Jump to content
Dogomania

Malutka Kreseczka ma dom :) nowe fotki, s.14 :):)

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słoneczko wstało, Kreseczka nosek wystawiła spod kołdry, ale coś dziś jest nie w humorze, jakaś taka zadumana usiadła, spojrzała na mnie i pyta dlaczego...Dlaczego Co Kreseczko??...DLaczego nikt mnie jeszcze nie pokochał tak na zawsze?....Nie wiem Kreeseczko, nie wiem:shake:

Posted

Tak, pewnie dziś się okaże:cool1:

A dziś pójdziemy sobie na dlugi spacerek i Kreseczka będzie szaleć z patykiem, a ja ją będę musiała ganiac:roll:

Posted

[quote name='saskia']A Kreseczka dziś specjalnie dla wszystkich wspaniałych Ciotek pozowała świątecznie przy tulipankach.

No to czekamy dalej a fotografia świąteczna przecudna , ja również wszystkich świątecznie podrawiam:lol: .
A czyja to ta śliczna łapeczka owłosiona?

Posted

Kreseczka była dziś w lesie z trójką innych psów i jak zwykle zachwyciła sobą wszystkicg przechodniów:p
Jest bardzo śmieszna, gdy tak usilnie stara się naśladować we wszystkim starsze psy. Szczególnie gdy psy kopią, a ona za nic ie rozumie po co, ani jak się to robi i dłubie jedną łapką w ziemi:lol:
Wczoraj dzwonili ludzie z ogłoszenia, które zrobiłą fizia:loveu: ale chyba chcieli psa a nie sunię, bo się więcej nie odezwali.
Mam nadzieję, ze Kreseczka jednak znajdzie szybko dom, z każdym dniem jest coraz bardziej do nas przywiązana:shake:

Posted

Wiem Fizia, pani po prostu szukała psa dla swoich rodziców, którzy wolą pieska niż suczkę. Miała do nich zadzwonić czy może być sunia, ale chyba nie, bo już więcej się ze mną nie kontaktowała. To nic, ktośw końcu na pewno ją pokocha:p

Posted

Dziś pogoda jest deszczowa, Kreseczce mokro w łapki, więc na spacerek nie bardzo chciała pójść:lol: leży sobie pod kołderką i jest taaaka cieplutka rozkosznie:loveu:
Święta spędziła całe z nami- zrobiła objazd po rodzinie, wszystkich w sobie rozko****ąc:evil_lol: niestety rodzina totalnie zapsiona:roll: i nikt się nie skusił na dodatkową Kreseczkę:shake:
Chyba zrobię dziś ogłoszenie papierowe, malutka już za długo u mnie czeka na domek

Posted

Zrobiłam Kresce ogłoszenia do druku, ale nie wiem jak zmienić ich format, bo Imageshack nie przyjmuje z Worda. Gdyby jednak ktoś chciał nam pomóc i trochę ogłoszeń wydrukować i porozwieszać, z przyjemnością wyślę na maila:p
Będziemy bardzo wdzięczne za pomoc

Posted

Meil przyszedł, niestety ogłoszenie nie chce się otwierać. W Wordzie pokazyje się tylko taki napis:

<!-- <INTPL:NO_SESSION> //-->

Czekam na odpowiedź, mam nadzieje pomyślną, od Pani Ireny. Wydaje się bardzo sympatyczna.
A i mam nadzieje że się nie pogniewasz, wysłałam pani zdjęcia psiaczka, przepraszam że się nie zapytałam o zgode.