Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Merys']Jest bardzo fajny domek dla Mony, ale jest też tam kot, więc musimy sprawdzić jak Mona będzie na niego reagowała.[/QUOTE]
na pewno lubi kotki, widać to w jej spojrzeniu :cool3:

Posted

[quote name='Merys']Jest bardzo fajny domek dla Mony, ale jest też tam kot, więc musimy sprawdzić jak Mona będzie na niego reagowała.[/QUOTE]

Znaczy, że dom na stałe dla Mony już jest znaleziony?

Jeżeli nie, to proszę o informację jakie warunki trzeba spełnić na dom stały. Pilnie czekam na odpowiedź, za którą z góry dziękuję.

Posted

[quote name='Smerfetka290181']Znaczy, że dom na stałe dla Mony już jest znaleziony?

Jeżeli nie, to proszę o informację jakie warunki trzeba spełnić na dom stały. Pilnie czekam na odpowiedź, za którą z góry dziękuję.[/QUOTE]
Przecież napisałam jasno, że musimy sprawdzić jak Mona zareaguje na kota, jeśli wszystko będzie w porządku, to tam zostanie, jeśli nie to będziemy szukać dalej.

Posted

[quote name='Smerfetka290181']Znaczy, że dom na stałe dla Mony już jest znaleziony?

Jeżeli nie, to proszę o informację jakie warunki trzeba spełnić na dom stały. Pilnie czekam na odpowiedź, za którą z góry dziękuję.[/QUOTE]

Wciąż jesteśmy na etapie sprawdzania potencjalnych domów. W celu zaczerpnięcia dodatkowych informacji proszę kontaktować się na nasz nr alarmowy, tj. 883-577-493

Posted

[quote name='zachary']A przy ropomaciczu jest inna opcja niż sterylka i usunięcie macicy?[/QUOTE]

Podobno można leczyć farmakologicznie. Jutro kolejne konsultacje. Oczywiście wybierzemy tę najlepszą opcję.

Ale, ale .. Na samym początku, zaraz po odebraniu Mony, zadzwoniła do nas pewna pani z okolic Lublina z deklaracją DS. Bardzo się ucieszyliśmy. Domek jednorodzinny, duży wybieg, pies do domu, dom bez zwierząt, okolice Lublina - same plusy. W sobotę zadzwoniłam, by ustalić czy pani jest nadal zainteresowana adopcją oraz by ewentualnie umówić wolontariuszy na wizytę PA. Pani wyraziła chęć i aprobatę, pozostało ustalić tylko termin spotkania. Dzisiaj rano dostałam sms'a o treści: "niestety, z przykrością i żalem jestem zmuszona zrezygnować z adopcji Mony. Dzisiaj otrzymałam wyniki testów młodszego syna i jest uczulony m.in. na sierść. Bardzo przepraszam ale dopiero zaczniemy odczulanie i posiadanie psa jest niemożliwe".

Posted

[quote name='MaDi']Mona ma ropomacicze, rozważamy wszystkie za i przeciw czy jest już gotowa do sterylizacji.
Z kotami będzie ciężko....[/QUOTE]
No tak, bo mało to biedactwo przeszło :(