LALUNA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 beka napisał(a):Jeśli pan sie nie zgodzi a Ty Laluna wiesz że domek pewny (chociaż samo to że chce przyjechać juz mówi wiele) to może uzbierać ta kasę i dać chłpakowi domek stały ?? Przedstawcie Panu propozycję. Troche to dziwne ze Pan chce kasę za psa który się przybłąkał, bo niby bardziej go będa szanowac a z drugiej strony nie zaszczepił, mimo iż ten pies w każdej chwili moze zachorować na parwo i nosówke i jego leczenie będzie dużo droższe niż szczepienie. Pani jest sąsiadką znajomej od bordera, która ręczy za te Panią. Pani chciała psa w typie labkowatego wiec już z tydzień temu podesłałam link z dogo. Psiak został zaakceptowany. Teraz decyzją tego Pana. A najlepiej jakbyscie dali mi nr tel. na priv i jej przekaze. Skoro Pani chce przyjechać niech sie najlepiej juz dogadają osobiście. ;) Quote
Kasiek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pies w tym tygodniu idzie do weterynarza. Do tej pory nie było to zrobione raczej z innych względów.. Pan Bogdan wpuscił go na swój teren, bo mu się go szkoda zrobiło, chciał go odwieźć do schronu, własciciwe myslac ze tak bedzie dla niego lepiej, bo ktos go przynajmniej wezmie, a tak błąkałby sie po wsi. Wtedy przypadkiem w innej sprawie sie skontaktowalismy i ja poprosilam zeby zostal u niego, bo na pewno szybko dom mu znajde. I tak zrobił. A ze go nie zaszcepił....miał taki zamiar, ale pracuje do późnego wieczora a przed paroma tygodniami zmarła mu zona... moze nie miał do tego głowy.. pisze to tylko po to zeby przestac juz dewagowac, dlaczego nie zaszczepil czy powinien...itp wiekszosc ludzi nawet nie zwróciłaby na psiaka uwagi, wiec nie ma o czym gadac... (ja mialam pare psow znalezionych na ulicy, i tez czasem nawet nie bylo kiedy isc do weta, i musialam wydac psa bez sczepien...) A do czego zmierzam...:) Ostatni mail przed swietami od pana Bogdana, po tych wszystkich zawirowaniach z adopcja, sugerował ze piesio tam zostanie..... Teraz ten pan wyjechal w podróz sluzbowa, ale jak wroci to bedzie mial zapchaną skrzynke z mailami ode mnie i pytaniami jaka jest jego decyzja. Takze jeszcze pare dni i wszytsko bedzie wiadomo.... Prosze o cierpliwosc... Quote
Recommended Posts