gosiaczek1984 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Moze ktos ma pomysl jak go zabrac [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240375-Miloard-pi%C4%99kny-mieszaniec-Bernardyna-czeka-w-schronisku?p=20507217#post20507217[/url] Quote
asiek.l-g Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 i jak tam ? jak tam ? niecierpliwie czekam, co chwilę zaglądając. Odrobina relacji :razz: jakieś tuzin zdjęć i dwudziestominutowy filmik pozwoli z usatysfakcjonowaniem zasnąć.. Quote
Cantadorra Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='asiek.l-g']i jak tam ? jak tam ? niecierpliwie czekam, co chwilę zaglądając. Odrobina relacji :razz: jakieś tuzin zdjęć i dwudziestominutowy filmik pozwoli z usatysfakcjonowaniem zasnąć..[/QUOTE] Asiek, nie odstraszaj nowego domu MOni :) Quote
martawol Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Kochani przepraszam, ale z nadmiaru szczęścia auto mi się popsuło i dopiero niedawno wróciłam do domu. I musiałam się nacieszyć oczywiście. W skrócie: wierna kopia mojej suni, śpi w łóżku z kotem (już się zakumplowały!), popiskuje już nie z tęsknoty, a za resztą kotów, wciąga jedzenie dziurką od nosa. Gdyby nie siwe wąsy to od razu powiedziałabym, że to szczeniak. Rodzice w niej po prostu zakochani po uszy! Na razie tylko smycz i żadnych forsownych spacerów. Zaraz resztę dopiszę i wyślę koleżance zdjęcia na dowód miłości z kotem. Powiem wam wszystkim tyle - możecie zazdrościć Książenicom tak cudownego psa. Mądra, piękna i przytulaśna. Chrapie, wiska ząbkami, bawi się zabawkami, wchodzi do łóżka, i wzdycha na owczarka przystało opowiadając psie smutki. BOOOOOOOOSKO!!! Quote
martawol Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Zdjęcia wysłane do koleżanki, która jak ja miała dzisiaj holowanie. Podróż zniosła grzecznie. Psuja zapomniała o całym świecie i tylko czeka aż się kot pojawi. Już po drugim spacerze wiedziała który dom jest jej i witała się z owczarkiem sąsiada. Ogólnie kochaniutki pies. Jutro reszta zdjęć. Idziemy spać, bo Monia też już chrapie na stojąco. Quote
DONnka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='martawol']Kochani przepraszam, ale z nadmiaru szczęścia auto mi się popsuło i dopiero niedawno wróciłam do domu. I musiałam się nacieszyć oczywiście. W skrócie: wierna kopia mojej suni, śpi w łóżku z kotem (już się zakumplowały!), popiskuje już nie z tęsknoty, a za resztą kotów, wciąga jedzenie dziurką od nosa. Gdyby nie siwe wąsy to od razu powiedziałabym, że to szczeniak. Rodzice w niej po prostu zakochani po uszy! Na razie tylko smycz i żadnych forsownych spacerów. Zaraz resztę dopiszę i wyślę koleżance zdjęcia na dowód miłości z kotem. Powiem wam wszystkim tyle - możecie zazdrościć Książenicom tak cudownego psa. Mądra, piękna i przytulaśna. Chrapie, wiska ząbkami, bawi się zabawkami, wchodzi do łóżka, i wzdycha na owczarka przystało opowiadając psie smutki. BOOOOOOOOSKO!!![/QUOTE] [quote name='martawol']Zdjęcia wysłane do koleżanki, która jak ja miała dzisiaj holowanie. Podróż zniosła grzecznie. Psuja zapomniała o całym świecie i tylko czeka aż się kot pojawi. Już po drugim spacerze wiedziała który dom jest jej i witała się z owczarkiem sąsiada. Ogólnie kochaniutki pies. Jutro reszta zdjęć. Idziemy spać, bo Monia też już chrapie na stojąco.[/QUOTE] Serce rośnie czytając takie relacje z DS :multi: :multi: :multi: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :) Wielkie podziękowania dla Państwa i mnóstwo głasków dla Mony :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asiek.l-g Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 no to super, wszystkiego dobrego życze Moni opiekunom a i dotychczasowemu domkowi równiez nalezy sie podziekowanie za opiekę nad Sunia. Quote
