Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadra dzwoniła do Pani z Tarnowa - nikt nie odbiera, Pani nie odzwoniła...
Wczoraj miałam tel z okolic Krasnegostawu w sprawie - w domu jest już jamnik, jakeis młode małżenstwo.
Dzwoniłam do [B]Rodzice Maciusia:) [/B]- wizyta przedadopcyjna prawdopodobnie jutro...

Posted

[quote name='Tola']Zadra dzwoniła do Pani z Tarnowa - nikt nie odbiera, Pani nie odzwoniła...
Wczoraj miałam tel z okolic Krasnegostawu w sprawie - w domu jest już jamnik, jakeis młode małżenstwo.
Dzwoniłam do [B]Rodzice Maciusia [/B]- wizyta przedadopcyjna prawdopodobnie jutro...[/QUOTE]
Może tym razem będzie to TEN dom.

Posted

Wow ,to trzymam kciuki:loveu: tym bardziej,że zadałas sobie trudu i się zalogowalaś na Dogo:razz:
oby było ok a może napiszesz jakie warunki ma mieć u Ciebie Aida ???Jeśli oczywiście masz na to ochotę;)

Posted

[quote name='wolf122']Wow ,to trzymam kciuki:loveu: tym bardziej,że zadałas sobie trudu i się zalogowalaś na Dogo:razz:
oby było ok a może napiszesz jakie warunki ma mieć u Ciebie Aida ???Jeśli oczywiście masz na to ochotę;)[/QUOTE]
Mieszkamy na wsi, do Krasnegostawu mamy 6km, domek ma 2 pokoje i kuchnie mam 8 letnia córkę, jest duży ogród, ale Aida byłaby w domu, mąż lubi spacerować więc i Aida będzie chodzić na długie wyprawy, a tak to po małą do autobusu 2 razy dziennie. zawsze będzie pod okiem bo przez zimę nie pracuje się na wsi, a mamy truskawki i maliny więc zawsze będzie z nami.
:lol:

Posted

Jeśli dojdzie do adopcji, to radzę się wstrzymać z taką zażyłością aż Aida dobrze się zaaklimatyzuje i Was pokocha ;) Sunia musi poznać zasady,hierarchię itd by później nie było problemow ale pewnie to wszystko Wiesz :razz: .Zobaczymy;)