Songo82 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Lu_Gosiak napisał(a):zaden problem..widzisz szkoda, ze sie nie zgadalysmy a Liska jest cuudownym psem - JEj do szczescia potrzeba człowieka - jak tylko sie przycupnie podchodzi i siada by Ja miziac jest kochana...ale naszgo Jasia to pogryza - wiec taka świeta nie jest:evil_lol: No to sobie tam nieźle poczyna, skoro dogoniła Jaśka i potarmosiła:) Jasiek do domu! Lisa do domu! Dyzio i Kubuś to samo!!! Quote
Lu_Gosiak Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Songo82 napisał(a):No to sobie tam nieźle poczyna, skoro dogoniła Jaśka i potarmosiła:) Jasiek do domu! Lisa do domu! Dyzio i Kubuś to samo!!! Ona Go podgryza w zabawie - bardzo fajnie sie razem bawia Quote
Panna Marple Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Lisuniu, nie wolno Jasia podgryzać:mad::lol:. Jaka ona piękna... Quote
Songo82 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Raczyno, nie wiem gdzie zamawiałaś ogłoszenia dla Lisy, ale jeśli to możliwe, to poproś tą osobę o wklejenie w nasz wątek linków do ogłoszeń jak już będą gotowe:) Quote
obiezyswiat75 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Chyba nie uda mi się wszystkiego jedną paczką wysłać. Spróbuję to jakoś optymalnie popakować ale i tak myślę, że pójdą dwie paczki- jak nie trzy... Quote
Songo82 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Chyba nie uda mi się wszystkiego jedną paczką wysłać. Spróbuję to jakoś optymalnie popakować ale i tak myślę, że pójdą dwie paczki- jak nie trzy... o matko:) to ja ledwie kilka rzeczy nazbierałam:) Quote
Songo82 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Sterylizacja Lisy została ustalona na wtorek, 19 lutego około południa w Gabinecie Weterynaryjnym Magdaleny Zatoń "Vetimus" w Częstochowie na ul. Orkana 12. Kwota ostała ostatecznie ustalona na 250 zł . Zaczynam załatwiać formalności:) Lisa od tygodnia nie chce spać w domu. Gorąco jej podobno potwornie. Wybrała sobie budę i tam śpi. W ciągu dnia też coraz mniej przebywa w domu. jak tylko robi się cieplej to ucieka na podwórze:) Quote
obiezyswiat75 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 I nie mam pudła - muszę się jutro do jakiegoś hipermarketu machnąć. Jak się szybko wyrobię, to jutro jeszcze wyślę, przynajmniej pierwszą część. Quote
piescofajnyjest Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 to Lisa bedzie podworkowym cyckiem????? Quote
Songo82 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 piescofajnyjest napisał(a):to Lisa bedzie podworkowym cyckiem????? Niewiadomo jak to będzie, bo jej się co jakiś czas zmienia humorek....raz w domu, raz na dworze:) Od wtorku, po sterylce to na bank będzie tylko przy kominku :) Quote
Raczyna Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Songo82 napisał(a):Raczyno, nie wiem gdzie zamawiałaś ogłoszenia dla Lisy, ale jeśli to możliwe, to poproś tą osobę o wklejenie w nasz wątek linków do ogłoszeń jak już będą gotowe:) jak mi podadzą to wkleję nie było mnie ponad dzień i późno wrzuciłam im treść i zdjęcia:oops: Quote
Songo82 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Kamila Proc napisał(a):wybrala bude? Też się dziwię. Ale wiem, że to prawda. Pani Ewa nie ma problemu z trzymaniem psiaków w domu. Wszystkie mają swoje legowiska ładnie ułożone. Wiem też, że każdy mieszkaniec może robić dokładnie to, na co ma ochotę, a Lisa sapie z gorąca i chce na dwór... Ja bym budy nie wybrała:) Może odezwała się w niej przeszłość.... Quote
Songo82 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to wpadnę jutro do Lisy:) Trzeba przewieźć nową biedę do Pani Ewy i może się załapię:) Od razu zrobię zdjęcia Lisy po sterylce:) Trzymajcie kciuki:) Quote
Funky Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No to 3mam te kciuki za jutrzejszą operację - bądź dzielna Lisko :* Quote
piescofajnyjest Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ja tez trzymam bardzo mocno:) Quote
Recommended Posts