gosiaczek1984 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Gdzie ten wymarzony domek dla Monki Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='warsawmoo']Na razie Monka ma przygody z brzusiem. Staramy się usilnie ustalić co za tym stoi. W czwartek natomiast czeka Monkę kolejna wizyta u dermatologa, jednak sierść jest coraz lepsiejsza :lol:. Oby do przodu![/QUOTE] Biedna mała, z tym brzuszkiem po takim długotrwałym głodzeniu :-( mogą być problemy. Mam nadzieję, że jest już lepiej. Czy ktoś może pytał już tak poważnie o adopcję Monki ? :lol: Quote
Cantadorra Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No tak, różne sensacje po głodówce mogą teraz wychodzić, a ja przy okazji zapraszam na bazarek dla Helenki, u której na wątku pustki :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/238973-Torebki-Guess-pasek-Calvin-Klein-i-in-na-bazarku-Cantadorry-do-31-01-2013-r Quote
warsawmoo Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Marycha35']Czy z brzusiem już ok????[/QUOTE] Właśnie dostałam informację, że się uspokoiło :lol: Pewnie Monki brzusio usłyszał, że Skarpeta owczarkowa zafundowała jej specjalistyczną karmę :loveu:. DZIĘKUJEMY! Quote
warsawmoo Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 No i chyba za wcześnie TO powiedziałam ... Niestety, Mona znowu ma problemy ... Jutro zrobimy na kolejne badania. ehhhh Quote
gosiaczek1984 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Biedna Monka,oby to byla chwilowa grypa zoladkowa Quote
Cantadorra Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Monia, jesteś w dobrych rękach, życzę dużo zdrówka i ustabilizowania brzuszka......... Quote
gosiaczek1984 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Już tak bardzo bym chciała ,żeby znalazła swój ukochany domek Quote
b-b Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Co u małej? Biedulka teraz jej to głodzenie wychodzi :( Quote
Cantadorra Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Też zaglądam w oczekiwaniu wiadomości o Moni....... Quote
warsawmoo Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Nic nie napisałam ponieważ wciąż czekamy na pełne wyniki badań. Po niedzieli na pewno się wyjaśni. Tymczasem biegunki opanowane, szukamy jednak wciąż przyczyny. Quote
b-b Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Marycha35']Wiadomo coś już?[/QUOTE] No właśnie. Wyniki już są?:) Quote
warsawmoo Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Wyniki już są .. i nic nie wyszło :-o. Niby dobre wieści, ale miałam nadzieję na jakieś robale co to się szybko da wyplenić, a tu nic, pusto ... wszystko w normie. Cóż, wygląda na to, że zanim organizm suni przyzwyczai się do stałego żywienia minie trochę czasu... W każdym razie żołądek suni zdecydował się na razie uspokoić i wrócić do normy. Czyli znowu jest wszystko ok :) I mam nadzieje, że tak zostanie. Quote
DONnka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cieszę się, że wyniki Mony są dobre :multi: Czy karma Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat od SKARPETY już dotarła ? Jeśli tak, proszę o potwierdzenie na wątku skarpetowym (link mam w podpisie) :) A Monie życzę smacznego i żadnych już sensacji :thumbs: Quote
Cantadorra Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 No to chyba dobrze, że nic nie wyszło. Gorzej będzie, jak dolegliwości będą wracać, a wszystko w wynikach będzie ok........Miziaki śliczna Moniu :) Quote
Recommended Posts