Kasiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kochani, prosze opo moc w znalezieniu domu dla tego śłicznego psiaka! To szczeniak, który urodził się w jednej z podwarszawskich wsi. Jego mama to sunia, która wraz z grupa innych psów włóczy się... Szczeniak chodzi w grupie tych psów, gdzie został zauważony przez pana Bogdana, który własnie dalmi o nim znać. Szczeniak pare razy przyszedł d o pana Bogadna na posesje i tak mu sie spodobało, ze chcial zostać :) Został, ale tylko na chwilę...nawet nie moge napisac ze dopóki znajdzie dom..pan Bogdan, kiedys adoptowała u nas psiaka i dlatego zadzwonił do nas, bo..chce oddac psa do schroniska...wydaje mu sie ze skoro to sczeniak, to szybko znajdzie dom..tłumacze mu ze mamy w schronie pod 50 szczeniaków... Zgodził się jeszcze trochę go przytrzymać bo obiecałam, że szybko znajdziemy mu dom.... Szczeniak z charakteru jest bardzo uległy i wśrod innych psów totalnie się podporządkowuje. Prosze pomózcie!!! Quote
Irkowa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kurka Wodna!!!!:crazyeye: zaczepisty ten szczenior :) taki Kozoioł- ek :lol: mam duzo telefonow w sprawie Cyganka ktory grzeje pupke w nowym domku , odsyłalam wszystkich do jozefowa ... teraz bede proponowala Koziołka a co tam ze Cygan byl caly czarny :evil_lol: i maleńki :evil_lol: phi Quote
Kasiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 hahahahah, no troche nie podobny do Cyganka :) Ale równie kochany!!!!!! Podoszę!!!! Quote
Lulka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 podnosze pilne!!!!!!!!!!!! komu pieknego psiaka, na prawde wyglada jak labko-goldenek :loveu: Quote
Kasiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Podnosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lulka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 kurcze taki ładniusi maluch.....szkoda ze ten pan go nie chce :shake: Quote
Ania&Psy Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 jaki śliczny :loveu: chciałabym go wziąć, ale rodzice stwierdzili, że drugi pies to za duże wydatki. więc podnoszę tylko:( Quote
Kasiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Lulka napisał(a):kurcze taki ładniusi maluch.....szkoda ze ten pan go nie chce :shake: Jak to określił wezmie innego psa ze shchroniska na wymiane...Twierdzi ze Ten do jego psów sie nie nadaje..za bardzo ulega i w konsekwencji tamte go szykanują... Kto chce takiego pięknego łagodnego Misia???? Quote
Lulka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 pilnie domek dla chłopaczka, w schronie dlugo nie pociagnie :-( Quote
Irkowa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kasia w temacie Cyganka sa maile do osob zainteresowanych adopcja szczeniora poslij "malego" a co tam ;) jest śliczny , ja bym brala ;):evil_lol: Quote
Lulka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 goldenek szuka domu Kasiek - gdzie go oglaszalas? Quote
Ania&Psy Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ile dni psiak może zostać jeszcze u tego pana? i co potem? tymczas jest potrzebny? Quote
Ania&Psy Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Lulka']pan chce go oddac do schroniska :-( a ile dni psiak może być u tego pana? i czy potrzebny jest DT? Quote
Kasiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='sunprince']a ile dni psiak może być u tego pana? i czy potrzebny jest DT? na razie powiedzial ze poczeka, bo ja obiecałam mu że szybko dom znajdziemy, że psiak piekny i i to nie potrwa długo...ale jeśli potrwa dłuzej to nie jestem w stanie przewidziec co zrobi pan Bogdan.... Quote
Lulka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 moze allegro? wyborcza? z tym ze do wyborczej to dopiero na przyszly tydzien :cool1: Quote
panienkabubu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 słuchajcie, mogę dać temu psiakowi dom - dziadkowie od mojego Chłopaka szukają pieska w typie labrardora, ma to być piesek - szczeniaczek, ten Wasz akurat spełnia wszystkie wymogi (bo nie wyczytałam, że to suka) :) Powiedzcie tylko, czy psiak jest zdrowy, mniej wiecej w jakim jest wieku no i kiedy mozna by go zobaczyc (i gdzie?) i odebrac - czy wlasciciel chce jakies pieniadze za niego, czy to ma byc czyste oddanie psa nowemu czlowiekowi? i jeszcze jedno, czy bedzie wymagana kastracja? - piszcie albo na PW albo tu na watku albo na 500755100 *kom*, albo na maila dreamsbecomeareality@onet.eu Quote
Recommended Posts