Songo82 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 piescofajnyjest napisał(a):lece na bazar...... Jeszcze duuużo przede mną:) Quote
Songo82 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Songo82 napisał(a):Zaczynam robić nowy bazarek :) Nie wiem, kiedy skończę:) W każdym razie, proszę, zaglądajcie:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240222-Cudne-kolorowe-różne-)-Wszystko-dla-Lisy-)-ZAPRASZAMY!!!?p=20481796#post20481796 Czy ktoś potrafi zrobić nowy banerek bazarkowy dla Lisy:? Quote
Songo82 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Dziś dzwoniła dziewczyna do Pani Ewy, która poprosiła o numer telefonu do mnie. Jej rodzicom umarła sunia i bardzo pragną żeby znów jakiś psiaczek się pojawił. Czekam na telefon. Wiem tylko, że mieszkają w bloku a to nie jest najlepsza opcja dla Lisy. Quote
obiezyswiat75 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 To może ja zaczekam z wysyłką kolejnej paczki aż się wyjaśni? Quote
Songo82 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Myślę, że śmiało możesz wysyłać. Nie zgodzę się chyba na 4 piętro i na to, żeby Lisa czekała 8 godzin aż ktoś ja zabierze na spacer. Quote
halszka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Dziękuję za zaproszenie,sunia jest prześliczna :loveu: kocham kudłacze:) finansowo krucho,ale jeśli sunia potrzebuje ogłoszeń to chętnie pomogę (przepraszam całego wątku nie przeczytałam) :oops: jak coś to proszę o tekst do ogłoszeń i dane do kontaktu.Na bazarku i na FB również się zameldowałam;) Quote
Songo82 Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 halszka napisał(a):Dziękuję za zaproszenie,sunia jest prześliczna :loveu: kocham kudłacze:) finansowo krucho,ale jeśli sunia potrzebuje ogłoszeń to chętnie pomogę (przepraszam całego wątku nie przeczytałam) :oops: jak coś to proszę o tekst do ogłoszeń i dane do kontaktu.Na bazarku i na FB również się zameldowałam;) Dziekujemy, że jesteś z Nami:) Quote
anka :) Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Liska już pooo ale super zdrowiej sunio zdrowiej. Jak czytałam i pisało w info, że sunia miała problem, aby się obudzić zamilkłam mega wdech i dalejj cczytanko :oops: napedziła stracha sunia zdrowiej sunio zdrowiej. No domek nie taki jak dla naszej suni kochanej, ale na telefon poczekamy zobaczymy jakie info Cioteczka powie. Lisko dobranoc:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Całkiem ładnie Ci ten bazarek idzie :) Quote
Songo82 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Całkiem ładnie Ci ten bazarek idzie :) Jeszcze tyle zdjęć do zrobienia...:) bazarek idzie tylko dzięki Tobie:) czekam na telefon od tych ludzi a tu nic:( Pani Ewa już wczoraj dała im do mnie numer telefonu... ....no i nie umiem zrobić nowego, bazarkowego banerku...ble Quote
Songo82 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Kamila Proc napisał(a):a co u sunieczki Dziś dalej leży i odpoczywa, troszkę spacerków ma. Rana się ładnie goi. Z siusianiem nie ma problemów. Pani Ewa wysłała dziś do mnie obie faktury za sterylkę, więc czekam i przesyłam do fundacji. Mam nadzieję, że wszystko się uda. Jeśli bazarek zakończy się sukcesem i zdołamy opłacić hotelowanie, to może zdecydujemy się kupić Lisie jakieś nowe legowisko:) Quote
obiezyswiat75 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 A poprzedni banerek Ty robiłaś? Quote
Songo82 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 (edited) obiezyswiat75 napisał(a):A poprzedni banerek Ty robiłaś? Nie ja....i właśnie muszę poszukać, która dobra dusza go zrobiła:) Edited February 22, 2013 by Songo82 Quote
Panna Marple Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 I ja też zaglądam do pięknotki:lol: Quote
paula_t Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Cieszę się, że sunia dobrze się czuje po sterylce i nic niepokojącego się nie dzieje :) Odpoczywaj malutka :) Quote
Songo82 Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Lisa liże swój kubraczek jak opętana w miejscu gdzie ma szycie. Panie Ewa biega za nią z suszarką i suszy a Lisa na nowo liże:) Samopoczucie dobre:) Quote
piescofajnyjest Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 no to cudownie.....:) a nasza gwiazda sie nie boi suszary???? no, no..... Quote
Songo82 Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='piescofajnyjest']no to cudownie.....:) a nasza gwiazda sie nie boi suszary???? no, no.....[/QUOTE] Na szczęście się nie boi:) ale to taka syzyfowa praca:) Quote
Recommended Posts