muzzy Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Jak robiłem jej zdjęcia. to była bardzo pozytywnie nastawiona do innych psów. I podobno nie ma problemów w kontaktach z innymi psami. Mam nadzieję, że dziewczyny z Fundacji to potwierdzą. Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Zagladam z samego rana z iskierka nadziei,z tego co jest napisane na pierwszej stronie tn nie regauje na inne psy,Madi pobuka ciotki czekaj:) Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Kasiu duza nadzieja w Tobie,Mona potrzebuje czlowieka w domku,hotel to hotel,wiadomo gdyby sie nie udalo to musialby byc,ja zaciskam kciuki za dt u Kasi,mocno,mocno trzymam Quote
martawol Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Witam! Niestety podany telefon nie odpowiada, a mnie wzruszyła historia Mony. 3 miesiące temu odeszła moja ukochana sunia, z resztą bardzo podobna do Mony. Zostało puste miejsce w kochającej rodzinie, dom z ogrodem i łąki na spacery. Jeśli ktoś posiada informację do kogo jeszcze można się zgłosić to proszę o informację. Chciałabym jej dać choć dom tymczasowy, a najchętniej kochający dom do końca psiego życia. Zmobilizowałam całą rodzinę i jesteśmy gotowi wziąć ją nawet dzisiaj-zostały nam zabawki, jedzenie, posłanie, wszystko jakby czekało na nowego członka rodziny. Proszę o pilną odpowiedź, bo dom bez psa to tylko mury Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 martawol napisał(a):Witam! Niestety podany telefon nie odpowiada, a mnie wzruszyła historia Mony. 3 miesiące temu odeszła moja ukochana sunia, z resztą bardzo podobna do Mony. Zostało puste miejsce w kochającej rodzinie, dom z ogrodem i łąki na spacery. Jeśli ktoś posiada informację do kogo jeszcze można się zgłosić to proszę o informację. Chciałabym jej dać choć dom tymczasowy, a najchętniej kochający dom do końca psiego życia. Zmobilizowałam całą rodzinę i jesteśmy gotowi wziąć ją nawet dzisiaj-zostały nam zabawki, jedzenie, posłanie, wszystko jakby czekało na nowego członka rodziny. Proszę o pilną odpowiedź, bo dom bez psa to tylko mury Witam,prosze zadz pod nr 883 228 411,dt juz podobno sie zaoferowal,tak bardzo potrzebuje domu stalego,prosze zadz pod podany nr to jest p.Aleksandra Quote
muzzy Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Witam,prosze zadz pod nr 883 228 411,dt juz podobno sie zaoferowal,tak bardzo potrzebuje domu stalego,prosze zadz pod podany nr to jest p.Aleksandra Zły numer. Poprawny to 602 228 411 lub 883 577 493. Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 muzzy napisał(a):Zły numer. Poprawny to 602 228 411 lub 883 577 493. No tak zakrecilam sie:) Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Dziewczynki, opiekunki Mony, działajcie, jest szansa, a nawet dwie:multi: Tak się cieszę, że Mona nie zostanie bez pomocy. Ta sunieczka limit kwasów w swoim życiu wykorzystała, teraz już tylko pycha ma być:cool1::cool3: Czekamy na wieści, a hasło, że dom bez psa to tylko mury bardzo trafione! Dzięki Marzku DONnko za odwiedziny na wątku, zaraz się nadzieja urodziła:):):) Edited March 25, 2013 by Marycha35 Quote
brzośka Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 martawol napisał(a):(...) dom bez psa to tylko mury alez trafne powiedzenie! pozwolę sobie cytować, gdzie tylko się da ;) trzymam kciuki! Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Prawda, że ładne:):) Ja też podkradam to;) Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Tez co chwilę wchodzę i patrzę na nowe wieści,tel już podany,czekamy na wieści Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ja też w lekkim dygocie;) Musi się udać!!!! Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 zapraszam na watek o bokserkach http://www.dogomania.pl/forum/threads/241205-Boksery-kt%C3%B3re-czekaj%C4%85-na-dom-z-ut%C4%99sknieniem-czy-doczekaj%C4%85?p=20609693#post20609693 Quote
from_wonderland Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Cóż, mocno kciuki zaciśnięte, musi sie udać :) Quote
