Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan wydawał się bardzo odpowiedzialny i świadomy. Mówiłam Ancyk i moich podejrzeniach w stosunku do pani... ale z pewnością miłośniczka zwierząt. Zresztą w domu zawsze były zwierzęta, ratowali koty, szukali im nowych domów. Bardzo prozwierzęcy.
Pewnie coś ich przerosło, zwłaszcza panią, która wylewała łzy po poprzednim yorku.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Pan wydawał się bardzo odpowiedzialny i świadomy. Mówiłam Ancyk i moich podejrzeniach w stosunku do pani... ale z pewnością miłośniczka zwierząt. Zresztą w domu zawsze były zwierzęta, ratowali koty, szukali im nowych domów. Bardzo prozwierzęcy.
Pewnie coś ich przerosło, zwłaszcza panią, która wylewała łzy po poprzednim yorku.[/QUOTE]
Ja też myślę,że ludzie są O.K.,tylko trafił im się dość wymagający "egzemplarz".Indywidualne różnice temperamentu szczeniąt są jednak faktem- żywioł żywiołowi nierówny;-)Sama miałam taką sytuację z psem i trzeba sobie jasno powiedzieć-pewne psiaki przerastają możliwości przeciętnego prozwierzęcego człowieka.Fajnie,jeśli ludzie pracują,starają się rozwiązać problem,a nie pozbywają się go.Ja w pewnym momencie przez wzgląd na "żywioł" psa musiałam sama jako dziewczę wyprowadzić się na wieś:razz:To było niestety jedyne rozwiązanie,a wymagało nie lada poświęcenia z mojej strony:razz:Takie psy się zdarzają,a ludzie zgłaszają tylko problem;-)

Posted

Póki co Panstwo zamierzają nad psiakiem pracować. Nie twórzmy czarnych wizji. Mam nadzieje, że nic złego się nie stanie. Przekaże namiar na szkoleniowców i będę monitorowała sytuacje. Ale zdaje sobie sprawę, że może być różnie.