Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuje za ogłoszenia.
Zadzwonił do mnie Pan z Warszawy, pogadaliśmy dłuższą chwile. Niedawno odszedł od nich ich psiaczek, chcieliby dac dom innemu psiakowi w potrzebie.
pan się zgadza na wizytę, kastrację itp itd
Dom w dzielnicy Wawer, teren zabezpieczony. Wydaje się sensowny przez tel.
Czy któraś z dogomaniaczek mogłaby podejść na wizytę, dzielnica Wawer? Pan Mógłby nawet podjechać gdzieś by zabrać "kontrolerke"..

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest jeszcze jedna opcja - na FB jest grupa Wizyty przedadopcyjne, może warto tam popytać? Ostatnio sprawdzałam dom w Wawce, dla suni z Głowna, dziewczyny znalazły mnie własnie dzieki tej grupie :)

Posted (edited)

Przekaze Państwu link do wątku malucha, być może zechcą coś skrobnąć. I wątek jakimś cudem znalazł się w nowym dziale:)

Edited by Ancyk
  • 2 weeks later...
Posted

Trochę nowych wieści. Państwo z psiakiem i nad psiakiem pracują, jest dużo lepiej z zachowaniem czystości, psiak jest super i ostatnie ( i tu cytat): "[COLOR=#000000][FONT=Arial]jest kochany i myślę że szczęśliwy". I kropka:)[/FONT][/COLOR]

• 1 month later...
Posted

Niestety młody demoluje mieszkanie, dlatego też niezbędna okazała się praca ze szkoleniowcem.
Będę dzwoniła na tygodniu, ale aż boje się tego co usłysze.

Posted

Ancyk napisał(a):
Niestety młody demoluje mieszkanie, dlatego też niezbędna okazała się praca ze szkoleniowcem.

Miejmy nadzieję, że sobie z tym poradzą.

Posted

Ancyk napisał(a):

Daj znać, bo to trochę dziwne o tyle, że on sporadycznie zostaje sam przecież. Pani nie pracuje, jest w domu a szczeniak to szczeniak, każdy coś podgryza.

• 2 weeks later...
Posted

Młody dokazuje, szkoleniowiec się nie pojawił. Obiecałam pomoc w znalezieniu kompetentnej osoby, która mogłaby pomóc przezwyciężyć jego destrukcyjne zapędy. Czy koleżanki z W-wy mogłyby polecić jakiegoś szkoleniowca?

Posted

[quote name='andzia69']a ci ludzie nie mieli w życiu psów??? bo kurna nie rozumiem - szczeniak to szczeniak - jeden bardziej, inny mniej będzie niszczył! nigdy nie zrozumiem ludzi!!!:angryy:[/QUOTE]
Mieli yorka, który odszedł po chorobie.