Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hope2']Jestem na zaproszenie-jaka ona piękna!!! Co ludzie maja z tymi łańcuchami... Lisa-głowa do góry-jak Cię w końcu Twój nowy domek wypatrzy-to o żadnym łańcuchu nie będzie mowy! Tylko kanapa...podusia...mizianki i przytulanki-Tolek,który też wiele w życiu przeszedł i nie ma zamiaru wynosić się od Hope;)[/QUOTE]

o takk to prawda:):) Toluś wygrał los na loterii:):):)

Posted

[quote name='paula_t']A co się stało?[/QUOTE]

W ostatniej chwili dowiedzieliśmy się o bardzo złych opiniach na temat weterynarza, który miałby wykonywać zabieg. Z tego powodu postanowiliśmy nie ryzykować. Z operacją nie będziemy zwlekać. Na początku przyszłego tygodnia ustalimy nowy termin.

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']o takk to prawda:):) Toluś wygrał los na loterii:):):)[/QUOTE]
Cioteczko Lu! Każdego dnia modlę się o fajne domki dla towarzyszy niedoli...nawet teraz idę pomedytować
Tolesław

Posted

[quote name='Songo82']Wiadomość ostatniej chwili:) Jutro będę u Lisy i Jasia i Lolka:) Może uda się trzasnąć jakieś foty:)[/QUOTE]

Czekamy na foteczki kolegów-prosimy ich wymiziać i wycałować pycholki
T,F,H

Posted

[quote name='yucca']Jestem na zaproszenie. Za wiele nie pomogę, mogę zadeklarować 15 zł miesięcznie na sunię ale wpłacę za tydzień z gratisikiem :)[/QUOTE]

hehe:) to super:) bardzo dziękujemy:) Lisa merda do Ciebie swoim puchatym ogonkiem:)