Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzwoniła dziewczyna do Pani Ewy, która poprosiła o numer telefonu do mnie. Jej rodzicom umarła sunia i bardzo pragną żeby znów jakiś psiaczek się pojawił. Czekam na telefon. Wiem tylko, że mieszkają w bloku a to nie jest najlepsza opcja dla Lisy.

Posted

Dziękuję za zaproszenie,sunia jest prześliczna :loveu: kocham kudłacze:) finansowo krucho,ale jeśli sunia potrzebuje ogłoszeń to chętnie pomogę (przepraszam całego wątku nie przeczytałam) :oops: jak coś to proszę o tekst do ogłoszeń i dane do kontaktu.Na bazarku i na FB również się zameldowałam;)

Posted

halszka napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie,sunia jest prześliczna :loveu: kocham kudłacze:) finansowo krucho,ale jeśli sunia potrzebuje ogłoszeń to chętnie pomogę (przepraszam całego wątku nie przeczytałam) :oops: jak coś to proszę o tekst do ogłoszeń i dane do kontaktu.Na bazarku i na FB również się zameldowałam;)

Dziekujemy, że jesteś z Nami:)

Posted

Liska już pooo ale super zdrowiej sunio zdrowiej. Jak czytałam i pisało w info, że sunia miała problem, aby się obudzić zamilkłam mega wdech i dalejj cczytanko :oops: napedziła stracha sunia zdrowiej sunio zdrowiej. No domek nie taki jak dla naszej suni kochanej, ale na telefon poczekamy zobaczymy jakie info Cioteczka powie. Lisko dobranoc:loveu:

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Całkiem ładnie Ci ten bazarek idzie :)

Jeszcze tyle zdjęć do zrobienia...:) bazarek idzie tylko dzięki Tobie:)

czekam na telefon od tych ludzi a tu nic:( Pani Ewa już wczoraj dała im do mnie numer telefonu...

....no i nie umiem zrobić nowego, bazarkowego banerku...ble

Posted

Kamila Proc napisał(a):
a co u sunieczki

Dziś dalej leży i odpoczywa, troszkę spacerków ma. Rana się ładnie goi. Z siusianiem nie ma problemów. Pani Ewa wysłała dziś do mnie obie faktury za sterylkę, więc czekam i przesyłam do fundacji. Mam nadzieję, że wszystko się uda.

Jeśli bazarek zakończy się sukcesem i zdołamy opłacić hotelowanie, to może zdecydujemy się kupić Lisie jakieś nowe legowisko:)

Posted (edited)

obiezyswiat75 napisał(a):
A poprzedni banerek Ty robiłaś?

Nie ja....i właśnie muszę poszukać, która dobra dusza go zrobiła:)

Edited by Songo82
Posted

[quote name='piescofajnyjest']no to cudownie.....:) a nasza gwiazda sie nie boi suszary???? no, no.....[/QUOTE]

Na szczęście się nie boi:) ale to taka syzyfowa praca:)