Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monka niestety znowu miała biegunkę więc musieliśmy przełożyć sterylke ..
Ale ja tu też po prośbie wskoczyłam. Ciotulcie :razz:, potrzeba nam wizyty PA w Zgierzu dla naszych beagielek z pseudo. Jest pani, ktora chce dać dom dla obu!! Ktoś pomoże ... ?
Dziewczyny są tu:
https://www.facebook.com/media/set/?...0631562&type=1 (nie wiem czy nie popelnilam przestępstwa wrzucając tu link, jeśli tak to bardzo przepraszam .. )

Posted

[SIZE=2][FONT=arial]J[COLOR=#000000]est szansa na nowy dom dla Monki, dlatego bardzo proszę udostępniajcie nasz apel!
[/COLOR][COLOR=#000000]Poszukujemy doświadczonej osoby do wykonania wizyty PA dla naszej Mony w miejscowości Jeżów Sudecki / okolice Jeleniej Góry.
Kontakt: 883-577-493[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='brzośka']może poprosić kogoś z tej organizacji?
[URL]http://www.facebook.com/zwierzetaJG/info[/URL][/QUOTE]

Serdeczne dzięki. Udało mi się już kogoś znaleźć, i to właśnie z tej organizacji :lol:

Posted

[quote name='warsawmoo']Kochani, Mona przeszła dzisiaj pomyślnie zabieg sterylizacji. Czuje się dobrze :)
Natomiast wizyta P/A planowana wstępnie na poniedziałek. Zaciskamy kciuki![/QUOTE]

Wow, no to już po sprawie. Teraz niech dziewczynka pięknie się goi i szybko wraca do pełni sił i zdrowia:)

Posted

[FONT=Verdana]Kiedy zadzwoniłam do Mondo Cane z Jeleniej Góry z prośbą o wykonanie wizyty PA dla Mony, poprosiłam o osobę obeznaną w psychologii zwierząt i taką, która będzie w stanie pojawić się w potencjalnym DS w towarzystwie suczki owczarka niemieckiego. Wszystko dlatego, że DS miał obawy, co do postawy swojego ONka. Mono Cane stanęło na wysokości zadania (serdecznie dziękuję!) i w dniu dzisiejszym przedstawiciel tej organizacji pojawił się w umówionym miejscu z suczką w typie ON. Z wiadomych powodów spotkanie odbyło się w miejscu neutralnym. Z wielką przykrością muszę stwierdzić, że obawy Pani ONka nie były bezpodstawne... Psina, niestety, okazała się niestabilna emocjonalnie i agresywna w stosunku do suczki. Spotkanie nie zakończyło się pomyślnie ... [/FONT][FONT=Verdana]Mona nadal szuka swojego domu... [/FONT]:-(

Posted

[quote name='warsawmoo'][FONT=Verdana]Kiedy zadzwoniłam do Mondo Cane z Jeleniej Góry z prośbą o wykonanie wizyty PA dla Mony, poprosiłam o osobę obeznaną w psychologii zwierząt i taką, która będzie w stanie pojawić się w potencjalnym DS w towarzystwie suczki owczarka niemieckiego. Wszystko dlatego, że DS miał obawy, co do postawy swojego ONka. Mono Cane stanęło na wysokości zadania (serdecznie dziękuję!) i w dniu dzisiejszym przedstawiciel tej organizacji pojawił się w umówionym miejscu z suczką w typie ON. Z wiadomych powodów spotkanie odbyło się w miejscu neutralnym. Z wielką przykrością muszę stwierdzić, że obawy Pani ONka nie były bezpodstawne... Psina, niestety, okazała się niestabilna emocjonalnie i agresywna w stosunku do suczki. Spotkanie nie zakończyło się pomyślnie ... [/FONT][FONT=Verdana]Mona nadal szuka swojego domu... [/FONT]:-(
Przykro i szkoda, że Monia dalej bez domu. Czasami niestety trzeba sprawdzić kilka domów, aby znaleźć ten jeden najodpowiedniejszy. Trzymam kciuki dalej za uroczą Monię.