Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lzy leca ze szczescia,jak ona pieknie wyglada,widac jaki to piekny owczarek niemiecki,przecudna nie do poznania,jakbym nie wiedziala,ze to ona to w zyciu bym jej nie poznala,nie moge sie na patrzyc,to niesamowite jaka ona jest teraz,a jaka byla,Marta jestescie super,ze daliscie jej taki wspanialy domek,jak sie patrzy na nia to motywacja do dalszej pomocy zwierzakom wzrasta

Posted

martawol napisał(a):
uwielbiam to ostatnie zdjęcie - kochany Moniutek!!! :loveu::loveu::loveu:

Ja też :loveu:. Ale na wszystkich widać, ze suńcia szczęśliwa! :multi:

Posted

Az dech zapiera,jaka Ona piekna:loveu:I szczesliwa:multi:I tak pieknie doszla do siebie:multi:
Dziekuje Wam za tak wspanialy dom jaki daliscie Monie:loveu:

Posted

Zawsze, kiedy oglądam zdjęcia Monki już u Marty , kręci mi się w oku łza szczęścia. Monka, kochana sunieczko, przedtem nie miałaś nic, a teraz wreszcie masz wszystko. Masz miłość kochających ludzi, masz wspaniałą opiekę i pełną miskę, masz wreszcie swój dom. Marto dziękuję, dajecie Moni tak wiele :loveu:. Warto pomagać, naprawdę warto :multi:.

• 4 weeks later...
Posted

Witam wszystkich Forumowiczów, widzę że Marta się tutaj nie pokazuje więc może ja wrzucę kilka fotek Mony z majowego spotkania z moim Sułtanem ;)