Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Imię : Ciapa :lol:
w schronisku od: 3.11.2012
nr: 1031/12
wys. w kłębie 53 cm
waga: 29 kg:roll:

więcej zdjęć: https://plus.google.com/u/0/photos/118380588009733343934/albums/5811803798738667089

Opis: Ciapa to 4 letnia sunia w typie labradora, która trafiła do schroniska po śmierci właściciela. Wesoła czarnulka, nastawiona przyjaźnie do wszystkich. Jej ogon nie przestaje się ruszać, cały czas merda, cieszy się. Do innych psów nastawiona pozytywnie, do kotów również. Ma nadwagę, trzeba będzie ją odchudzić. Na spacerze ciekawska, ciągnie na smyczy. Może zamieszkać z dziećmi. Spuszczona ze smyczy trzyma się blisko opiekuna. Potrafi siad i proś.

Kontakt: 504 854 427, mail: anna.piotrowska193@interia.pl

dodatkowe informacje - trafiła razem z pięcioma psami do schroniska, po śmierci opiekuna, nie wiadomo nic na jej temat i pozostałych psów. Futerko w złym stanie, pełno łupieżu... Możliwe że była sterylizowana, ma jakby taką bliznę. Imię Ciapa - bo to taka ciapa:evil_lol: szła zamyślona dzisiaj i wpadła do dziury:p takie psinko

Edited by saphira18
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Jestem i ja. A Ciapa jest już na stronie schroniska i fundacyjnej :). Zaraz powędruje na katowicki wątek!

dzięki:) w ogóle to w karcie w biurze miała napisane że jest samcem:lol: ale dzisiaj wszystko poprawiliśmy

Guest The best dog <33
Posted

dzięki;) ale myślę że nie potrzebnie na Warszawę na gumtree zrobiłaś/eś (właśnie kto kryje się za nickiem?:lol:)
tak samo olx, w jednym i drugim możesz zmienić miejscowość;)
ale doceniam, dzięki

Guest The best dog <33
Posted

Oki to następnym razem będę ogłaszać na śląskie tak ? Dałam na Warszawę bo myślę że gdyby Gapcia komuś podbiła serce to by po nią przyjechał :loveu: ale chyba masz rację odległość bardzo duża . Jutro porobię więcej ogłoszeń dla Gapy i Kidy :roll:
A za nickiem kryje się Monika :lol::bye:

Posted

Witaj Moniko:)
na początek myślę, że śląskie wystarczy:lol: a poza tym łatwiej potem skontrolować potencjalny domek;)
na inne województwa robimy ogłoszenia kiedy pies długo siedzi w schronisku, albo jest mało adopcyjny... ale myślę, że Ciapa nie posiedzi długo w schronie:razz:

Guest The best dog <33
Posted

Witam :lol:
No tak racja nie pomyślałam o wizytach przed i po adopcyjnych :oops: Jutrzejsze ogłoszenia będą na śląskie :lol: Oj też mi się wydaje że Gapa długo nie zagości w schronie - piękny pies :loveu:

Guest The best dog <33
Guest The best dog <33
Posted

Na tablica.pl 85 wyświetleń :multi: były jakieś telefony ? :razz:

Posted

przepraszam za offa, piesek jest wg mnie jak najbardziej adopcyjny, ale ma małoletnich opiekunów (Whisky), a jest wyjątkowo zestresowany, nawet trudno mu się zdjęcia robiło, nie mówiąc o obcinaniu, ma tony łupieżu, a kości mu prawie przebijają skórę, pilnie potrzebuje domu, jest w typie sznaucera średniego, za moment napiszę coś o jego charakterku, gdyby się dało zrobić mu ogłoszenia, stres w sobotę też zżerał 1024/12, może nazwijmy ją Laleczką, ma mocno zaniedbane futerko, sunieczka jest bardzo prezrażona

https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Whisky1009122Lata97Kg43Cm24102012RDariaLatosinska#

https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Suczka10241223Lata38Cm9Kg31102012R#

Guest The best dog <33
Posted

[quote name='soboz4']przepraszam za offa, piesek jest wg mnie jak najbardziej adopcyjny, ale ma małoletnich opiekunów (Whisky), a jest wyjątkowo zestresowany, nawet trudno mu się zdjęcia robiło, nie mówiąc o obcinaniu, ma tony łupieżu, a kości mu prawie przebijają skórę, pilnie potrzebuje domu, jest w typie sznaucera średniego, za moment napiszę coś o jego charakterku, gdyby się dało zrobić mu ogłoszenia, stres w sobotę też zżerał 1024/12, może nazwijmy ją Laleczką, ma mocno zaniedbane futerko, sunieczka jest bardzo prezrażona

https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Whisky1009122Lata97Kg43Cm24102012RDariaLatosinska#

https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Suczka10241223Lata38Cm9Kg31102012R#

Zgłaszam się do robienia ogłoszeń dla Whisky:hand: . Poproszę tylko o tekst do ogłoszeń ;)

Posted

The best dog <33;19992031 napisał(a):
Zgłaszam się do robienia ogłoszeń dla Whisky:hand: . Poproszę tylko o tekst do ogłoszeń ;)

wysłałam pw z tekstami,
o Ciape zero tel, maili