Jump to content
Dogomania

Malutka Kreseczka ma dom :) nowe fotki, s.14 :):)

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, właśnie odwieźliśmy Kreseczkę:-( WIem, że ma dobry dom i że jej nowi rodzice będą ja bardzo kochać i tylko to mnie pociesza, bo jest mi strasznie smutno tak ogólnie:roll: :shake:

Niestety mam też złą wiadomość- Kreseczka od paru dni się lizała, miała tez powiększona cipcię. Mało jadła, właściwie tylko z ręki. Myślałam, ze może jest przed pierwszą cieczką, dziśokazało się, że nie:shake:
Małej wyciekło dziś dużo ropy, potem jeszcze raz:shake: Zadzwoniłam zaraz do Buni, której bardzo dziękuję za poświęcanie mi swojego prywatnego czasu w weekend:loveu: Będziemy wycinać Małą w tym tygodniu najpewniej, na razie dostała antybiotyk. Cholera, naprawdę nie spodziewałam się, że taka młodziutka sunia może miec ropomoacicze:shake:

Trzymajcie kciuki za Kreseczkę, a ja idę sobie poryczeć:-(

Posted

saskia napisał(a):
Tak, właśnie odwieźliśmy Kreseczkę:-( WIem, że ma dobry dom i że jej nowi rodzice będą ja bardzo kochać i tylko to mnie pociesza, bo jest mi strasznie smutno tak ogólnie:roll: :shake:

Niestety mam też złą wiadomość- Kreseczka od paru dni się lizała, miała tez powiększona cipcię. Mało jadła, właściwie tylko z ręki. Myślałam, ze może jest przed pierwszą cieczką, dziśokazało się, że nie:shake:
Małej wyciekło dziś dużo ropy, potem jeszcze raz:shake: Zadzwoniłam zaraz do Buni, której bardzo dziękuję za poświęcanie mi swojego prywatnego czasu w weekend:loveu: Będziemy wycinać Małą w tym tygodniu najpewniej, na razie dostała antybiotyk. Cholera, naprawdę nie spodziewałam się, że taka młodziutka sunia może miec ropomoacicze:shake:

Trzymajcie kciuki za Kreseczkę, a ja idę sobie poryczeć:-(

Saskia, a wypłacz się , ulży Ci . A o Kreseczką się nie martw, jeżeli będzie w rękach Buni to znaczy , że będzie w najlepszych! Będzie dobrze, nie martw się :glaszcze:

Posted

Byliśmy dziś u Buni- Kreseczka jest w ciąży:shake: Już wiem dlaczego ktoś pozbył się tak idealnego psa:angryy:

Będzie miała w sobote sterylkę aborcyjną, innego wyjścia niestety nie ma:shake:

Smutno mi trochę

Posted

Dzwoniłam ostatnio do Kreseczki- powoli przyzwyczaja się do nowych właścicieli, dużo je :cool3: bryka po parku z patykami, bawi się piłką i...oczywiście śpi w łóżku:loveu:
Jutro ją zobacze na żywo, bo jedziemy na sterylkę

Posted

Witam wszystkie Ciocie!!! Przepraszam żetak długo nie pisałam co słychać u Kreseczki,ale nie mam niestety na razie dostępu do internetu. Obiecuję że gdy tylko będę mogła to wstawię jakieś zdjęcia bo mamy ich już coraz więcej...Kreseczka czuje się u nas coraz lepiej...chyba służy jej ta ciąża...wcina coraz więcej i w ogóle jest bardzo zadowolona z życia.Na spacerkach obszczekuje wszystkie duże psy i pokazuje swoje śnieżnobiałe ząbki.Pozatym jest najcudowniejszym psem świata!!!!Kochamy ją strasznie i nie wyobrarzamy już sobie życia bez niej!! Trochę się boję tej jutrzejszej sterylizacji-trzymajcie proszę kciuki za nasze maleństwo.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Kreseczka przesyła wszystkim Ciociom buziaki!!!

Posted

Kreseczka już po zabiegu- na szczęście wszystko poszło jak najlepiej i już się wybudziła:p

Były aż 3 szczeniaki:-( bardzo duże- nie miałaby szans żeby je urodzić:shake: