MaDi Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):jak to możliwe,że nikt o nia nie pyta,przecież ona jest taka cudna i po takich przejściach,jak ona się czuje? czy ona by mogła być na dworze?czy tylko w mieszkaniu? Obecnie z powodu ciągłego wychudzenia i długiego zaniedbania tylko dom. Mile widziany będzie dom z ogrodem. Quote
MaDi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Rozrabia w domu tymczasowym;). W czwartek ma wizytę kontrolną u lekarza. Quote
Cantadorra Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 MaDi napisał(a):Rozrabia w domu tymczasowym;). W czwartek ma wizytę kontrolną u lekarza. MaDi, a jak dziewczynka rozrabia? Co porabia? Rzuć garść informacji, żebyśmy się trochę pocieszyli :) Quote
MaDi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Hmmm mamy dowody;) np. zdewastowane do połowy drzwi:roll: ale to tylko Sylwestrowa wpadka...mam nadzieję. Newsy będą pewnie w czwartek. Quote
MaDi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Merys']Banerek 1% [HTML] [/HTML] Kochani bardzo proszę o wklejenie kodu banerka w swoją sygnaturę, to dzięki 1% możemy ratować zwierzaki przez cały rok. Quote
gosiaczek1984 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 co słychać u ślicznotki,jakieś nowe zdjęcia może się uda zrobić,,,,fajnie by było zobaczyć Quote
MaDi Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):co słychać u ślicznotki,jakieś nowe zdjęcia może się uda zrobić,,,,fajnie by było zobaczyć W czwartek wizyta u lekarza więc i relacja pewnie będzie. Quote
warsawmoo Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 MaDi napisał(a):Hmmm mamy dowody;) np. zdewastowane do połowy drzwi:roll: ale to tylko Sylwestrowa wpadka...mam nadzieję. Newsy będą pewnie w czwartek. Oczywiście, że tylko sylwestrowa (!). Sunia spokojnie zostaje sama w domu, nawet na kilka godzin. Ani wyjcowania, ani kolejnych dziur w sprzętach, tudzież osprzętach NI MA :eviltong:. Cóż, pogódźcie się z tym faktem - Mona, to po prostu ideał :loveu: Quote
Merys Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 eh tylko dzie ten domek?! pozwolę sobie zaprosić do naszej nowej podopiecznej, znęcał się nad nią chłopiec który miał 7 lat..:shake: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238325-Sunia-w-typie-spaniela-ofiarą-znęcania Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Jaka Monka jest piękna https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/524728_491744710875912_1266177282_n.jpg i na dodatek taka mądra, kochana sunia. :lol: Domki będą się ustawiać w kolejce :lol:. Quote
gosiaczek1984 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 czekam na jutrzejsze wieści o Monie jak było u weterynarza Quote
warsawmoo Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Marycha35 napisał(a):7 letni bubel... O co chodzi? Quote
Aki Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 warsawmoo napisał(a):O co chodzi? post 461 ... Quote
DONnka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 warsawmoo napisał(a):O co chodzi? O tego 7-latka, który znęcał się nad psiakiem :shake: Strach pomyśleć, co z niego wyrośnie :roll: Głaski łobuzerskiej Monie wysyłam :loveu: I kciuki za domek zaciskam :thumbs: Quote
Cantadorra Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 DONnka napisał(a):O tego 7-latka, który znęcał się nad psiakiem :shake: Strach pomyśleć, co z niego wyrośnie :roll: Wyrośnie człowiek bez wrażliwości, z dużym wynikiem na skali psychotyzmu.......... Zapewne w przyszłości mieszkaniec zakładu karnego.... Ale wizja, ale badania pokazują, że tak to idzie, zaczyna się od męczenia najcześciej kotów, podpalania i ........ moczenia nocnego........ Quote
ewu Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Rodzice są winni...Ciekawe , jakie będą dzieci byłych właścicieli Monki..... Quote
ewu Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Monka cudna, mam nadzieję,że wizyta u weta będzie pozytywna. Quote