b-b Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Podziękowania należą się wszystkim począwszy od wyciągnięcia Mony od jej oprawców do teraźniejszej chwili :) Wspaniale, że jej poszukiwania domku się już zakończyły i znalazła już swój raj na ziemi :) Quote
kama210 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='egradska']Kasiu, tylko sie nie martw, zon owczarkowych pod dostatkiem. Mowila mi Kama, ze w szydlowieckim punkcie przetrzymań mają taką ok. 4 letnią, którą pilnie trzeba zabrać.... W schronie w KRK jest rodowodowe cudo z tatuazem... eeeeeeeeeeeeeeeh a tak w ogole, to bardzo się cieszę, że kolejna skarpetowiczka ma domek:) Marto, dziękujemy:) A jakbyś jeszcze kiedyś szukała owczarka,to zapraszamy po naszych skarpetowiczów, tylu ich czeka w kolejce[/QUOTE] [quote name='Katarzyna Starkiewicz']zdradziłam się, że szukam psa:razz: Ale ze względu na moje suki musi być bardzo łagodna:lol: Z samcami nie ma problemu:lol: Kiedyś była u nas suka owczarka ze złamaną nogą na dt, w tym czasie były u nas dwa duże samce owczarkowe, takie z charakterem. Suka wprowadziła taki porządek, że bały się wejść do sypialni, chodziły "na palcach"[/QUOTE] suka z Punktu przetrzymań w Szydłowca ma ok. 5 lat jak na razie najwiekszy z nią problem bo nic o niej dokłdnie nie wiem - co do charakteru, nie jest sprawdzona na rózne sytucje, na razie do ludzi ok, lae jest taka jakby nieobecna - mozliwe ze całe zycie zyła w kojcu bez dobrego kontkatu z ludzmi , i najbardziej mi zlezy aby ją sprawdzic na inne psy - bo obecnie pyskuje przez kojec - a tu nie ma warunków i ludzi do pomocy - jestem sama na miejscu i nie ogrniam juz tylu psów a cholernie mi jej szkoda , bo on wariuje w tym kojcu zamknieta całe dni e dzisiaj założe jej wątek aby nie zwariowała w tym kojcu postanowiłyśmy z Anitą ze na ok. 2 - 3 tygodnie trafi do hotelu do osoby co zna się i szkoli psy - ona da jej wstępny opis - by widomo było na co zwracac u niej uwagę , jak nie starczy kasy na jej utrzymanie bedzie musiała wrócic do Punktu \ pondto jest prawdopodobnie w ciązy ..ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh [IMG]http://imageshack.us/a/img837/65/p3220080.jpg[/IMG]\ [IMG]http://imageshack.us/a/img831/5055/p3220096.jpg[/IMG] Quote
gosiaczek1984 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Witajcie,ja byłam wczoraj tak padnięta ,że nawet nie widziałam,że Marta mi przesłała zdjęcia,ale już wstawiam te przepiękne i wzruszające ujęcia [IMG]http://img854.imageshack.us/img854/4454/gedc1504800x600.jpg[/IMG] [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/1574/gedc1500640x480.jpg[/IMG] Quote
Ewa Marta Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Cudowna relacja i wspaniałe zdjęcia Mony z kotem:-) Gratuluję wspaniałej i ekspresowej integracji Mony z nowym domkiem:-) Quote
gosiaczek1984 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [IMG]http://img822.imageshack.us/img822/1870/gedc1502640x480.jpg[/IMG] Quote
gosiaczek1984 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='kama210']suka z Punktu przetrzymań w Szydłowca ma ok. 5 lat jak na razie najwiekszy z nią problem bo nic o niej dokłdnie nie wiem - co do charakteru, nie jest sprawdzona na rózne sytucje, na razie do ludzi ok, lae jest taka jakby nieobecna - mozliwe ze całe zycie zyła w kojcu bez dobrego kontkatu z ludzmi , i najbardziej mi zlezy aby ją sprawdzic na inne psy - bo obecnie pyskuje przez kojec - a tu nie ma warunków i ludzi do pomocy - jestem sama na miejscu i nie ogrniam juz tylu psów a cholernie mi jej szkoda , bo on wariuje w tym kojcu zamknieta całe dni e dzisiaj założe jej wątek aby nie zwariowała w tym kojcu postanowiłyśmy z Anitą ze na ok. 2 - 3 tygodnie trafi do hotelu do osoby co zna się i szkoli psy - ona da jej wstępny opis - by widomo było na co zwracac u niej uwagę , jak nie starczy kasy na jej utrzymanie bedzie musiała wrócic do Punktu \ pondto jest prawdopodobnie w ciązy ..ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh [IMG]http://imageshack.us/a/img837/65/p3220080.jpg[/IMG]\ [IMG]http://imageshack.us/a/img831/5055/p3220096.jpg[/IMG][/QUOTE] Idealna kompanka dla Mony,we dwie zawsze byloby razniej he he Quote
from_wonderland Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Zdjęcia w pościeli zawsze są najwspanialsze :D Cudownie Monka trafiła . Quote
Marycha35 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Huraaa, huraaa, huraaa, nieustające huraaa, że Monia tak trafiła:):):) Nowych Właścicieli serdecznie pozdrawiam:) Quote
martawol Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Dzięki za wstawienie zdjęć! Mona to niezły cwaniak. Szaleje, kombinuje, ciągle tylko koty i koty. Miny robi jak ta lala. Leki dla niej kupione, żadnych biegunek i w ogóle radocha. Ma już nową ksywę - DeMon(a). Oczywiście wszystkie szafki już sprawdzone:) Do niedzieli już się totalnie udomowi! Quote
Cantadorra Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Martawol, ja to mam wrażenie, że jej udomowienie przebiega w expresowym tempie, a ta kocia przyjaźń, to szok. Może w jej dotychczasowym życiu koty były jedynymi przyjaciółmi? Skąd takie parcie na koty? KOchana DeMona :) Quote
MaDi Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Bo dobry kot nie jest zły;) Kota widziała tylko przez kraty kojca. Quote
DONnka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Zdjęcia z kotami REWELACJA !!! :crazyeye: Nowe imię na nowe życie - De Mona - podoba mi się :loveu: Wygląda na to, ze expressowe tempo przylgnęło do suni :razz: Expressowa adopcja, expressowa aklimatyzacja :):):) Na zdjęciach wygląda tak, jakby mieszkała w Państwa domu od lat ;) I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie :cool3: [SIZE=3][B]Kama210[/B][/SIZE], jak tylko założysz wątek tej suni, wal śmiało do SKARPETY OWCZARKOWEJ ;) Quote
Amadorka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Super,że po takim potwornym życiu trafiła do wspaniałego domku. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Mona szczęśliwa i bezpieczna :multi:. Piękna fotka [URL]http://img854.imageshack.us/img854/4454/gedc1504800x600.jpg[/URL] :lol:. Quote
Afra3 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Serdeczne pozdrowienia dla ,,rodzinki" Mony. Trochę Wam zazdroszczę, wiedziałam od pierwszej chwili, że ta sunia, to skarb. :Cool!:. Wielu psiakom staram się pomóc w miarę swoich możliwości, ale Monę po prostu kocham. Podobnie jak Marko. Gdybym tylko mogła, to te dwa psiaki byłyby moje. Cieszę się ogromnie ze szczęscia suni. Miała smutne życie i trudno nawet sobie wyobrazić ile wycierpiała. Ale zobaczcie (jeżeli jeszcze nie widzieliście) filmik z lecznicy. Ta prawie zagłodzona na śmierć sunia lizała pomagajacych jej ludzi po rękach. Taki może być tylko pies, człowiek nie potrafi tak kochać. Dacie jej wiele ciepła, czuję to i jestem szczęśliwa. Uściski dla Was i mizianko dla Mony. Fajnie macie, że możecie ją przytulić - idę poprzytulam się do mojej Afry, niech wie, że ją też baaaardzo kocham:loveu: Quote
akasha3791 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Piękne zdjęcia, piękna (De)Mona, piękni ludzie :) dziękujemy za taki dom dla niej po tym wszystkim co przeszła. Quote
warsawmoo Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 A jednak! (ciągle patrzę na tę fotkę z kiciurą i nie wierzę .. hehe) Tyle razy mówiłam, że Mona to ideał :eviltong: Quote
Recommended Posts