Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
zaden problem..widzisz szkoda, ze sie nie zgadalysmy

a Liska jest cuudownym psem - JEj do szczescia potrzeba człowieka - jak tylko sie przycupnie podchodzi i siada by Ja miziac jest kochana...ale naszgo Jasia to pogryza - wiec taka świeta nie jest:evil_lol:

No to sobie tam nieźle poczyna, skoro dogoniła Jaśka i potarmosiła:) Jasiek do domu! Lisa do domu! Dyzio i Kubuś to samo!!!

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Songo82 napisał(a):
No to sobie tam nieźle poczyna, skoro dogoniła Jaśka i potarmosiła:) Jasiek do domu! Lisa do domu! Dyzio i Kubuś to samo!!!

Ona Go podgryza w zabawie - bardzo fajnie sie razem bawia

Posted

Raczyno, nie wiem gdzie zamawiałaś ogłoszenia dla Lisy, ale jeśli to możliwe, to poproś tą osobę o wklejenie w nasz wątek linków do ogłoszeń jak już będą gotowe:)

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Chyba nie uda mi się wszystkiego jedną paczką wysłać. Spróbuję to jakoś optymalnie popakować ale i tak myślę, że pójdą dwie paczki- jak nie trzy...

o matko:) to ja ledwie kilka rzeczy nazbierałam:)

Posted

Sterylizacja Lisy została ustalona na wtorek, 19 lutego około południa w Gabinecie Weterynaryjnym Magdaleny Zatoń "Vetimus" w Częstochowie na ul. Orkana 12. Kwota ostała ostatecznie ustalona na 250 zł . Zaczynam załatwiać formalności:)

Lisa od tygodnia nie chce spać w domu. Gorąco jej podobno potwornie. Wybrała sobie budę i tam śpi. W ciągu dnia też coraz mniej przebywa w domu. jak tylko robi się cieplej to ucieka na podwórze:)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
to Lisa bedzie podworkowym cyckiem?????

Niewiadomo jak to będzie, bo jej się co jakiś czas zmienia humorek....raz w domu, raz na dworze:) Od wtorku, po sterylce to na bank będzie tylko przy kominku :)

Posted

Songo82 napisał(a):
Raczyno, nie wiem gdzie zamawiałaś ogłoszenia dla Lisy, ale jeśli to możliwe, to poproś tą osobę o wklejenie w nasz wątek linków do ogłoszeń jak już będą gotowe:)

jak mi podadzą to wkleję
nie było mnie ponad dzień i późno wrzuciłam im treść i zdjęcia:oops:

Posted

Kamila Proc napisał(a):
wybrala bude?

Też się dziwię. Ale wiem, że to prawda. Pani Ewa nie ma problemu z trzymaniem psiaków w domu. Wszystkie mają swoje legowiska ładnie ułożone. Wiem też, że każdy mieszkaniec może robić dokładnie to, na co ma ochotę, a Lisa sapie z gorąca i chce na dwór...

Ja bym budy nie wybrała:) Może odezwała się w niej przeszłość....

Posted

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to wpadnę jutro do Lisy:) Trzeba przewieźć nową biedę do Pani Ewy i może się załapię:) Od razu zrobię zdjęcia Lisy po sterylce:) Trzymajcie kciuki:)