warsawmoo Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 DONnka napisał(a):O tego 7-latka, który znęcał się nad psiakiem :shake: Strach pomyśleć, co z niego wyrośnie :roll: jeesssu, bo ja już chyba jakiejś schizy dostaję czytając niektóre wpisy "zwierzolubów" ... Mona też przecież ma 7 lat .... :oops: Quote
warsawmoo Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ewu napisał(a):Monka cudna, mam nadzieję,że wizyta u weta będzie pozytywna. Niestety, od ostatniej wizyta Mona nie przybrała wcale na wadze ... Wyniki badań trzuskowych w przyszłym tygodniu. Sunia odwiedziła również dermatologa - intensywnie zrzuca starą, poszarzałą szatę, stąd pojawił się świąt i łupież, ale tutaj tylko dobre wieści. Parę kąpieli w leczniczym szamponie powinno pomóc - czytaj: choróbska brak :) Sunia cierpliwie znosiła badania. Kochane psiątko przytulało się do mnie, jakby było moje ... Wolontariuszka, u której obecnie przebywa Mona mówiła, że sunia płakała za mną, jak jej gdzieś na chwilę zginęłam w klinice.. Kochana suńcia :loveu:. Jestem pełna podziwu co do jej charakteru. Uwielbia wszystkich ludzi i wszystkie napotkane psiaki. W klinice był nawet kot :cool3: - z nim też chciała się koniecznie witać. Sunia jest bardzo radosnym i szalenie bystrym psiakiem. Jest bardzo cierpliwa i posłuszna. Pięknie chodzi na smyczy. I po raz kolejny powtórzę - Mona to ideał owczareczki! Tylko brać! Quote
gosiaczek1984 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 warsawmoo napisał(a):Niestety, od ostatniej wizyta Mona nie przybrała wcale na wadze ... Wyniki badań trzuskowych w przyszłym tygodniu. Sunia odwiedziła również dermatologa - intensywnie zrzuca starą, poszarzałą szatę, stąd pojawił się świąt i łupież, ale tutaj tylko dobre wieści. Parę kąpieli w leczniczym szamponie powinno pomóc - czytaj: choróbska brak :) Sunia cierpliwie znosiła badania. Kochane psiątko przytulało się do mnie, jakby było moje ... Wolontariuszka, u której obecnie przebywa Mona mówiła, że sunia płakała za mną, jak jej gdzieś na chwilę zginęłam w klinice.. Kochana suńcia :loveu:. Jestem pełna podziwu co do jej charakteru. Uwielbia wszystkich ludzi i wszystkie napotkane psiaki. W klinice był nawet kot :cool3: - z nim też chciała się koniecznie witać. Sunia jest bardzo radosnym i szalenie bystrym psiakiem. Jest bardzo cierpliwa i posłuszna. Pięknie chodzi na smyczy. I po raz kolejny powtórzę - Mona to ideał owczareczki! Tylko brać! Monusia kochana na pewno o linię dba dlatego nie przytyla:) wyślijcie jakieś zdjęcie pięknotki,każdego dnia wierze,że ktoś po nią zadzwoni i zabierze do kochającej rodziny Quote
DONnka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='warsawmoo']Niestety, od ostatniej wizyta Mona nie przybrała wcale na wadze ... Wyniki badań trzuskowych w przyszłym tygodniu. Sunia odwiedziła również dermatologa - intensywnie zrzuca starą, poszarzałą szatę, stąd pojawił się świąt i łupież, ale tutaj tylko dobre wieści. Parę kąpieli w leczniczym szamponie powinno pomóc - czytaj: choróbska brak :) Sunia cierpliwie znosiła badania. Kochane psiątko przytulało się do mnie, jakby było moje ... Wolontariuszka, u której obecnie przebywa Mona mówiła, że sunia płakała za mną, jak jej gdzieś na chwilę zginęłam w klinice.. Kochana suńcia :loveu:. Jestem pełna podziwu co do jej charakteru. Uwielbia wszystkich ludzi i wszystkie napotkane psiaki. W klinice był nawet kot :cool3: - z nim też chciała się koniecznie witać. Sunia jest bardzo radosnym i szalenie bystrym psiakiem. Jest bardzo cierpliwa i posłuszna. Pięknie chodzi na smyczy. I po raz kolejny powtórzę - Mona to ideał owczareczki! Tylko brać! I za to podziwiam i kocham psy :loveu: Ich uczucia są takie szczere i czyste ... Dlatego tak mnie boli, że często są nieodwzajemnione i niezasłużone A Monę nic tylko brać i ....kochać :loveu: Quote
b-b Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Kochana maleńka :)aż łza się w oku kręci. Ściskam cię mocno Moniu :) Quote
Recommended Posts