DONnka Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Wow, ale się podziało :multi: Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do warsawmoo Chętny domek dodzwonił się do dziewczyn z LSOZ Dziewczyny maja dzisiaj straszny młyn, ale w końcu się udało Pilnie potrzebna osoba do wizyty p/a w Książenicach k/ Grodziska Mazowieckiego. Domek zapowiada się wspaniale i jest gotowy przygarnąć Monę "od ręki" :multi: Pani Marta może podjechać po osobę, która zgodziłaby się zrobić wizytę. W sprawie p/a prosimy o kontakt: tel. 508 088 244 Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 DONnka napisał(a):Wow, ale się podziało :multi: Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do warsawmoo Chętny domek dodzwonił się do dziewczyn z LSOZ Dziewczyny maja dzisiaj straszny młyn, ale w końcu się udało Pilnie potrzebna osoba do wizyty p/a w Książenicach k/ Grodziska Mazowieckiego. Domek zapowiada się wspaniale i jest gotowy przygarnąć Monę "od ręki" :multi: Pani Marta może podjechać po osobę, która zgodziłaby się zrobić wizytę. W sprawie p/a prosimy o kontakt: tel. 508 088 244 Monusiu musi się udać ,bo ja nie śpie po nocach przez Ciebie myśląc o domku dla Ciebie,ja też dzwoniłam do dziewczyn,mają niezły młyn,jak się cieszę ,że pani się dodzwoniła ufffff..... czuje w kościach ,że to bedzie cudowny domek dla naszej księżniczki. Quote
b-b Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ale wspaniałe wieści! :D:multi: Teraz oby szybko znalazła się osoba do PA :) Czekamy na wieści!:) Quote
Perełka1 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 i znowu mi sprzątnęli owczarka sprzed nosa :lol::lol::lol: Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):i znowu mi sprzątnęli owczarka sprzed nosa :lol::lol::lol:Kasieńko zerknij tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/177990-Donki-w-potrzebie?p=20638315#post20638315 i tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/241297-czy-jeszcze-kiedykolwiek-kto%C5%9B-mnie-pokocha-czy-odejd%C4%99-w-Olkuskiej-mordowni/page3może któryś Ci wpadnie w oko Quote
Perełka1 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Kasieńko zerknij tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/177990-Donki-w-potrzebie?p=20638315#post20638315 i tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/241297-czy-jeszcze-kiedykolwiek-ktoś-mnie-pokocha-czy-odejdę-w-Olkuskiej-mordowni/page3może któryś Ci wpadnie w oko :lol: wiem, że jest masa psów, które szukają domu:-( Ja mam swoich 5:razz: z tego 2 normalna i zdrowa:-( Quote
martawol Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Kochani jutro wizyta w kwestii warunków i mam nadzieję, że od razu po sunie pojedziemy! Zbieg okoliczności - moja mama dzwoniła pytać o nią w tym samym momencie co ja:) Tak się cieszymy, oby wszystko udało się załatwić. Jest rodzina, dom, ogród, łąki, lasy i trzy koty do towarzystwa. W końcu czas wyjąć miski, zabawki i dużo kocyków. Puste mury bez psa to okropna rzecz, coś o tym wiemy od 4miesięcy... PS Mój tato obiecał, że jej nie odstąpi na krok (jest w domu na emeryturze) i pozwoli jej przypomnieć jak to jest być szczęśliwym psem! Dziękuję wszystkim za pomoc i trzymajcie kciuki Quote
DONnka Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) martawol napisał(a):Kochani jutro wizyta w kwestii warunków i mam nadzieję, że od razu po sunie pojedziemy! Zbieg okoliczności - moja mama dzwoniła pytać o nią w tym samym momencie co ja Tak się cieszymy, oby wszystko udało się załatwić. Jest rodzina, dom, ogród, łąki, lasy i trzy koty do towarzystwa. W końcu czas wyjąć miski, zabawki i dużo kocyków. Puste mury bez psa to okropna rzecz, coś o tym wiemy od 4miesięcy... PS Mój tato obiecał, że jej nie odstąpi na krok (jest w domu na emeryturze) i pozwoli jej przypomnieć jak to jest być szczęśliwym psem! Dziękuję wszystkim za pomoc i trzymajcie kciuki Dokładnie tak martawol ;) To ze mną przed chwilą rozmawiałaś :razz: Obdzwoniłam znajomych i poprzez Felę i Marysię O. dotarłam do wolontariuszki ze schroniska w Milanówku i udało się ;) Wizyta p/a odbędzie się jutro około godz. 10.00. Kciuki baaaardzo wskazane :thumbs: Edited March 25, 2013 by DONnka Quote
from_wonderland Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Wspaniale sie to czyta, szczęśliwa akcja, dla Mony najszczęśliwsza :) trzymam kciuki Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 martawol napisał(a):Kochani jutro wizyta w kwestii warunków i mam nadzieję, że od razu po sunie pojedziemy! Zbieg okoliczności - moja mama dzwoniła pytać o nią w tym samym momencie co ja:) Tak się cieszymy, oby wszystko udało się załatwić. Jest rodzina, dom, ogród, łąki, lasy i trzy koty do towarzystwa. W końcu czas wyjąć miski, zabawki i dużo kocyków. Puste mury bez psa to okropna rzecz, coś o tym wiemy od 4miesięcy... PS Mój tato obiecał, że jej nie odstąpi na krok (jest w domu na emeryturze) i pozwoli jej przypomnieć jak to jest być szczęśliwym psem! Dziękuję wszystkim za pomoc i trzymajcie kciuki super ,super,trzymamy kciuki ,Monka będzie wreszcie mieć szczęśliwy,kochający domek,łzy lecą ze szczęścia.Należy jej się to po tych latach cierpień. Quote
Recommended Posts