Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Songo82']Może uda się zrobić wizytę przedadopcyjną w weekend:)[/QUOTE]

Wizyta miała być w weekend... ale jej nie będzie.
No cóż, ja już byłam w tym domu parę miesięcy temu robiąc wizytę pa dla kotki z Jędrzejowa.
...

:evil_lol:

Dom jest OK :p
Szczegóły przekazałam Songo82

Posted

Camara dom zna:) Rozmawiałyśmy długo i właściwie nie usłyszałam negatywnych słów. Pani Ewa z hoteliku jedzie pod koniec przyszłego tygodnia do Krakowa z ślepą sunieczką Klarcią i myślę,że zabiorę się razem z nią i Lisą:) Dołożę się jakoś do paliwa i w drogę.Pokażemy się nowej Pani, zobaczymy domek na własne oczy, a jak będzie wszystko ok to od razu spiszemy umowę. To taki pomysł na szybko. Co myślicie?

Posted

[quote name='Songo82']Camara dom zna:) Rozmawiałyśmy długo i właściwie nie usłyszałam negatywnych słów. Pani Ewa z hoteliku jedzie pod koniec przyszłego tygodnia do Krakowa z ślepą sunieczką Klarcią i myślę,że zabiorę się razem z nią i Lisą:) Dołożę się jakoś do paliwa i w drogę.Pokażemy się nowej Pani, zobaczymy domek na własne oczy, a jak będzie wszystko ok to od razu spiszemy umowę. To taki pomysł na szybko. Co myślicie?[/QUOTE]

:klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='Songo82']Camara dom zna:) Rozmawiałyśmy długo i właściwie nie usłyszałam negatywnych słów. Pani Ewa z hoteliku jedzie pod koniec przyszłego tygodnia do Krakowa z ślepą sunieczką Klarcią i myślę,że zabiorę się razem z nią i Lisą:) Dołożę się jakoś do paliwa i w drogę.Pokażemy się nowej Pani, zobaczymy domek na własne oczy, a jak będzie wszystko ok to od razu spiszemy umowę. To taki pomysł na szybko. Co myślicie?[/QUOTE]

Super!:multi: Skoro dom był sprawdzany, jest wszystko ok, to wizyta wydaje mi się niepotrzebna
No to teraz już tylko nasza pannica musi się pięknie zaprezentować :D
Songo, a kontaktowałaś się z Panią zainteresowaną Lisą? Można by Jej tak na zachętę powysyłać co kilka dni jakieś zdjęcia, wieści:roll:

Posted

[quote name='paula_t']Super!:multi: Skoro dom był sprawdzany, jest wszystko ok, to wizyta wydaje mi się niepotrzebna
No to teraz już tylko nasza pannica musi się pięknie zaprezentować :D
Songo, a kontaktowałaś się z Panią zainteresowaną Lisą? Można by Jej tak na zachętę powysyłać co kilka dni jakieś zdjęcia, wieści:roll:[/QUOTE]
Kontaktowałam się, ona czeka na nasz przyjazd. Jest zdecydowana na Lisę, ale też bardzo racjonalnie podchodzi do sprawy i po prostu chce zobaczyć, że Lisa to Lisa:) Ja tam się nie sprzeciwiam:) Mogę się przejechać do Krakowa. Póki co nie mam za co, bo nawet nie mam na hotel, ale może jakoś to będzie:)

Posted

[quote name='Songo82']Kontaktowałam się, ona czeka na nasz przyjazd. Jest zdecydowana na Lisę, ale też bardzo racjonalnie podchodzi do sprawy i po prostu chce zobaczyć, że Lisa to Lisa:) Ja tam się nie sprzeciwiam:) Mogę się przejechać do Krakowa. Póki co nie mam za co, bo nawet nie mam na hotel, ale może jakoś to będzie:)[/QUOTE]

Jeśli Pani jest zdecydowana, to teoretycznie jest to jazda do DS, miejmy nadzieję, że pieniążki na hotelik nie będą już potrzebne, to wtedy co nieco będzie na transport, a może i nowa Pani coś się dołoży:roll:

Posted

[quote name='paula_t']Jeśli Pani jest zdecydowana, to teoretycznie jest to jazda do DS, miejmy nadzieję, że pieniążki na hotelik nie będą już potrzebne, to wtedy co nieco będzie na transport, a może i nowa Pani coś się dołoży:roll:[/QUOTE]

Za hotel niestety płacimy z dołu, czyli teraz dopiero płacimy za pobyt do 15 kwietnia a mamy 76 zł... więc nie jest różowo...ale DS jest najważniejszy i cieszy mnie przeogromnie:)