Songo82 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Odezwała się Pani Beata z okolic Krakowa. Jest mocno zainteresowana Lisą. Do końca przyszłego tygodnia musimy przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Bardzo bym chciała znaleźć kogoś doświadczonego w takich wizytach. Chyba udam się na jakiś wątek krakowski i poproszę o radę. Quote
halszka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 jej oby się udało,ściskam :kciuki: najmocniej jak potrafię Quote
paula_t Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Wreszcie coś ruszyło:multi: Songo, ja pomimo tego, że z Krakowa, nie podejmę zrobienia wizyty, bo nie czuję się na tyle doświadczona, żeby przeprowadzić ją sama:shake: Napisz najlepiej tutaj:http://www.dogomania.pl/forum/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków/page709 :) Quote
Songo82 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='paula_t']Wreszcie coś ruszyło:multi: Songo, ja pomimo tego, że z Krakowa, nie podejmę zrobienia wizyty, bo nie czuję się na tyle doświadczona, żeby przeprowadzić ją sama:shake: Napisz najlepiej tutaj:http://www.dogomania.pl/forum/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków/page709 :) Już napisałam, dzięki...Ja to bym najchętniej sama pojechała, tylko nie mam jak... Quote
kiyoshi Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 też się bardzo cieszę, że coś się ruszyło:) oby tylko domek był odpowiedni...powodzenia! trzymam mocno kciuki!!:) Quote
paula_t Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Songo82']Już napisałam, dzięki...Ja to bym najchętniej sama pojechała, tylko nie mam jak...[/QUOTE] Myślę, że znajdzie się doświadczona osoba, która przeprowadzi wizytę, poczekajmy jaki będzie odzew :) Songo, napisz na wątku krakowskim co to za miejscowość, będzie łatwiej kogoś znaleźć. Quote
Songo82 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='paula_t']Myślę, że znajdzie się doświadczona osoba, która przeprowadzi wizytę, poczekajmy jaki będzie odzew :) Songo, napisz na wątku krakowskim co to za miejscowość, będzie łatwiej kogoś znaleźć.[/QUOTE] Racja...... Quote
Songo82 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Bieda na bazarku. Boję się, że nie uzbieramy na hotel:( Quote
piescofajnyjest Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ciesze sie, ze jest jakas szansa na domek! zameldowalam sie na bazarku, hoc hopsac bede...:( Quote
Songo82 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='piescofajnyjest']ciesze sie, ze jest jakas szansa na domek! zameldowalam sie na bazarku, hoc hopsac bede...:([/QUOTE] Dzięki wielkie:) Quote
paula_t Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Songo, nie wiem czy widziałaś, zgłosiła się na wątku krakowskich zwierzaków Camara do przeprowadzenia wizyty :) Quote
Songo82 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='paula_t']Songo, nie wiem czy widziałaś, zgłosiła się na wątku krakowskich zwierzaków Camara do przeprowadzenia wizyty :)[/QUOTE] Już tam coś widziałam, zaraz tam lecę i pooglądam:) Quote
Songo82 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Czy ktoś mógłby mi pomóc porozsyłać trochę Liskę? Mamy 70 zł na hotel. Może ktoś nas poratuje deklaracją... Quote
Songo82 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Kamila Proc']ja sprobuje...[/QUOTE] super, bardzo dziękuje:) Quote
Songo82 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Może uda się zrobić wizytę przedadopcyjną w weekend:) Quote
kiyoshi Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 songo...byłoby naprawde cudownie gdyby udało się tą wizytę przeprowadzić w ten weekend!! od razu będziemy wiedzieli na czym stoimy:) zaraz zajrze też na Twój bazarek Quote
Songo82 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Zobaczymy jak to będzie. Może szczęście się do nas uśmiechnie:) Quote
paula_t Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Songo82']Zobaczymy jak to będzie. Może szczęście się do nas uśmiechnie:)[/QUOTE]Zaciskam kciuki i nie puszczam do weekendu! Quote
Songo82 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Dziś się dowiem na kiedy dokładnie będzie umówiona wizyta:) Oby to był normalny dom:) Quote
Recommended Posts