mysza 1 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Pan wydawał się bardzo odpowiedzialny i świadomy. Mówiłam Ancyk i moich podejrzeniach w stosunku do pani... ale z pewnością miłośniczka zwierząt. Zresztą w domu zawsze były zwierzęta, ratowali koty, szukali im nowych domów. Bardzo prozwierzęcy. Pewnie coś ich przerosło, zwłaszcza panią, która wylewała łzy po poprzednim yorku. Quote
Klementynkaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ale zaraz, bo ja nie łapię - to że ludzie szukają pomocy szkoleniowca jest dobrym objawem! czy czegoś nie doczytałam i pies jest do zwrotu??? Quote
Zuzka2 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='mysza 1']Pan wydawał się bardzo odpowiedzialny i świadomy. Mówiłam Ancyk i moich podejrzeniach w stosunku do pani... ale z pewnością miłośniczka zwierząt. Zresztą w domu zawsze były zwierzęta, ratowali koty, szukali im nowych domów. Bardzo prozwierzęcy. Pewnie coś ich przerosło, zwłaszcza panią, która wylewała łzy po poprzednim yorku.[/QUOTE] Ja też myślę,że ludzie są O.K.,tylko trafił im się dość wymagający "egzemplarz".Indywidualne różnice temperamentu szczeniąt są jednak faktem- żywioł żywiołowi nierówny;-)Sama miałam taką sytuację z psem i trzeba sobie jasno powiedzieć-pewne psiaki przerastają możliwości przeciętnego prozwierzęcego człowieka.Fajnie,jeśli ludzie pracują,starają się rozwiązać problem,a nie pozbywają się go.Ja w pewnym momencie przez wzgląd na "żywioł" psa musiałam sama jako dziewczę wyprowadzić się na wieś:razz:To było niestety jedyne rozwiązanie,a wymagało nie lada poświęcenia z mojej strony:razz:Takie psy się zdarzają,a ludzie zgłaszają tylko problem;-) Quote
Ancyk Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Póki co Panstwo zamierzają nad psiakiem pracować. Nie twórzmy czarnych wizji. Mam nadzieje, że nic złego się nie stanie. Przekaże namiar na szkoleniowców i będę monitorowała sytuacje. Ale zdaje sobie sprawę, że może być różnie. Quote
Recommended Posts