Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, prosze opo moc w znalezieniu domu dla tego śłicznego psiaka!

To szczeniak, który urodził się w jednej z podwarszawskich wsi. Jego mama to sunia, która wraz z grupa innych psów włóczy się...

Szczeniak chodzi w grupie tych psów, gdzie został zauważony przez pana Bogdana, który własnie dalmi o nim znać.

Szczeniak pare razy przyszedł d o pana Bogadna na posesje i tak mu sie spodobało, ze chcial zostać :)

Został, ale tylko na chwilę...nawet nie moge napisac ze dopóki znajdzie dom..pan Bogdan, kiedys adoptowała u nas psiaka i dlatego zadzwonił do nas, bo..chce oddac psa do schroniska...wydaje mu sie ze skoro to sczeniak, to szybko znajdzie dom..tłumacze mu ze mamy w schronie pod 50 szczeniaków...

Zgodził się jeszcze trochę go przytrzymać bo obiecałam, że szybko znajdziemy mu dom....

Szczeniak z charakteru jest bardzo uległy i wśrod innych psów totalnie się podporządkowuje.

Prosze pomózcie!!!

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurka Wodna!!!!:crazyeye: zaczepisty ten szczenior :) taki Kozoioł- ek :lol:

mam duzo telefonow w sprawie Cyganka ktory grzeje pupke w nowym domku , odsyłalam wszystkich do jozefowa ...
teraz bede proponowala Koziołka
a co tam ze Cygan byl caly czarny :evil_lol: i maleńki :evil_lol: phi

Posted

Lulka napisał(a):
kurcze taki ładniusi maluch.....szkoda ze ten pan go nie chce :shake:

Jak to określił wezmie innego psa ze shchroniska na wymiane...Twierdzi ze Ten do jego psów sie nie nadaje..za bardzo ulega i w konsekwencji tamte go szykanują...

Kto chce takiego pięknego łagodnego Misia????

Posted

[quote name='sunprince']a ile dni psiak może być u tego pana?
i czy potrzebny jest DT?

na razie powiedzial ze poczeka, bo ja obiecałam mu że szybko dom znajdziemy, że psiak piekny i i to nie potrwa długo...ale jeśli potrwa dłuzej to nie jestem w stanie przewidziec co zrobi pan Bogdan....

Posted

słuchajcie,
mogę dać temu psiakowi dom - dziadkowie od mojego Chłopaka szukają pieska w typie labrardora, ma to być piesek - szczeniaczek, ten Wasz akurat spełnia wszystkie wymogi (bo nie wyczytałam, że to suka) :) Powiedzcie tylko, czy psiak jest zdrowy, mniej wiecej w jakim jest wieku no i kiedy mozna by go zobaczyc (i gdzie?) i odebrac - czy wlasciciel chce jakies pieniadze za niego, czy to ma byc czyste oddanie psa nowemu czlowiekowi? i jeszcze jedno, czy bedzie wymagana kastracja? - piszcie albo na PW albo tu na watku albo na 500755100 *kom*, albo na maila dreamsbecomeareality@onet.eu