Jump to content
Dogomania

Malutka Kreseczka ma dom :) nowe fotki, s.14 :):)

Recommended Posts

Posted

Różnie bywa z takimi zdjęciami, więc wolałam się upewnić ;)
A ogłoszenie dalej się nie wyświetla. Nie wiem, może to wina mojego grata... Jeśli jest w Wordzie, to może zrób zrzut ekranu i wstaw jako zdjęcie?

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

proszę mi wierzyć pokochałam Kreseczkę od pierwszego spotkania. nie mogę przeżyć, że nie może być moja, ale buldog-rezydent nie pozostawił cienia wątpliwości... saskia- nie mogę pogodzić sie z tym, że MUSIAŁAM zadzwonic i powiedzieć że nie mogę być Jej mamą... a szukając dzisiaj cokolwiek o Kreseczce w necie miałam wielka nadzieję, że przeczytam, że jest w nowym Swoim domku. Ucałuj ją ode mnie...

Posted

ten pisesek jest naprawde sliczny. chcialabym ja zaadoptowac. mam male mieszkanko (36 metrow) i nie mam zadnych zwierzat. mieszkam w wawie, nie wiem gdzie Kreska przebywa teraz?

Posted

Chciałam się dowiedzieć jak można adoptować Kreseczkę? Mieszkam w Łodzi. Od jakiegoś czasu planuję adopcję pieska ze schroniska. W kreseczce po prostu się zakochałam...

Posted

ooooo:cool1: :p

Żabcia, Tana, piszcie do mnie na pw, mailowo: saskiaa@poczta.onet.pl lub zadzwońcie- 693 402 431

Tana, czy Ty masz inne zwierzęta w domu? Jeśli mieszkasz w Łodzi to najwygodniej byłoby, gdybyśmy się poznały osobiście- Kreseczka zaprasza do nas:lol: Żabcia, napisz prosze coś o sobie, ile godzin nie ma Cię w domu, czy to Twój pierwszy pies itp.
Cieszę się, że nareszcie ktoś Kreskę docenił;)

Pulpetowa (co za nick:evil_lol: - dobrze, że wiem dlaczego:lol: ) witaj na kreseczkowym wątku:p CIesze się, że tu trafiłaś

Posted

OJOJOJ! Jedna Ciotka dopiero wstała- bo ostatnio ma za dużo wolnego. Zaraz Saskia napiszę Ci mailika.Mam nadzięję że Żabcia mnie nie wyprzedziła...w bitwie o Kreseczkę.

Posted

Miałam przyjemność gościć to cudenko u siebie ,pare dni tylko a zapadła głęboko w serce,mam 4 sunie ale ona poprostu najcudowniejsza była ze wszystkich i gdyby nie ostre zagęszczenie została by nazawsze.....

Posted

O rany! Ja sie zakochalam :) piesek idealny. Ale widze ze tu juz prawie wojna o Kreseczke, wiec chyba nawet Cioci nie pokaze, po co tez ma sie zakochiwac.

Duzo szczescia dla Kreseczki! Niech juz wreszcie ma swoich wlasnych ludzi. Trzymam za nia kciuki!

Posted

Cree napisał(a):
O rany! Ja sie zakochalam :) piesek idealny. Ale widze ze tu juz prawie wojna o Kreseczke, wiec chyba nawet Cioci nie pokaze, po co tez ma sie zakochiwac.

Duzo szczescia dla Kreseczki! Niech juz wreszcie ma swoich wlasnych ludzi. Trzymam za nia kciuki!

Cree, na razie żadnej wojny nie ma, zgłosiła sie do mnie dopiero jedna osoba, najpewniej spotkamy się w piątek, więc zaraz potem dam znać:cool1:

Posted

Saskia jeszcze raz ci dziekuje że dałaś jej tak wspaniałą opieke :)
niestety u mnie tylko jedna sunia ją tolerowała a 3 chciały zeżreć:shake: paskudy totalne .

Posted

Przytyła, przytyła...i cycuszki urosły:crazyeye: wystraszyłam się, ze może w ciąży, ale byłyśmy u weta sprawdzić- najpewniej jest przed pierwszą cieczką i dlatego

Posted

Kreseczka chciała Ciociom powiedziec, że miała właśnie bardzo miłych gości :p :p :p i że jutro już będzie w swoim domku, o!:cunao:

Ciotka Saskia za to musiała obiecac swojemu TŻtowi, że przez moment nie będzie nowych zwierzaków i że da mu odpocząć...
Ciotka Saskia niby obiecała, ale :hmmmm: :siara:

;)

Posted

:) Bardzo sie ciesze ze Kreseczka ma juz swoich wlasnych ludzi. (chociaz troszke szkoda ze nie u nas ;) ) jestem pewna ze bedzie bardo szczesliwa.
Wszystkiego najlepszego Kreseczko na nowej drodze zycia! :loveu:

Posted

Kreseczka jest wspaniaa!!!! Na pewno jej bedzie u nas dobrze. Cisze się strasznie ze już jutro bedzie u nas w domku. Dziękujemy Saskia!!!