Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak robiłem jej zdjęcia. to była bardzo pozytywnie nastawiona do innych psów. I podobno nie ma problemów w kontaktach z innymi psami. Mam nadzieję, że dziewczyny z Fundacji to potwierdzą.

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Niestety podany telefon nie odpowiada, a mnie wzruszyła historia Mony. 3 miesiące temu odeszła moja ukochana sunia, z resztą bardzo podobna do Mony. Zostało puste miejsce w kochającej rodzinie, dom z ogrodem i łąki na spacery. Jeśli ktoś posiada informację do kogo jeszcze można się zgłosić to proszę o informację. Chciałabym jej dać choć dom tymczasowy, a najchętniej kochający dom do końca psiego życia. Zmobilizowałam całą rodzinę i jesteśmy gotowi wziąć ją nawet dzisiaj-zostały nam zabawki, jedzenie, posłanie, wszystko jakby czekało na nowego członka rodziny. Proszę o pilną odpowiedź, bo dom bez psa to tylko mury

Posted

martawol napisał(a):
Witam! Niestety podany telefon nie odpowiada, a mnie wzruszyła historia Mony. 3 miesiące temu odeszła moja ukochana sunia, z resztą bardzo podobna do Mony. Zostało puste miejsce w kochającej rodzinie, dom z ogrodem i łąki na spacery. Jeśli ktoś posiada informację do kogo jeszcze można się zgłosić to proszę o informację. Chciałabym jej dać choć dom tymczasowy, a najchętniej kochający dom do końca psiego życia. Zmobilizowałam całą rodzinę i jesteśmy gotowi wziąć ją nawet dzisiaj-zostały nam zabawki, jedzenie, posłanie, wszystko jakby czekało na nowego członka rodziny. Proszę o pilną odpowiedź, bo dom bez psa to tylko mury

Witam,prosze zadz pod nr 883 228 411,dt juz podobno sie zaoferowal,tak bardzo potrzebuje domu stalego,prosze zadz pod podany nr to jest p.Aleksandra

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
Witam,prosze zadz pod nr 883 228 411,dt juz podobno sie zaoferowal,tak bardzo potrzebuje domu stalego,prosze zadz pod podany nr to jest p.Aleksandra

Zły numer. Poprawny to 602 228 411 lub 883 577 493.

Posted (edited)

Dziewczynki, opiekunki Mony, działajcie, jest szansa, a nawet dwie:multi: Tak się cieszę, że Mona nie zostanie bez pomocy. Ta sunieczka limit kwasów w swoim życiu wykorzystała, teraz już tylko pycha ma być:cool1::cool3: Czekamy na wieści, a hasło, że dom bez psa to tylko mury bardzo trafione!
Dzięki Marzku DONnko za odwiedziny na wątku, zaraz się nadzieja urodziła:):):)

Edited by Marycha35
Posted

Wow, ale się podziało :multi:
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do warsawmoo
Chętny domek dodzwonił się do dziewczyn z LSOZ
Dziewczyny maja dzisiaj straszny młyn, ale w końcu się udało
Pilnie potrzebna osoba do wizyty p/a w Książenicach k/ Grodziska Mazowieckiego.
Domek zapowiada się wspaniale i jest gotowy przygarnąć Monę "od ręki" :multi:
Pani Marta może podjechać po osobę, która zgodziłaby się zrobić wizytę.
W sprawie p/a prosimy o kontakt: tel. 508 088 244

Posted

DONnka napisał(a):
Wow, ale się podziało :multi:
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do warsawmoo
Chętny domek dodzwonił się do dziewczyn z LSOZ
Dziewczyny maja dzisiaj straszny młyn, ale w końcu się udało
Pilnie potrzebna osoba do wizyty p/a w Książenicach k/ Grodziska Mazowieckiego.
Domek zapowiada się wspaniale i jest gotowy przygarnąć Monę "od ręki" :multi:
Pani Marta może podjechać po osobę, która zgodziłaby się zrobić wizytę.
W sprawie p/a prosimy o kontakt: tel. 508 088 244

Monusiu musi się udać ,bo ja nie śpie po nocach przez Ciebie myśląc o domku dla Ciebie,ja też dzwoniłam do dziewczyn,mają niezły młyn,jak się cieszę ,że pani się dodzwoniła ufffff..... czuje w kościach ,że to bedzie cudowny domek dla naszej księżniczki.

Posted

Kochani jutro wizyta w kwestii warunków i mam nadzieję, że od razu po sunie pojedziemy! Zbieg okoliczności - moja mama dzwoniła pytać o nią w tym samym momencie co ja:) Tak się cieszymy, oby wszystko udało się załatwić. Jest rodzina, dom, ogród, łąki, lasy i trzy koty do towarzystwa. W końcu czas wyjąć miski, zabawki i dużo kocyków. Puste mury bez psa to okropna rzecz, coś o tym wiemy od 4miesięcy...
PS Mój tato obiecał, że jej nie odstąpi na krok (jest w domu na emeryturze) i pozwoli jej przypomnieć jak to jest być szczęśliwym psem!
Dziękuję wszystkim za pomoc i trzymajcie kciuki

Posted (edited)

martawol napisał(a):
Kochani jutro wizyta w kwestii warunków i mam nadzieję, że od razu po sunie pojedziemy! Zbieg okoliczności - moja mama dzwoniła pytać o nią w tym samym momencie co ja Tak się cieszymy, oby wszystko udało się załatwić. Jest rodzina, dom, ogród, łąki, lasy i trzy koty do towarzystwa. W końcu czas wyjąć miski, zabawki i dużo kocyków. Puste mury bez psa to okropna rzecz, coś o tym wiemy od 4miesięcy...
PS Mój tato obiecał, że jej nie odstąpi na krok (jest w domu na emeryturze) i pozwoli jej przypomnieć jak to jest być szczęśliwym psem!

Dokładnie tak martawol ;)
To ze mną przed chwilą rozmawiałaś :razz:

Obdzwoniłam znajomych i poprzez Felę i Marysię O. dotarłam do wolontariuszki ze schroniska w Milanówku i udało się ;)
Wizyta p/a odbędzie się jutro około godz. 10.00.
Kciuki baaaardzo wskazane :thumbs:

Edited by DONnka
Posted

martawol napisał(a):
Kochani jutro wizyta w kwestii warunków i mam nadzieję, że od razu po sunie pojedziemy! Zbieg okoliczności - moja mama dzwoniła pytać o nią w tym samym momencie co ja:) Tak się cieszymy, oby wszystko udało się załatwić. Jest rodzina, dom, ogród, łąki, lasy i trzy koty do towarzystwa. W końcu czas wyjąć miski, zabawki i dużo kocyków. Puste mury bez psa to okropna rzecz, coś o tym wiemy od 4miesięcy...

super ,super,trzymamy kciuki ,Monka będzie wreszcie mieć szczęśliwy,kochający domek,łzy lecą ze szczęścia.Należy jej się to po tych latach cierpień.