saskia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kreseczka przyjechała do mnie z Warszawy, gdzie błąkała się przez pare dni po ulicach. Nie wiem czy ktoś ją wyrzucił, czy może uciekła (ogłoszenia o jej znalezieniu są rozwieszone). Jest idealnym psem, więc w wersję wyrzucenia trudno mi uwierzyć, no chyba, ze... miała być jamnikiem, a gdy się okazało, że nie jest, nie była już potrzebna. Kreseczka jest jednym z najcudowniejszych psów jakie kiedykolwiek miałam okazję spotkać. Jest urocza i bardzo maleńka. Nie wiem czy waży 2 kg. Jest trzy razy mniejsza od mojego kota:lol: Ma prawie jamnicze uszy, z tym, że jedno zwykle sterczy jej na bok zamiast na dół:evil_lol: Jest bardzo młoda, nie zdążyłam jeszcze odwiedzić z nią weta, ale na moje oko ma może rok. Jest niesłychanie grzeczna, kocha inne psy i koty również. Uwielbia bawić się kocimi piłkami i myszkami- akurat są w jej rozmiarze:cool1: Szukam dla niej domku najlepszego z najlepszych, bo na żaden inny nie zasługuje. Szukam dla niej domu, w którym będzie spała pod kołderką, bo to uwielbia:razz: A teraz kilka zdjęć :loveu: Quote
romenka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jakaż ona sliczna :loveu: A nie chciałas ją mieć dla siebie??On jest przepiękna i już jakbym miał takiego psirka nigdy bym nie oddała:evil_lol: Quote
romenka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A i jeszcze jedno:napisz może do Daga27 z tego co wiem ona miała chętnych na takiego pieska:loveu: Podobno dobrzy ludzie. Quote
saskia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Byłyśmy na spacerku z Ciocią Morią i Ciotka na pewno potwierdzi zaraz, ze Kreseczka jest cudna i nic tylko się zakochiwać. Pilnie szukamy domu, bo Maleńka zaczyna już mocno się do mnie przywiązywac i ja do niej też:roll: :lol: a zostac u mnie nie może:shake: Quote
fizia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cudna jest!! I jaka skromna:) : A uszy ma dokładnie takie, jak moja Pestka:) Quote
Moriaaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Malutka jest mikroskopijna, ona bardziej myszke przypomina niż psa;) I lubi popyskować duuuużym psom...i u Agi na kolankach jest najlepiej ;) :diabloti: Quote
saskia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ponieważ zdjęcia coś się nie otwierają, wrzucę chociaz jedno z innego serwera, żeby wszyscy widzieli jaka jest cudna:evil_lol: Quote
saskia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Nikt nie zagląda do najmniejszego psa na świecie?:shake: Quote
saskia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Cioteczki o nas zapomniały, cioteczki o nas zapomniały:roll: :eviltong: WAstawię zdjęcie ślicznotki, to może sobie przypomną. Mała pilnie szuka domu, wiem, że nie jest to żadna podbramkowa sytuacja, ale im prędzej ona znajdzie dom, tym szybciej będę mogła wziąć ze schroniska jakiegoś bardzo potrzebującego psiaka:razz: Quote
basia0607 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 JAKIE CUDO ! i ten ciepły brzuszek taki do całowania u chlopczykow juz sie nie da. Quote
saskia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Basia, pewnie, że się da, tylko trzeba newralgiczne punkty omijać:evil_lol: A Kreseczka była dziś u Cioci Buni, która zgodnie z oczekiwaniami pozachwycała się Pięknotką i dała w dziób Pratel na odrobaczenie:eviltong: Za jakiś tydzień zaszczepimy kijankę i będzie gotowa do adopcji:cool1: Quote
zasadzkas Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Moja przyjaciółka ma identyczną psicę, jamnikowatą ratlerkę albo ratlerkowatą jamiczkę :roll:, z Korabiewic ponad rok temu: Koma, w schronisku Uszata :p Quote
Moriaaa Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Maleństwo...Aga..potrzebuję tekst dla malutkiej na stronę...czy wystawiać mała na allegro? Quote
saskia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 aaaaa, przepraszam:oops: Coś się zrobiłam zajęta:roll: napiszę dziś wieczorkiem, ale najpierw pogadam z Ciotką Myszonkiem, która coś dla Kreseczki kombinuje:eviltong: A Kreseczka dlaej chodzący ideał:razz: Je wszystko, grzeczna niemożliwie, wczoraj wychodząc do pracy zostawiłam ją na 10 godzin i było ok, a potem po godzinie wyszłam na imprezę:oops: i Kreseczka cichutko czekała. Aż mam wyrzuty sumienia:cool3: Na spacerach wszyscy się za nami oglądają i zachwycają jaki maleńki, cudny piesek, a jaki radosny:evil_lol: Quote
fizia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Trzymam kciuki za wspaniały Domek dla Niej!!! Quote
saskia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Kreseczka była dziś z innymi psami na spacerze w lesie- ale się cieszyła:crazyeye: :lol: Biegała jak szalona, najchętniej po liściach, bo szeleściły:cool3: uciekała z patykami, gryzła liście i w ogóle była prześmieszna:eviltong: Każdy kogo spotkaliśmy się nią zachwycał, niestety nikt jej nie chciał przygarnąć, ale to pewnie kwestia czasu. Najgorsze jest to, że ona już strasznie mnie kocha, chciałabym żeby znalazła dom jak najszybciej, żeby aż tak nie cierpiała potem:shake: Quote
saskia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Dziękujemy Fizia:p Dzięki Cioci Malagos Kreseczka ma szansę na dom, zobaczymy co z tego wyjdzie:cool1: Quote
myszon Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 też wysłałam ludzikom zaineteresowanym :-) a jakieś "stojące" zdjęcia :diabloti: :mad: Quote
Recommended Posts