE] Za hotel niestety płacimy z dołu, czyli teraz dopiero płacimy za pobyt do 15 kwietnia a mamy 76 zł... więc nie jest różowo...ale DS jest najważniejszy i cieszy mnie przeogromnie:) Quote
Panna Marple Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Damy radę! Oby tylko domek się sprawdził dla naszej dziewuszki Quote
Songo82 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Mam nadzieję, że wszystko sie uda. Zaglądajcie na bazarek:) Ostatnie dni:) Quote
piescofajnyjest Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 ja tez sie jakos doloze do transporu:) byle Lisa juz do domku poszla.....damy rade jakos! Quote
ajw Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Szykuje się domek dla Liski:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
paula_t Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dobranoc Lisuniu, nawet nie wiesz co cię czeka ;) Quote
Songo82 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Ja marzę o tym, żeby to było już w przyszłym tygodniu:) Quote
Songo82 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Ale się bazarek ruszył:) Już mamy na hotel:) Quote
obiezyswiat75 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Songo82']Ale się bazarek ruszył:) Już mamy na hotel:)[/QUOTE] No proszę, udało się :) Quote
paula_t Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Songo82']Ale się bazarek ruszył:) Już mamy na hotel:)[/QUOTE] Wspaniale :) Quote
Recommended Posts