Raczyna Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 zrobiłam przelew na bazarek ogłoszeniowy, myślę że jutro już u nich będzie, więc tylko proszę paluszkiem pokazać, co chcecie umieścić w ogłoszeniu no i wiecie- mail aktywacyjny itd ;) Quote
anka :) Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 :multi: Suuper Cioteczka. Hooopla nocą i dobranoc Lisiu :loveu: Quote
piescofajnyjest Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 alentynkowo miziam :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
obiezyswiat75 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Liska, nie łam się, skonczy się zima, ludzie się obudzą i zaczną się o Ciebie bic. Ja już też powoli doła do braku słonca łapię. Quote
Songo82 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='Raczyna']zrobiłam przelew na bazarek ogłoszeniowy, myślę że jutro już u nich będzie, więc tylko proszę paluszkiem pokazać, co chcecie umieścić w ogłoszeniu no i wiecie- mail aktywacyjny itd ;) Dziękujemy za wsparcie:) Jak już pisałam wcześniej, z ogłoszeniami trzeba poczekać. Lisa ma aktywny pakiet ogłoszeń jeszcze przez co najmniej tydzień. Tekst napisała anka:) i ona też się zobowiązała zrobić kolejną partię ogłoszeń, ale skoro pieniążki są wpłacone, to nie można ich przecież zmarnować:). Zatem proponuję skorzystać z hojności Raczyny i wykorzystać do ogłoszeń tekst anki:) Co Wy na to? Quote
paula_t Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Songo82']Dziękujemy za wsparcie:) Jak już pisałam wcześniej, z ogłoszeniami trzeba poczekać. Lisa ma aktywny pakiet ogłoszeń jeszcze przez co najmniej tydzień. Tekst napisała anka:) i ona też się zobowiązała zrobić kolejną partię ogłoszeń, ale skoro pieniążki są wpłacone, to nie można ich przecież zmarnować:). Zatem proponuję skorzystać z hojności Raczyny i wykorzystać do ogłoszeń tekst anki:) Co Wy na to? Trzeba niuńkę ogłaszać gdzie się tylko da i żeby tych ogłoszeń było jak najwięcej, nie tylko jeden aktywny pakiet, bo te ogłoszenia spadają na coraz to dalsze strony. Mogą być nawet krótkie teksty, które zawierają podstawowe informacje. Im jej więcej w internecie, tym lepiej się ją wypatrzy :) Quote
anka :) Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Dobrze Cioteczka wykup Lisce pakiecik jesli chcesz będzie mi bardzo miło z moim tekstem. :lol: Quote
Songo82 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 W takim razie postanowione. Nie czekamy. Raczyno, jeśli możesz to skopiuj 3 zdjęcia Lisy z pierwszej strony, do tego tekst anki:), który prześlę Ci na PW i mail aktywacyjny jesis@interia.pl Jeśli trzeba będzie podać miasto lub region, to wpisz Częstochowa, śląskie. Jeszcze raz dziękuję:) Quote
Raczyna Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 do usług takiej pięknej damie jak Lisa się nie odmawia;) Quote
Songo82 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Dziś kończymy bazarek cegiełkowy Lisy:) Może uda się w przyszłym tygodniu zrobić bazarek fantowy. Mamy miesiąc, żeby zebrać kolejne 250 zł na hotelowanie. Quote
anka :) Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Trzymam kciuki za ogłoszenia Liskooo :multi: Quote
anett Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Byłyśmy dzisiaj w odwiedzinach w hoteliku więc Lisunia wyściskana i wycałowana:lol: fotki niestety nie za bardzo bo towarzystwo rozbrykane na całego i nieźle szalało:lol: Liska z naszym nowym szczeniaczkiem, ale dobrą ciocią to ona nie będzie;) maluchów za bardzo nie lubi; z wszystkimi psiakami i kotami się świetnie dogaduje ale do szczeniaków nie ma cierpliwości:eviltong: za to z Jaśkiem uwielbia szaleć i kilka zbliżeń na szybko bo już musiała lecieć sprawdzić co tam Jasiek z piłką wyczynia Quote
anett Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Lisa jest przekochanym psiakiem, śliczna i bezproblemowa, wielka przylepa, w dodatku młodziutka - szok, że te ludziska takie ślepe... trzymam kciuki za ten jeden, jedyny najlepszy dom dla nuni!! Quote
anka :) Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [FONT="MS Shell Dlg 2"]Ona jest taka boska taka śliczna. Te zdjęcia są super cioteczko dziękujemy za foto. Nunia jak ja Ci życzę domku wspaniałego. Leć już do domku swego.. Masz racje Ciociu anett, gdzie Ci ludzie mają oczy?? Może w sen ziomowy sapadli :cool3:[/FONT] Quote
paula_t Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Nie wiedziałam, że Lisa jest w tym samym hoteliku co Jasiu :shake: Najpiękniejsze są te zdjęcia, które oddają koloryt jej sierści, bo to jest coś, co ją wyróżnia, ma piękne umaszczenie:loveu: Quote
Funky Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Mogę się tylko pod tymi peanami podpisać :loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Zakochalam się w niej na zabój :) Liska nie martw się. Masz tyle cioteczek, że na pewno wszystko się ułoży :) Zbieram się do fantow , muszę ruszyć gigantyczną szafę i robi mi się słabo. Za to na pewno skarby znajdę :) Quote
piescofajnyjest Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 to trzymamy kciukasy za poszukiwanie skarbow;) Quote
Songo82 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Zdjęcia piękne...aż mnie ściska za gardło i łza leci, bo już miesiąc u niej nie byłam:( Szukam fantów i jak coś uzbieramy to zrobimy bazarek jak się patrzy:) Dzięki dziewczyny za super fort:) Pamiętajcie o mnie, gdy będziecie jechały do hoteliku następnym razem. Chętnie się zabiorę, jeśli to nie problem... Quote
Lu_Gosiak Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 zaden problem..widzisz szkoda, ze sie nie zgadalysmy a Liska jest cuudownym psem - JEj do szczescia potrzeba człowieka - jak tylko sie przycupnie podchodzi i siada by Ja miziac jest kochana...ale naszgo Jasia to pogryza - wiec taka świeta nie jest:evil_lol: Quote
Recommended Posts