Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczności:multi:! Już wygląda jak sunieczka (chociaż taka jeszcze chudziutka) a nie jak "skórka na kosteczkach". I te piękne oczka pełne nadziei :loveu:

Posted

Bazarek był na Monię i Alfa czy w przelewie mam napisać działania statutowe Mona i Alf?
Piękna sumka się z bazarku zebrała:)
[B][SIZE=5]1006,o9zł[/SIZE][/B]:multi:

Posted

[quote name='brzośka']Ooo :crazyeye:
już dawno takiej kwoty z bazarku nie widziałam, gratulacje!!!
:Rose:[/QUOTE]
To nie mnie się należą tylko cioteczką, których serca pieski poruszyły :)

Posted

[quote name='b-b']Bazarek był na Monię i Alfa czy w przelewie mam napisać działania statutowe Mona i Alf?
[B][SIZE=5]1006,o9zł[/SIZE][/B]:multi:[/QUOTE]
Wow! Wielkie dzięki! :D tak działania statutowe Mona i Alf.

Posted

[quote name='b-b']Bazarek był na Monię i Alfa czy w przelewie mam napisać działania statutowe Mona i Alf?

Wow,BRAWO:multi::multi::multi:

Posted

WOW!!! Ale sumka!! DZIĘKI WIEEEELKIE!!

Guest Linda99
Posted

Ja tez odwiedzam sunie i na wiadomosci o jej zdrowiu prosze.

Posted

[INDENT] [SIZE=3][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Błagam zajrzyjcie , szkielet w Starachowicach[/COLOR][/SIZE]
[/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-ko%C5%9Bci-z-chorob%C4%85-sk%C3%B3ry-mo%C5%BCe-nie-przetrwa%C4%87-zimy-POMOCY?p=20108231"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...OCY?p=20108231[/URL][/B][/SIZE] [/INDENT]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236310-Niedu%C5%BCy-szor%C5%9Bciak-czeka-na-wyw%C3%B3zk%C4%99-do-schronu-pod-Kutno-pomocy"]
[/URL]

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc.
Musimy teraz posprawdzać domy tymczasowe dla Mony, jednak ...nie mamy nawet czasu bo spadła nam na głowę kolejna tragedia i pilnie szukamy DT i DS dla 19 szczeniąt.

Posted

[quote name='MaDi']Dziękuję wszystkim za pomoc.
Musimy teraz posprawdzać domy tymczasowe dla Mony, jednak ...nie mamy nawet czasu bo spadła nam na głowę kolejna tragedia i pilnie szukamy DT i DS dla 19 szczeniąt.[/QUOTE]

O ludzie:shake:19 szczeniat,to nie ma konca..

Posted

Potrzeba czasu na to żeby mała znowu zaufała człowiekowi, że ta bestia na dwóch nogach nie tylko przyczynia się do bólu ale potrafi dać też wiele miłości, ciepła i zawsze pełną miskę z jedzonkiem...

Posted

Najgorsze Mona ma już za sobą :)
Teraz przydałby się jeszcze domek, od biedy może być tymczasowy ;) w którym poczułaby się bezpieczna i kochana :)
Zaraz oczka zrobiłyby się weselsze ;)

Masakra z tymi szczeniolkami :shake:
Nie ma końca ta fala ludzkiej znieczulicy i okrucieństwa :(