Ancyk Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Bardzo dziękuje za ogłoszenia. Zadzwonił do mnie Pan z Warszawy, pogadaliśmy dłuższą chwile. Niedawno odszedł od nich ich psiaczek, chcieliby dac dom innemu psiakowi w potrzebie. pan się zgadza na wizytę, kastrację itp itd Dom w dzielnicy Wawer, teren zabezpieczony. Wydaje się sensowny przez tel. Czy któraś z dogomaniaczek mogłaby podejść na wizytę, dzielnica Wawer? Pan Mógłby nawet podjechać gdzieś by zabrać "kontrolerke".. Quote
Zuzka2 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ancyk,zajrzyj tu: http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=7 Pod wieczór jak żaden psiarz się nie trafi,podam Ci nr tel.do kociary,która chętnie robi nam wizyty-dla psów też już robiła;-) Quote
Ancyk Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Pan jest gotowy przyjechać po psiaka choćby jutro, tymczasem nie mam osoby do PA choć zapytałam mnóstwo osób. Quote
mala_czarna Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ancyk napisał(a):Pan jest gotowy przyjechać po psiaka choćby jutro, tymczasem nie mam osoby do PA choć zapytałam mnóstwo osób. Ancyk, pytałas osobę, o której Ci pisałam? Quote
mala_czarna Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jest jeszcze jedna opcja - na FB jest grupa Wizyty przedadopcyjne, może warto tam popytać? Ostatnio sprawdzałam dom w Wawce, dla suni z Głowna, dziewczyny znalazły mnie własnie dzieki tej grupie :) Quote
AgnieszkaO Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 W Warszawie wizyty zawsze robi mi Abrakadabra. I bdb prześwietla domki;) Może zapytajcie się czy będzie mogła pomóc? Quote
Ancyk Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Dzięku uprzejmosci mysza 1 wizyta się odbyła, przebiegła pomyślnie, pan jutro przyjezdza po psiaka. Quote
Ancyk Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 mały żygulin:) pojechał do domu. Quote
Zuzka2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Oby wszystkie wątki tak samo szybko się kończyły-zanim się na dobre zaczną:multi:Fuksiarz:lol: Quote
Klementynkaa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 super wieści! trzymama kciuki za zadomowienie małego :) Quote
Ancyk Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 (edited) Przekaze Państwu link do wątku malucha, być może zechcą coś skrobnąć. I wątek jakimś cudem znalazł się w nowym dziale:) Edited November 24, 2012 by Ancyk Quote
dzodzo Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 fajnie ze szybko znalazl taka białą sofkę do spania;)niech mu sie wiedzie! Quote
Ancyk Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Trochę nowych wieści. Państwo z psiakiem i nad psiakiem pracują, jest dużo lepiej z zachowaniem czystości, psiak jest super i ostatnie ( i tu cytat): "[COLOR=#000000][FONT=Arial]jest kochany i myślę że szczęśliwy". I kropka:)[/FONT][/COLOR] Quote
Ancyk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Niestety młody demoluje mieszkanie, dlatego też niezbędna okazała się praca ze szkoleniowcem. Będę dzwoniła na tygodniu, ale aż boje się tego co usłysze. Quote
Ginn Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ancyk napisał(a):Niestety młody demoluje mieszkanie, dlatego też niezbędna okazała się praca ze szkoleniowcem. Będę dzwoniła na tygodniu, ale aż boje się tego co usłysze. Miejmy nadzieję, że sobie z tym poradzą. Quote
Zuzka2 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Czyli żywioł z niego;-)Współczuję im;-)Młodość i szczenięctwo mają swoje uroki:diabloti: Quote
mysza 1 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ancyk napisał(a):Niestety młody demoluje mieszkanie, dlatego też niezbędna okazała się praca ze szkoleniowcem. Będę dzwoniła na tygodniu, ale aż boje się tego co usłysze. Daj znać, bo to trochę dziwne o tyle, że on sporadycznie zostaje sam przecież. Pani nie pracuje, jest w domu a szczeniak to szczeniak, każdy coś podgryza. Quote
Ancyk Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Młody dokazuje, szkoleniowiec się nie pojawił. Obiecałam pomoc w znalezieniu kompetentnej osoby, która mogłaby pomóc przezwyciężyć jego destrukcyjne zapędy. Czy koleżanki z W-wy mogłyby polecić jakiegoś szkoleniowca? Quote
mysza 1 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Ancyk']Młody dokazuje, szkoleniowiec się nie pojawił. Obiecałam pomoc w znalezieniu kompetentnej osoby, która mogłaby pomóc przezwyciężyć jego destrukcyjne zapędy. Czy koleżanki z W-wy mogłyby polecić jakiegoś szkoleniowca? http://dogadajciesie.pl/ Piotr Wojtków Quote
andzia69 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 a ci ludzie nie mieli w życiu psów??? bo kurna nie rozumiem - szczeniak to szczeniak - jeden bardziej, inny mniej będzie niszczył! nigdy nie zrozumiem ludzi!!!:angryy: Quote
Klementynkaa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ja nie z Wawy ale mogę podsunąć: http://www.dogcampus.pl/ Quote
Ancyk Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='andzia69']a ci ludzie nie mieli w życiu psów??? bo kurna nie rozumiem - szczeniak to szczeniak - jeden bardziej, inny mniej będzie niszczył! nigdy nie zrozumiem ludzi!!!:angryy:[/QUOTE] Mieli yorka, który odszedł po chorobie. Quote
Recommended Posts