Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
jak to możliwe,że nikt o nia nie pyta,przecież ona jest taka cudna i po takich przejściach,jak ona się czuje?
czy ona by mogła być na dworze?czy tylko w mieszkaniu?

Obecnie z powodu ciągłego wychudzenia i długiego zaniedbania tylko dom. Mile widziany będzie dom z ogrodem.

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Rozrabia w domu tymczasowym;). W czwartek ma wizytę kontrolną u lekarza.

MaDi, a jak dziewczynka rozrabia? Co porabia? Rzuć garść informacji, żebyśmy się trochę pocieszyli :)

Posted

[quote name='Merys']Banerek 1%
[HTML] [/HTML]

Kochani bardzo proszę o wklejenie kodu banerka w swoją sygnaturę, to dzięki 1% możemy ratować zwierzaki przez cały rok.

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
co słychać u ślicznotki,jakieś nowe zdjęcia może się uda zrobić,,,,fajnie by było zobaczyć

W czwartek wizyta u lekarza więc i relacja pewnie będzie.

Posted

MaDi napisał(a):
Hmmm mamy dowody;) np. zdewastowane do połowy drzwi:roll: ale to tylko Sylwestrowa wpadka...mam nadzieję.
Newsy będą pewnie w czwartek.

Oczywiście, że tylko sylwestrowa (!). Sunia spokojnie zostaje sama w domu, nawet na kilka godzin. Ani wyjcowania, ani kolejnych dziur w sprzętach, tudzież osprzętach NI MA :eviltong:. Cóż, pogódźcie się z tym faktem - Mona, to po prostu ideał :loveu:

Posted

warsawmoo napisał(a):
O co chodzi?

O tego 7-latka, który znęcał się nad psiakiem :shake:
Strach pomyśleć, co z niego wyrośnie :roll:

Głaski łobuzerskiej Monie wysyłam :loveu:
I kciuki za domek zaciskam :thumbs:

Posted

DONnka napisał(a):

Wyrośnie człowiek bez wrażliwości, z dużym wynikiem na skali psychotyzmu.......... Zapewne w przyszłości mieszkaniec zakładu karnego.... Ale wizja, ale badania pokazują, że tak to idzie, zaczyna się od męczenia najcześciej kotów, podpalania i ........ moczenia nocnego........

Posted

DONnka napisał(a):

jeesssu, bo ja już chyba jakiejś schizy dostaję czytając niektóre wpisy "zwierzolubów" ... Mona też przecież ma 7 lat .... :oops:

Posted

ewu napisał(a):
Monka cudna, mam nadzieję,że wizyta u weta będzie pozytywna.

Niestety, od ostatniej wizyta Mona nie przybrała wcale na wadze ... Wyniki badań trzuskowych w przyszłym tygodniu. Sunia odwiedziła również dermatologa - intensywnie zrzuca starą, poszarzałą szatę, stąd pojawił się świąt i łupież, ale tutaj tylko dobre wieści. Parę kąpieli w leczniczym szamponie powinno pomóc - czytaj: choróbska brak :)
Sunia cierpliwie znosiła badania. Kochane psiątko przytulało się do mnie, jakby było moje ... Wolontariuszka, u której obecnie przebywa Mona mówiła, że sunia płakała za mną, jak jej gdzieś na chwilę zginęłam w klinice.. Kochana suńcia :loveu:.
Jestem pełna podziwu co do jej charakteru. Uwielbia wszystkich ludzi i wszystkie napotkane psiaki. W klinice był nawet kot :cool3: - z nim też chciała się koniecznie witać. Sunia jest bardzo radosnym i szalenie bystrym psiakiem. Jest bardzo cierpliwa i posłuszna. Pięknie chodzi na smyczy. I po raz kolejny powtórzę - Mona to ideał owczareczki! Tylko brać!

Posted

warsawmoo napisał(a):
Niestety, od ostatniej wizyta Mona nie przybrała wcale na wadze ... Wyniki badań trzuskowych w przyszłym tygodniu. Sunia odwiedziła również dermatologa - intensywnie zrzuca starą, poszarzałą szatę, stąd pojawił się świąt i łupież, ale tutaj tylko dobre wieści. Parę kąpieli w leczniczym szamponie powinno pomóc - czytaj: choróbska brak :)
Sunia cierpliwie znosiła badania. Kochane psiątko przytulało się do mnie, jakby było moje ... Wolontariuszka, u której obecnie przebywa Mona mówiła, że sunia płakała za mną, jak jej gdzieś na chwilę zginęłam w klinice.. Kochana suńcia :loveu:.
Jestem pełna podziwu co do jej charakteru. Uwielbia wszystkich ludzi i wszystkie napotkane psiaki. W klinice był nawet kot :cool3: - z nim też chciała się koniecznie witać. Sunia jest bardzo radosnym i szalenie bystrym psiakiem. Jest bardzo cierpliwa i posłuszna. Pięknie chodzi na smyczy. I po raz kolejny powtórzę - Mona to ideał owczareczki! Tylko brać!

Monusia kochana na pewno o linię dba dlatego nie przytyla:) wyślijcie jakieś zdjęcie pięknotki,każdego dnia wierze,że ktoś po nią zadzwoni i zabierze do kochającej rodziny

Posted

[quote name='warsawmoo']Niestety, od ostatniej wizyta Mona nie przybrała wcale na wadze ... Wyniki badań trzuskowych w przyszłym tygodniu. Sunia odwiedziła również dermatologa - intensywnie zrzuca starą, poszarzałą szatę, stąd pojawił się świąt i łupież, ale tutaj tylko dobre wieści. Parę kąpieli w leczniczym szamponie powinno pomóc - czytaj: choróbska brak :)

I za to podziwiam i kocham psy :loveu:
Ich uczucia są takie szczere i czyste ...
Dlatego tak mnie boli, że często są nieodwzajemnione i niezasłużone

A Monę nic tylko brać i ....kochać :loveu: