Jump to content
Dogomania

Malutka Kreseczka ma dom :) nowe fotki, s.14 :):)

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kreseczka była wczoraj z wizytą w potencjalnym nowym domku, niestety buldożek rezydent się całkowicie nie spisał, więc nic z tego:shake:
Kreseczka za to chciałaby wiedzieć dlaczego Ciotki jej wcale nie odwiedzają???:cool1: Przecież jest urocza i bardzo grzeczna, a tu nikt o niej nie pamięta? To ma zacząć być niegrzeczna?:diabloti: :lol:
Troszkę zdjęć, żeby Ciocie sobie przypomniały o najmniejszym psie świata, który bardzo pilnie potrzebuje domku.

Posted

Dziękujemy bardzo:p

Czy już pisałam, że Kreseczka ma wyjątkowe uszka?:loveu: Raz sterczą do góry, raz jamniczo opadają na dół, czasem jedno sterczy w bok, drugie nie, a czasem oba są zawinięte i Kreseczka wygląda jak w czapce:roll: :evil_lol:

Posted

ooo, witamy na kreseczkowym wątku nową Ciocię :p :p :p

Na spacerach zaczepiają nas wszyscy, ze śliczny piesek, że taki maleńki i śmieszny:lol: gdy mówię, że szukam jej domu, wszyscy uciekają:roll: bo już mają psa. Ja tłumaczę, że można mieć dwa, ale kręcą głowami, ze to za duzo do bloków. A pzeciez kreska to właściwie jak pół psa:lol:

Posted

Jeśli ktoś przekona moich rodziców że dwa i pół psa to nie za dużo, biore ją od razu! :loveu:
A tak serio, to na prawdę nie rozumiem gdzie ci ludzie mają oczy. Taki śliczny psiak a nie ma domu

Posted

Ja bym chciała się zgłosić na ciotkę też ;)
W piątek jadę z Gamoniem na Paluch po Stinia. Jeśli się nie uda wyadoptować go stamtąd, a są przesłanki, niestety, Kreseczka jest na drugim miejscu i to tylko dlatego, że Stinio jest potwornie wychudzony.

Posted

Zasadzkas:loveu: ale Ty chyba bardziej na potencjalną Mamę się zgłaszasz, co?:cool1:

Kreseczka od rana chodzi bardzo dumna, że tyle nowych Cioć się pojawiło w jej wątku:p chyba z tego powodu zjadła kotom futrzaną piłkę:razz: i teraz Tajga kocica od 6 rano chodzi i płacze:placz: a ja na szybko próbuję sklecić jakąś tymczasową zabawkę:razz:
Jeśli tylko uda mi się wyskoczyć jakoś szybciej z pracy, podjedziemy z Kreseczką do Buni i zaszczepimy maliznę.

Posted

saskia napisał(a):

Kreseczka od rana chodzi bardzo dumna, że tyle nowych Cioć się pojawiło w jej wątku:p

Ciocie to stare są , tylko dopiero teraz trafiły na wątek malizny:lol:

Posted

zasadzkas napisał(a):
A się wyraziłam: domek jest u moich znajomych-przyjaciół, w Skierniewicach.
Więc na ciocię ;) Ale czekamy do piątku, dobrze?

Jasne, że czekamy:p
Anula, jak Kreska cioci nie zna, to ciocia jest nowa, a nie stara- nie mieszaj jej w główce, bo i tak ma dużo problemów:lol: np wszedł jej kleszcz i musiała dać sobie wyjąć. I teraz się bida zastanawia czy nie ma więcej. Tłumaczę jej, że nie ma, bo obejrzałam, ale nie bardzo mi wierzy:roll:

Posted

To się pochwalimy- Kreseczka została dziś zaszczepiona:p jest więc w pełni gotowa do przeprowadzenia się do swojego nowego domku- tylko gdzie ten dom, no gdzie?:mad:

Posted

Zasadzkas, o tej godzinie to Kreseczka już dawno śpi pod kołderką:lol: i tylko czasem wystawia czubek noska i pyta kiedy do niej przyjdę:cool1:

Zrobiłam jej dziś Allegro, zobaczymy czy coś z tego będzie

Posted

A Kreseczka wczoraj zjadła całą rolkę papieru toaletowego tworząc różowy śnieg- może jej pasuje design do kurczaczka i żonkili?

:eviltong:

Posted

Ciotka - do kurczaka i żonkili to tylko pogryziony różowy papier pasuje :-)
To Ty tego nie wiesz ??!! Kreseczka ma wyczucie co do wystroju wnętrz :-)