saskia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Kreseczka była wczoraj z wizytą w potencjalnym nowym domku, niestety buldożek rezydent się całkowicie nie spisał, więc nic z tego:shake: Kreseczka za to chciałaby wiedzieć dlaczego Ciotki jej wcale nie odwiedzają???:cool1: Przecież jest urocza i bardzo grzeczna, a tu nikt o niej nie pamięta? To ma zacząć być niegrzeczna?:diabloti: :lol: Troszkę zdjęć, żeby Ciocie sobie przypomniały o najmniejszym psie świata, który bardzo pilnie potrzebuje domku. Quote
saskia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 A większość zdjęć z naszej sesji wygląda tak:lol: Quote
fizia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Oj to szkoda, że nic nie wyszło z Domku... Dodałam Kreseczkę na kupiepsa.pl Quote
saskia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dziękujemy bardzo:p Czy już pisałam, że Kreseczka ma wyjątkowe uszka?:loveu: Raz sterczą do góry, raz jamniczo opadają na dół, czasem jedno sterczy w bok, drugie nie, a czasem oba są zawinięte i Kreseczka wygląda jak w czapce:roll: :evil_lol: Quote
Magda_sz Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jaka ona śliczna! :loveu: Aż dziw że domy się nie biją. Quote
saskia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 ooo, witamy na kreseczkowym wątku nową Ciocię :p :p :p Na spacerach zaczepiają nas wszyscy, ze śliczny piesek, że taki maleńki i śmieszny:lol: gdy mówię, że szukam jej domu, wszyscy uciekają:roll: bo już mają psa. Ja tłumaczę, że można mieć dwa, ale kręcą głowami, ze to za duzo do bloków. A pzeciez kreska to właściwie jak pół psa:lol: Quote
basia0607 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nie ma piękniejszego widoku, jak dwie jamnicze dupiny na spacerze. Kręcone z gracją zadki ,podniesione na sztorc ogony / jak potrzeba/ ,ludzie nie wiedzą co tracą. Quote
Gośka3 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Podnoszę wątek, bo to naprawdę dziwne żeby nawet takie małe, słodkie kruszyny nie znajdowały domu. Przecież to sama słodycz. Quote
anula1959 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Czy Kreseczka ma już to allegro? Bo jak nie to chętnie ją wystawię:lol: Quote
Magda_sz Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jeśli ktoś przekona moich rodziców że dwa i pół psa to nie za dużo, biore ją od razu! :loveu: A tak serio, to na prawdę nie rozumiem gdzie ci ludzie mają oczy. Taki śliczny psiak a nie ma domu Quote
zasadzkas Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja bym chciała się zgłosić na ciotkę też ;) W piątek jadę z Gamoniem na Paluch po Stinia. Jeśli się nie uda wyadoptować go stamtąd, a są przesłanki, niestety, Kreseczka jest na drugim miejscu i to tylko dlatego, że Stinio jest potwornie wychudzony. Quote
saskia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Zasadzkas:loveu: ale Ty chyba bardziej na potencjalną Mamę się zgłaszasz, co?:cool1: Kreseczka od rana chodzi bardzo dumna, że tyle nowych Cioć się pojawiło w jej wątku:p chyba z tego powodu zjadła kotom futrzaną piłkę:razz: i teraz Tajga kocica od 6 rano chodzi i płacze:placz: a ja na szybko próbuję sklecić jakąś tymczasową zabawkę:razz: Jeśli tylko uda mi się wyskoczyć jakoś szybciej z pracy, podjedziemy z Kreseczką do Buni i zaszczepimy maliznę. Quote
zasadzkas Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A się wyraziłam: domek jest u moich znajomych-przyjaciół, w Skierniewicach. Więc na ciocię ;) Ale czekamy do piątku, dobrze? Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 saskia napisał(a): Kreseczka od rana chodzi bardzo dumna, że tyle nowych Cioć się pojawiło w jej wątku:p Ciocie to stare są , tylko dopiero teraz trafiły na wątek malizny:lol: Quote
saskia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 zasadzkas napisał(a):A się wyraziłam: domek jest u moich znajomych-przyjaciół, w Skierniewicach. Więc na ciocię ;) Ale czekamy do piątku, dobrze? Jasne, że czekamy:p Anula, jak Kreska cioci nie zna, to ciocia jest nowa, a nie stara- nie mieszaj jej w główce, bo i tak ma dużo problemów:lol: np wszedł jej kleszcz i musiała dać sobie wyjąć. I teraz się bida zastanawia czy nie ma więcej. Tłumaczę jej, że nie ma, bo obejrzałam, ale nie bardzo mi wierzy:roll: Quote
saskia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 To się pochwalimy- Kreseczka została dziś zaszczepiona:p jest więc w pełni gotowa do przeprowadzenia się do swojego nowego domku- tylko gdzie ten dom, no gdzie?:mad: Quote
solito Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To takie słodkie maleństwo!:iloveyou: Aż dziw, że nie ma jeszcze swojego własnego domku :-( Quote
saskia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Zasadzkas, o tej godzinie to Kreseczka już dawno śpi pod kołderką:lol: i tylko czasem wystawia czubek noska i pyta kiedy do niej przyjdę:cool1: Zrobiłam jej dziś Allegro, zobaczymy czy coś z tego będzie Quote
saskia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 A Kreseczka wczoraj zjadła całą rolkę papieru toaletowego tworząc różowy śnieg- może jej pasuje design do kurczaczka i żonkili? :eviltong: Quote
myszon Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ciotka - do kurczaka i żonkili to tylko pogryziony różowy papier pasuje :-) To Ty tego nie wiesz ??!! Kreseczka ma wyczucie co do wystroju wnętrz :-) Quote
Recommended Posts