Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='warsawmoo']Na razie Monka ma przygody z brzusiem. Staramy się usilnie ustalić co za tym stoi. W czwartek natomiast czeka Monkę kolejna wizyta u dermatologa, jednak sierść jest coraz lepsiejsza :lol:. Oby do przodu![/QUOTE]
Biedna mała, z tym brzuszkiem po takim długotrwałym głodzeniu :-( mogą być problemy. Mam nadzieję, że jest już lepiej. Czy ktoś może pytał już tak poważnie o adopcję Monki ? :lol:

Posted

[quote name='Marycha35']Czy z brzusiem już ok????[/QUOTE]

Właśnie dostałam informację, że się uspokoiło :lol: Pewnie Monki brzusio usłyszał, że Skarpeta owczarkowa zafundowała jej specjalistyczną karmę :loveu:. DZIĘKUJEMY!

Posted

Wyniki już są .. i nic nie wyszło :-o. Niby dobre wieści, ale miałam nadzieję na jakieś robale co to się szybko da wyplenić, a tu nic, pusto ... wszystko w normie. Cóż, wygląda na to, że zanim organizm suni przyzwyczai się do stałego żywienia minie trochę czasu...
W każdym razie żołądek suni zdecydował się na razie uspokoić i wrócić do normy. Czyli znowu jest wszystko ok :)
I mam nadzieje, że tak zostanie.

Posted

Cieszę się, że wyniki Mony są dobre :multi:
Czy karma Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat od SKARPETY już dotarła ?
Jeśli tak, proszę o potwierdzenie na wątku skarpetowym (link mam w podpisie) :)
A Monie życzę smacznego i żadnych już sensacji :thumbs: