solito Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wspaniale! Kreseczko! Wszystkiego dobrego na nowej drodze....!:multi: Quote
saskia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Dostałam wiadomość, że Kreseczka bardzo dobrze zniosła zabieg, nawet nie wymiotowała po narkozie, zaczęła ładnie wstawac i nawet przywitała nową panią przy drzwiach:cool3: gdy ta wracała z apteki. Ciesze się bardzo:p Quote
zasadzkas Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Myślałam o malutkiej, że mogła mieć za duże szczeniaki. Trzymam kciuki za powrót do pełni sił ;) Quote
saskia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 A ja mam wiadomości od Kreseczki :laugh2_2: Pamiętacie ją jeszcze?:cool1: Shot with K750i at 2007-07-14 Quote
saskia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Podobno jest bardzo skoczna i radosna i wszyscy ja uwielbiają:multi: Tak się cieszę:p Quote
solito Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ślicznotka wygląda na szczęśliwą!:multi: :loveu: Quote
Magda_sz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Śliczna, tak jak i wczesniej :loveu: Dużo zdrowia i miłości Kreseczko :loveu: Quote
saskia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dostałam maila z nowymi zdjęciami Kreseczki, jej jak się cieszę:multi::multi::multi: Cudna jest:loveu: Quote
zasadzkas Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kreseczko, dawno Cię nie było. Pamiętam o suni, bo była związana z adopcją Dropsika, znaczy: myśleli też o niej. Dobrze, że wszystko dobrze się układa dla obu psiaków. Serdecznie pozdrawiam. Quote
tana Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pamietacie jeszcze Kreseczkę? :cool3: Troszkę jej się przytyło przez te 4 latka ;): Jest najukochańszym psem pod słońcem: A teraz ma naowego kolegę Faworka:cool3: Kreseczka pozdrwia serdecznie wszystkie ciotki, które ja uratowały, a ciocia saskia ma od Kresi liza :) Quote
Marycha35 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pozwolę sobie napisać, że Ania jest uroczym człekiem i dała jeszcze DT Faworkowi, temu przystojniakowi ze zdjęcia z kropką na jęzorku:) Z powodu Faworka jestem dość częstym gościem u Ani i zapewniam, że Kreseczka, która jest najcudniejszym suniakiem na świcie ma jak w raju:) Ponieważ uwielbia leżeć w słońcu to ma noszone legowisko właśnie tam, żeby było jej wygodnie. Byłam świadkiem tej akcji kiedy słońce zawitało na balkonie. Szybko, w połowie rozmowy, sprawnie, bo Kresia tak lubi, hi hi, hih. Sunia jest szczęśliwa, zadbana, kochana i do tego urocza. Przyjęła bez większych spinek Faworka, który jest starą, ślepą pierdołą kochaną:) Kresia trafiła w bardzo dobre ręce! A patyczki lubi nadal nosić i jest cudnym przytulaskiem. Do tego szczeka jak wściekusek kiedy ktoś do drzwi dzwoni. Fawuś też już się nauczył, hi. No i jest już tylko Kreseczką z imienia...;):):) Quote
Marycha35 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nikt nie widział Kresi??????????????????? Gdzie podziwiacze?;) Quote
tana Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nikt nie podziwia Kresi zwanej też jamnikiem dalekowschodnim, ruskim chartem bądź też kotem syjamskim:evil_lol: Quote
Recommended Posts